Ατμόσφαιρα |  Έκθεση προϊόντος Steelcase Fair Recap

Ατμόσφαιρα | Έκθεση προϊόντος Steelcase Fair Recap

November 18, 2022 0 Von admin

Η Έκθεση Προϊόντων Atmosphere x Steelcase 2022 στο Phoenix ανέδειξε τις νεότερες καινοτομίες στο χώρο εργασίας της Steelcase και της οικογένειας επωνυμιών της. Με περισσότερες από 10 συνεργαζόμενες επωνυμίες που αντιπροσωπεύονται από ειδικούς προϊόντων Steelcase, οι πελάτες και οι σχεδιαστές γνώρισαν μια ποικιλία εισαγωγών στους κλάδους των επιχειρήσεων, της εκπαίδευσης και της υγειονομικής περίθαλψης.

1. Όλα τα Επικουρικά

Το πρόσφατα ανανεωμένο Phoenix “Town Square” περιείχε συναρπαστικά νέα κομμάτια από τους Mattiazzi, Viccarbe, MOOOI και άλλους. Μια ποικιλία από υπάρχοντα κομμάτια αναδιαμορφώθηκαν για να συμπληρώνουν νέες προσθήκες και δημιουργήθηκαν προσαρμοσμένες συνθέσεις λουλουδιών συντονισμού για κάθε βινιέτα.

2. Ευέλικτες Επιλογές

Το «Workplace Village», όπου στεγάζεται η ομάδα πωλήσεων και η αντίστοιχη ηγεσία τους, επανασχεδιάστηκε ώστε να περιλαμβάνει τους νέους προσωπικούς χώρους Steelcase Flex. Αυτή η νέα προσέγγιση στον χώρο εργασίας σας προσφέρει στους ανθρώπους ένα αυξημένο επίπεδο ιδιωτικότητας, ελέγχου και άνεσης στον υβριδικό χώρο εργασίας. Οι γρήγορες και εύκολες προσαρμογές επιτρέπουν στους ανθρώπους να επιτύχουν το επίπεδο απορρήτου που χρειάζονται – είτε πρόκειται για βιντεοκλήσεις είτε για διαρκή χρόνο εστίασης.

Η AMQ παρουσίασε επίσης την Amobi, μια συλλογή προϊόντων Desk and Team που χρησιμοποιούνται ολιστικά για τη δημιουργία ευέλικτων και φορητών χώρων εργασίας. Τα Amobi Desks είναι πλήρως ενσωματωμένοι, φορητοί σταθμοί εργασίας που μεταφέρονται εύκολα και αναδιπλώνονται για αποθήκευση όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Ο Thomas Voldrich, Αντιπρόεδρος της AMQ Solutions, επιδεικνύει την ευκολία χρήσης της Amobi.

3. Pods + Απόρρητο

Όσον αφορά την εύρεση της ιδιωτικής ζωής στο νέο υβριδικό χώρο εργασίας, η επιλογή και η ποικιλία είναι το κλειδί! Το Orangebox On the QT επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με απόρρητο, να εκτελούν εστιασμένες εργασίες ή απλά να σκέφτονται για λίγο. Χρειάζομαι περισσότερο χώρο? Η σειρά ακουστικών pod Air3 μπορεί να λειτουργήσει ως ανεξάρτητη αίθουσα συσκέψεων, ιδιωτικός χώρος, τηλεφωνικός θάλαμος ή αίθουσα touchdown. Οι λοβοί Orangebox παίζουν επίσης καλά με το Away from the Desk, ένα σύστημα μαλακής ταπετσαρίας που ενσωματώνει άψογα μεμονωμένους χώρους με μεγαλύτερες, πιο συνεργατικές διαμορφώσεις εργασίας.

Εάν χρειάζεστε ένα πιο περίπλοκο σύστημα τοίχου, το νέο Steelcase Everwall είναι ένα προκατασκευασμένο σύστημα τοίχου που προσφέρει τη σωστή ισορροπία ακουστικής απόδοσης, αισθητικής επιλογής και τιμής. Συνδυάζει την ελευθερία σχεδιασμού με μια από τις ταχύτερες εγκαταστάσεις στον κλάδο για να ενθουσιάσει τόσο τους σχεδιαστές όσο και τους εγκαταστάτες.

4. Wellness & Wonder

Παρουσιάζουμε το West Elm Health και το Moduform – δύο συναρπαστικές νέες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο υγειονομικής περίθαλψης Steelcase! Σχεδιασμένο για εργασία και βελτιστοποιημένο για υγειονομική περίθαλψη, η επέκταση του West Elm επιτρέπει τη δημιουργία ελκυστικών περιβαλλόντων υγειονομικής περίθαλψης που λειτουργούν καλύτερα για τους ασθενείς και τις οικογένειές τους. Η διευρυμένη σειρά περιλαμβάνει καρέκλες Sterling, Slope και Lucas και τον καναπέ Mesa.

Το Moduform εξανθρωπίζει τα έπιπλα υγειονομικής περίθαλψης συμπεριφοράς μέσω μιας ευρείας σειράς λύσεων που αντικατοπτρίζουν ένα επίπεδο συμπόνιας και επαγρύπνησης για την ευημερία των ασθενών και των κλινικών γιατρών. Το ανανεωμένο κέντρο υγείας στο εργαστήριο Phoenix περιλάμβανε το Moduform Molded Lounge και την καρέκλα Chelsea Junior.

Η συλλογή Smith System Flowform και η νέα καρέκλα Steelcase Tenor παρέχουν σε δασκάλους και μαθητές την ευκαιρία να προσαρμόσουν το μαθησιακό τους περιβάλλον και τις καθημερινές τους δραστηριότητες κατά παραγγελία.

5. Συνεργατικές Επιφάνειες

Όλοι αυτοί οι διαισθητικοί και συνεργατικοί χώροι δεν θα ήταν τίποτα χωρίς τις απαραίτητες επιφάνειες! Το Polvision βοηθά στη δημιουργία εξυπνότερων χώρων για συνεργασία σχεδιάζοντας και δημιουργώντας σύγχρονες επιφάνειες γραφής και αξεσουάρ που συμβάλλουν στη βελτίωση της απόδοσης της ομάδας. Μια μεγάλη ποικιλία από αυτές τις επιφάνειες μπορεί να βρεθεί σε όλο το εργαστήριο Phoenix.

Σας ευχαριστούμε που ήρθατε στην Έκθεση Προϊόντων 2022 – ανυπομονούμε να σας δούμε τον επόμενο χρόνο!