Γιατί πρέπει ένας ασφαλιστικός πράκτορας να πάρει άδεια ιδιοκτησίας και ατυχημάτων;

Γιατί πρέπει ένας ασφαλιστικός πράκτορας να πάρει άδεια ιδιοκτησίας και ατυχημάτων;

Januar 15, 2023 0 Von admin

Δεν είναι μυστικό ότι η πώληση ασφάλισης είναι μια προσοδοφόρα απασχόληση. Η οικοδόμηση μιας ασφαλιστικής επιχείρησης είναι επίσης μια προκλητική προοπτική με στοιχείο κινδύνου. Οι αρχάριοι πράκτορες αγωνίζονται να γράψουν αρκετή πολιτική για να επιβιώσουν οικονομικά. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και η επιτυχία εξαρτάται από τη δημιουργία επαναλαμβανόμενων επιχειρήσεων.

Ασφαλιστικοί πράκτορες πολλαπλών γραμμών να είναι τα καλύτερα γιατί προσφέρουν στους πελάτες πολλά είδη ασφάλισης. Για παράδειγμα, όταν οι πράκτορες περιορίζονται σε μία γραμμή ασφάλισης, όπως η ασφάλεια ζωής, αφήνουν τους εαυτούς τους ευάλωτους στους ανταγωνιστές επειδή οι πελάτες τους πρέπει να μιλήσουν με άλλους ασφαλιστικούς πράκτορες που μπορεί επίσης να προσφέρουν ασφάλιση ζωής. Γιατί να μην έχετε τη δυνατότητα να χειριστείτε όλες τις ασφαλιστικές ανάγκες του πελάτη σας; Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κρατήσετε τους πελάτες σας μακριά από τον ανταγωνισμό.

Επιπλέον, οι πράκτορες πολλαπλών γραμμών βρίσκονται μπροστά σε περισσότερους πελάτες. Οι ασφαλιστικές πωλήσεις είναι ένα παιχνίδι αριθμών και οι πράκτορες που παίρνουν περισσότερα «σε νυχτερίδες» γράφουν περισσότερα συμβόλαια. Ένας πράκτορας καθολικής ασφάλισης μπορεί να έρθει μπροστά σε πελάτες που ενδιαφέρονται για όλα τα είδη ασφάλισης και στη συνέχεια να διασταυρώσει άλλες γραμμές. Η άδεια ασφάλισης περιουσίας και ατυχημάτων παρέχει μία από τις καλύτερες ευκαιρίες για μεγιστοποίηση «σε νυχτερίδες». Οι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να φέρουν κάποιο είδος ασφάλισης περιουσίας και ατυχημάτων, είτε για τα σπίτια τους είτε για τα οχήματά τους.

ΕΝΑ άδεια ιδιοκτησίας και ατυχήματος εξουσιοδοτεί τους πράκτορες να πουλήσουν μια ποικιλία τύπων συμβολαίων:

  • Ασφάλεια αυτοκινήτου.
  • Ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού.
  • Αντιπλημμυρική προστασία.
  • Ασφάλιση σεισμού.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης ομπρέλα.
  • Ασφάλιση αποζημίωσης εργαζομένων.
  • Εμπορική ασφάλιση αυτοκινήτου.
  • Ασφάλιση εμπορικής ευθύνης.
  • Ασφάλιση εμπορικής περιουσίας.

Ασφάλιση περιουσίας και ατυχημάτων και υπολειπόμενο εισόδημα

Τα συμβόλαια ασφάλισης περιουσίας και ατυχημάτων παρέχουν επίσης μια πηγή υπολειπόμενου εισοδήματος. Για παράδειγμα, τα συμβόλαια αυτοκινήτων πληρώνουν πρόσθετες προμήθειες καθώς ανανεώνονται. Η δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου πολιτικών αυτοκινήτων παρέχει μηνιαίο εισόδημα πολύ στο μέλλον, παρέχοντας επιπλέον εισόδημα και ένα δίχτυ ασφαλείας σε αργές περιόδους.

Δυνατότητες cross-selling

Ο ασφαλιστικός πράκτορας πολλαπλών γραμμών μπορεί επίσης να συζητήσει άλλες ασφαλιστικές ανάγκες με τους πελάτες περιουσίας και ατυχημάτων, όπως ασφάλιση ζωής και υγείας. Αυτό ανοίγει την ευκαιρία για διασταυρούμενη πώληση, ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να δημιουργήσετε ένα επιχειρηματικό βιβλίο. Οι περισσότεροι άνθρωποι φέρουν πολύ μικρή ή και καθόλου ασφάλεια ζωής. Οι ενημερωμένοι ασφαλιστικοί πράκτορες που είναι καλοί ερευνητές είναι σε θέση να προσδιορίσουν τις ανάγκες των πελατών τους, να εξηγήσουν πόση ασφάλεια ζωής πρέπει να έχουν και να τους βοηθήσουν να εντάξουν τα ασφάλιστρα στον προϋπολογισμό τους. Όταν ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής πωλείται εκτός από ένα συμβόλαιο περιουσίας και ατυχημάτων, ο πράκτορας κερδίζει με τη μεγαλύτερη προμήθεια ασφάλισης ζωής και ένα άλλο συμβόλαιο ακίνητης περιουσίας και ατυχημάτων για τη δημιουργία υπολειπόμενου εισοδήματος.

Η απόκτηση άδειας ιδιοκτησίας και ατυχήματος απαιτεί λίγη επιπλέον προσπάθεια

Κάθε πολιτεία έχει τα δικά της πρότυπα αδειοδότησης, αλλά τα περισσότερα ακολουθούν μια πολύ παρόμοια διαδικασία. Πολλές πολιτείες συμβαίνουν με την Prometric, το PSI ή την Pearson Vue για τη διαχείριση των εξετάσεων αδειοδότησης. Μόλις οι πράκτορες αποκτήσουν την άδεια, πρέπει να παρακολουθούν μαθήματα συνεχούς εκπαίδευσης κάθε δύο χρόνια.

Πολλοί ασφαλιστικοί πράκτορες κάνουν το λάθος να πουλήσουν μία γραμμή ασφάλισης. Αυτό περιορίζει τις δυνατότητες εισοδήματός τους και τους αφήνει ευάλωτους στο να χάσουν τους πελάτες τους σε ανταγωνιστικούς ασφαλιστικούς πράκτορες που πωλούν πολλαπλές γραμμές. Οι αποτελεσματικοί πράκτορες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την ικανότητα πώλησης πολλαπλών γραμμών για να εξοικονομήσουν χρήματα στους πελάτες τους για τις συνολικές ασφαλιστικές τους δαπάνες. Η άδεια ιδιοκτησίας και ατυχημάτων παρέχει μια χρυσή ευκαιρία για τους ασφαλιστικούς πράκτορες που θέλουν να δημιουργήσουν μια επιχείρηση πολλαπλών γραμμών. Οι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να έχουν ασφάλιση περιουσίας και ατυχημάτων και η προσφορά για έλεγχο της κάλυψης P&C ανοίγει την πόρτα σε άλλες ασφαλιστικές επιλογές που είναι πολύτιμες για τον πελάτη και πληρώνουν προσοδοφόρες προμήθειες.

Μάθετε περισσότερα για την εκπαίδευσή μας σε ακίνητα και τραυματίες