Αξίζει το Epcot;  5 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι είναι!  – Το Nomad είναι όμορφο

Αξίζει το Epcot; 5 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι είναι! – Το Nomad είναι όμορφο

Juli 21, 2022 0 Von admin

Όταν σκέφτεστε να πάτε στη Disneyland, πιθανότατα σκέφτεστε το Μαγικό Βασίλειο. Ωστόσο, θα ήταν καλύτερο να σκεφτείτε και το Epcot. Το Disneyworld είναι ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα στις ΗΠΑ, αλλά οι περισσότεροι τουρίστες επισκέπτονται μόνο άλλα πάρκα και αγνοούν εντελώς το Epcot.

Είναι κατανοητό καθώς οι περισσότερες από τις φανταστικές βόλτες είναι στην πρώτη. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να πάτε στο Epcot. Εάν σκέφτεστε να επισκεφτείτε το Disneyworld μόνο για μια μέρα, το Epcot θα είναι η χειρότερη επιλογή.

Από την άλλη, αν έχετε περισσότερο χρόνο, το Epcot θα αξίζει τον κόπο.

Οι ακόλουθοι είναι οι λόγοι για τους οποίους:

Συναρπαστική εμπειρία

Το Epcot δεν ήταν ποτέ το πιο συναρπαστικό πάρκο μεταξύ των θεματικών πάρκων της Disney, αλλά οι βελτιώσεις το αλλάζουν σιγά σιγά. Για παράδειγμα, το πάρκο έβαλε πρόσφατα ένα νέο τρενάκι που έχει τελική ταχύτητα έως και 65 μίλια την ώρα. Η διοίκηση μεταμορφώνει το θεματικό πάρκο για να προσφέρει μια πιο συναρπαστική εμπειρία στους πελάτες. Κατασκευάζουν επίσης περισσότερες βόλτες και το Epcot φιλοξενεί δύο από τις νεότερες διαδρομές της Disney.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να μπείτε νωρίς στο Epcot προτού περισσότεροι άνθρωποι αντιληφθούν τον ενθουσιασμό που μπορείτε να απολαύσετε στο πάρκο.

Οικογενειακή διασκέδαση

Το θεματικό πάρκο Epcot της Disney είναι ένα εξαιρετικό μέρος για οικογενειακή διασκέδαση. Οι βόλτες που έχουν προσθέσει στο πάρκο πρόσφατα είναι ιδιαίτερα δελεαστικές. Άλλα πάρκα της Disneyland είναι συχνά γεμάτα κόσμο και οι περισσότερες βόλτες απευθύνονται σε παιδιά. Ωστόσο, στο Epcot, έφηβοι και ενήλικες μπορούν να απολαύσουν τις βόλτες.

Θα πρέπει να ελέγξετε έξω ένας οδηγός για κάθε αξιοθέατο στο Epcot, καταχωρημένο και ταξινομημένο, για να καθορίσετε ποιες βόλτες θα θέλατε να ζήσετε στο πάρκο. Υπάρχουν επίσης χώροι παιχνιδιού όπου ο ένας γονέας μπορεί να φροντίσει τα μικρότερα καθώς τρέχουν, ενώ ο άλλος γονέας κάνει βόλτες με τα μεγαλύτερα παιδιά.

Περισσότερη ταξιδιωτική έμπνευση

Καλό φαγητό

Δεν δημιουργούνται όλα τα θέρετρα της Disneyland ίσα, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα όσον αφορά το φαγητό. Ωστόσο, το φαγητό στο Epcot είναι φανταστικό και ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο πρέπει να επισκεφτείτε το πάρκο. Το πάρκο έχει μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο του θεματικού πάρκου της Disney. Στα εστιατόρια θα βρείτε όλα τα είδη φαγητού, όπως ιταλική, γαλλική και αμερικανική κουζίνα. Οι μερίδες είναι μεγάλες και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Επιπλέον, επειδή δεν υπάρχει τόσο πολλή κίνηση όσο σε άλλα πάρκα της Disney, μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο και να απολαύσετε το γεύμα. Τα εστιατόρια στο Epcot σερβίρουν μπύρα και κοκτέιλ, αλλά μπορείτε να απολαύσετε νόστιμα smoothies αν θέλετε μη αλκοολούχα ποτά.

Εύκολη πρόσβαση

Τα θεματικά πάρκα της Disneyworld είναι τεράστια και τα τέσσερα μεγάλα πάρκα καταλαμβάνουν χώρο στο μέγεθος του Σαν Φρανσίσκο.

Επομένως, το ταξίδι μεταξύ του ξενοδοχείου σας και των πάρκων διαρκεί πολύ. Το Epcot είναι μια διαφορετική ιστορία, επειδή έχει εννέα θέρετρα, καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση στις βόλτες εκτός και αν μείνετε αλλού. Υπάρχει επίσης μονόδρομος που μπορεί να σας μεταφέρει σε διάφορα σημεία του πάρκου. Επιπλέον, τα περισσότερα μέρη του πάρκου βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία στην ύπαιθρο.

Νυχτερινή Ψυχαγωγία

Για 20 χρόνια, οι Epcot είχαν την ίδια νυχτερινή ρουτίνα, αλλά το 2021, παρουσίασαν μια νέα εκπομπή που ονομάζεται «Harmonious». Είναι μια επική παράσταση με λέιζερ, σιντριβάνια και τεράστιες πλωτές οθόνες. Το θεματικό τραγούδι της εκπομπής είναι πολύ πιασάρικο και δεν θα βοηθήσετε να το χορέψετε.

Μια επίδειξη πυροτεχνημάτων στο τέλος της παράστασης συνεχίζεται παράλληλα με τη μουσική και τον χορό καθώς βγαίνετε από το πάρκο. Ο νέος φωτισμός του διαστημόπλοιου Γη είναι υπέροχος και η γιγάντια σφαίρα μπορεί να φωτιστεί με απεριόριστα χρώματα και σχέδια.

Το Epcot είναι σπάνια η πρώτη επιλογή για τους επισκέπτες της Disneyland. Ωστόσο, το πάρκο κάνει τεράστιες βελτιώσεις, και αξίζει να περιηγηθείτε στο πάρκο. Είναι εύκολα προσβάσιμο, έχει εξαιρετικό φαγητό και προσφέρει φανταστική οικογενειακή διασκέδαση, νυχτερινή διασκέδαση, και μια συναρπαστική εμπειρία. Πιστεύουμε ότι το Epcot είναι ένα πάρκο που πρέπει να επισκεφθείτε και αν αμφιβάλλετε, επισκεφθείτε το μία φορά και ετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε.