ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ, ΕΒΑ;

0
ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ, ΕΒΑ;

Αγαπάμε το μαλλί, τις υφές και τη ζεστασιά του, τη βιωσιμότητα και το στυλ #ChooseWool

Κάθε χρόνο η Alternative πρωταγωνιστεί αυτή τη θαυματουργή ίνα κατά τη διάρκεια Η καμπάνια για το Wool’s Εβδομάδα μαλλιού υποστηριζόμενο από HRH Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας. Μαζί αναδεικνύουμε τις φυσικές ιδιότητες και τα οφέλη του μαλλιού και την ομορφιά του μάλλινου δαπέδου. Ας αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα πολλά οφέλη των ινών του μαλλιού και ότι είναι βιοδιασπώμενο, μπορεί να βοηθήσει να σωθεί ο πλανήτης και να διατηρηθούν καθαροί οι ωκεανοί μας.

«Φέτος η εστίαση θα είναι „Feel Better #ChooseWool“ και πώς μέσω της επιλογής του μαλλιού νιώθετε συναισθηματικά καλύτερα που έχετε κάνει τη σωστή επιλογή για τον πλανήτη, κοιμάστε καλύτερα και μπορείτε να νιώσετε άνεση με τα φυσικά διαπιστευτήρια ασφάλειας του μαλλιού στο περιβάλλον του σπιτιού και του γραφείου». Peter Ackroyd, COO του Η καμπάνια για το μαλλί

Εβδομάδα μαλλιού έχει μεγαλώσει σε Μήνας μαλλιού θα διαρκέσει έως τις 31 Οκτωβρίου, κάτι που μας δίνει περισσότερο χρόνο για να σας πούμε μερικές από τις αγαπημένες μας μαλλί στιγμές.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το #ChooseWool, ένα από τα πιο ευέλικτα φυσικά προϊόντα που υπάρχουν – χρησιμοποιούμε αυτή τη θαυματουργή ίνα για πάνω από 4.000 χρόνια.

Δεν είναι μόνο άνετο και κομψό, αλλά φυσικό και ανανεώσιμο. Αυτή την εποχή του χρόνου, είναι ο τέλειος φυσικός μονωτήρας που μας κρατά ζεστούς τους κρύους μήνες που έρχονται. Απορροφά τους ήχους δημιουργώντας ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον. Είναι επίσης εγγενώς επιβραδυντικό της φλόγας, εύκολο στο καθάρισμα, με αυτό που μας αρέσει να ονομάζουμε αναπήδηση – με άλλα λόγια, διατηρεί την αίσθηση και την όμορφη εμφάνιση για περισσότερο!

Νιώστε το πάτωμά σας με την όμορφη και αναπνεύσιμη συλλογή μαλλί της Alternative που αγκαλιάζει λεπτές και χοντρές υφές απλωμένες σε υπέροχες πεδιάδες και σχέδια. Αυτή η ίνα μπορεί να απελευθερώσει τις αισθήσεις μας και μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας.

Μαλλί Alternative Flooring’s Iconic Herringstripe Behrs

ΠΡΟΣΤΙΜΟ Το μαλλί Iconic Herringstripe σε αποχρώσεις μπαλαρίνας χορεύει στο πάτωμα φέρνοντας ομορφιά και ελαφρότητα στα σπίτια μας ως πολυτελές από τοίχο σε τοίχο χαλί και επίσης χαλιά και δρομείς. Φτιαγμένο από 100% μαλλί και συνδυάζοντας τη χειροτεχνία με την καινοτομία, αυτή η επίπεδη υφή είναι ένα κομψό νέο μέλος της βραβευμένης οικογένειας μαλλί Iconic flatweave.

Μάλλινος κόμπος εναλλακτικού δαπέδου #ChooseWaol χαλί μέσα Σχοινί με θηλειά και Χώνομαι

ΧΟΝΚΟΣ Το χαλί Wool Knot δημιουργεί αυτή την πολύ σημαντική οικιακή αίσθηση. Αν η χαρά ήταν φτιαγμένη από μαλλί, θα ήταν ένα καλαμάρι χοντρό χαλί ή χαλί με μια εντελώς φυσική χοντρή αγκαλιά. Τα άνετα πλεκτά μας σας κρατούν ζεστούς και μπερδεύουν τον ήχο. Σε καλωσορίζουν σαν μια αγκαλιά από έναν φίλο που έχεις χαθεί. Καλώς ήρθατε στο σπίτι στο μαλλί.

Εναλλακτικό δάπεδο Ξυπόλητο μαλλί Bikram pincha μονό βαμβακερό περίγραμμα ώχρας

ECO Wool Barefoot, ένα πολυτελές χαλί με βαθιές στοίβα φτιαγμένο από φυσικό άβαφο μαλλί και χειροποίητο υφαντό σε παραδοσιακούς αργαλειούς. Φαίνεται πολύ υπέροχο σαν ένα όμορφο χαλί για να βυθίσετε τα δάχτυλα των ποδιών σας. Καλόν ύπνο.

Το νικητήριο σχέδιο της Sophie Anne Campbell @sophi_designs_ εικονίζεται με πράσινο καναπέ

ΣΧΕΔΙΟ ΤΑΡΤΑΝ δημιουργήθηκε από Sophie Anne Campbell, ο νικητής του Alternative Flooring’s σκοτσέζικο ύφασμα ανταγωνισμός με Σχολή Τέχνης της Γλασκώβης Σχεδιασμένο για να γιορτάσει τα νεαρά ταλέντα και να υποστηρίξει τη βιομηχανία μαλλιού προασπίζοντας το μαλλί ως θαυματουργή ίνα και βιώσιμο ύφασμα. Το νικητήριο σχέδιο θα υφανθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο ως χαλί περιορισμένης έκδοσης και θα αποτελέσει μέρος του Η καμπάνια για το μαλλί.

Ακολουθήστε μας μαθητικό διαγωνισμό ιστορία στον αργαλειό, όπου το νικητήριο σχέδιο θα υφανθεί αργότερα αυτόν τον μήνα με τον νικητή Sophie Anne Campbell βλέποντας το υπέροχο μάλλινο ταρτάν της να έρχεται για να ζήσει ως εναλλακτικό χαλί.

Και τέλος, μερικοί από τους αγαπημένους μας ομοϊδεάτες φίλους της μόδας που συμμετέχουν Μήνας μαλλιού.

Wool Week jumper από την Brora

Αγαπάμε του Μπόρα μάλλινο άλτης εβδομάδας – για να επισημάνετε το Εκστρατεία για την Wool’s Ετήσιο Εβδομάδα μαλλιούπολυτέλεια Σκωτσέζικο μαλλίτο κασμίρ και η μάρκα μόδας Brora συνεργάστηκε με φοιτητές πανεπιστημίου για να δημιουργήσει ένα μάλλινο μπλουζάκι περιορισμένης έκδοσης.

Η Victoria Stapleton, Ιδρύτρια και Δημιουργική Διευθύντρια της Brora, λέει: «Από τότε που κυκλοφόρησε η Brora το 1993, είμαστε τεράστιοι υποστηρικτές του μαλλί και, όπως πάντα, είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποστηρίζουμε την Εκστρατεία για το μαλλί συνεργαζόμενοι με νέους και -Ερχόμενο Βρετανικό σχεδιαστικό ταλέντο.“

ο Katharine Hamnett London x John Smedley συνεργασία

ο Katharine Hamnett London x John Smedley Η συνεργασία είναι μια γιορτή του βιώσιμου στυλ. Μαζί έχουν δημιουργήσει μια αποκλειστική συλλογή capsule με το σλόγκαν ‚Επιλέξτε αργά‘που έχει σχεδιαστεί για να ζητά από τους καταναλωτές να αξιολογήσουν από πού και από ποιον αγοράζουν τα ρούχα τους, μετατοπίζοντας την εστίαση από τη γρήγορη σε αργή μόδα.

Αργή Μόδα. βρετανικού στυλ. Αυτό μας αρέσει.

Το Alternative Flooring είναι παθιασμένο με την τοποθέτηση μαλλί πίσω στο χαλί και αφηγείται την ιστορία αυτού του φυσικού υλικού και της τέχνης του, τις πολλές διαδικασίες και όλους τους ανθρώπους που αφιερώθηκαν στην κατασκευή.

Μπορείτε ακόμη να παρακολουθήσετε ένα βίντεο που έχουμε φτιάξει πρωταθλητισμό μαλλί ΕΔΩ στην όμορφη νέα μας ιστοσελίδα.

Γι‘ αυτό νιώθουμε καλύτερα όταν #ChooseWool

Schreibe einen Kommentar