Γιατί πρέπει να δίνετε ξύλινα δώρα

13
Γιατί πρέπει να δίνετε ξύλινα δώρα

Ζούμε σε μια εποχή όπου τα πάντα είναι γρήγορα, φτιαγμένα γρήγορα και συχνά σπάνε ή αφήνονται μακριά πριν το τέλος της γιορτής. Ο υπερκαταναλωτισμός είναι ακριβώς όπως φαίνεται… μέχρι τα τελευταία χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται η άνοδος των χειροποίητων, μοναδικών, εξατομικευμένων δώρων και αγαθών. Οι πωλητές στο Etsy, στους ναύλους τέχνης, στους προσωπικούς ιστότοπους και πολλά άλλα έχουν δει μια αύξηση στους ανθρώπους που θέλουν να αγοράσουν κάτι που είναι όμορφο – κάτι που θα διαρκέσει.

Το τέλειο δώρο δεν χρειάζεται να είναι ακριβό, βαρύ, υπερβολικό ή OTT. Το τέλειο δώρο είναι συνήθως κάτι που είναι μικρότερο, προσεκτικά επιλεγμένο και στοχαστικό – έχοντας κατά νου τον δώρο.

Ενώ υπάρχουν πολλά υπέροχα υλικά για δώρα όπως γυαλί, μέταλλα και πολλά άλλα – τα ξύλινα δώρα έχουν απλώς κάτι το ιδιαίτερο.

Γιατί, λοιπόν, να επιλέξετε ένα ξύλινο δώρο την επόμενη φορά που θα έρθει μια ειδική περίσταση;

Ξύλινος χειροποίητος χάρτης

Μεγαλώνει όμορφα

Αν υπάρχει ένα πράγμα που κάνει το ξύλο, είναι η ηλικία υπέροχα. Εφόσον τηρούνται οι οδηγίες φροντίδας, το ξύλινο δώρο θα γερνάει απαλά με την πάροδο του χρόνου. Αυτό που είναι αξιοσημείωτο στο ξύλο είναι ότι δεν ξεθωριάζει, αλλά οι λεπτομέρειες γίνονται πιο έντονες.

Τα επεξεργασμένα ξύλινα δώρα θα διαρκέσουν ακόμη περισσότερο και θα δείχνουν εντυπωσιακά καθώς γερνούν.

Αντοχή

Αν και τα ξύλινα δώρα μπορεί να χτυπήσουν ή να χτυπήσουν με τα χρόνια, είναι ένα πολύ ανθεκτικό υλικό. Ξύλινα δώρα δίνονται εδώ και αιώνες, και αυτό γιατί διαρκούν τόσο πολύ και περισσότερο.

Όταν το ξύλο χαράζεται προσεκτικά και αποθηκεύεται, θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.

Εάν αγοράσετε το ξύλινο δώρο σας από ξυλουργό ή ξυλουργό, μπορείτε να ζητήσετε ένα σύνολο οδηγιών που μπορείτε να δώσετε στο άτομο που θα έχει το κομμάτι.

Αυτό θα επιτρέψει στο αντικείμενο να έχει το κομμάτι για πολλά χρόνια και στην κατάσταση που θέλετε να το διατηρήσετε.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που τα ξύλινα κουτιά κοσμημάτων και άλλα κουτιά αποθήκευσης είναι τόσο δημοφιλή όταν πρόκειται για είδη από ξύλο.

Ξύλινο κουτί κοσμημάτων

Εξατομίκευση

Η καύση ξύλου έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Η χαρακτική και η καύση ξύλου έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μερικά από τα πιο όμορφα και προσωπικά δώρα. Με τα εργαλεία ακριβείας που δεν είναι διαθέσιμα, είναι δυνατή η δημιουργία περίπλοκων σεναρίων, εικόνων και ακόμη ξύλινοι χάρτες κοπής με λέιζερ.

Δεδομένου ότι το ξύλο μπορεί να κοπεί σε κάθε μέγεθος, μπορείτε να επιλέξετε εντελώς τεράστια αριστουργήματα μικρών αντικειμένων σε μέγεθος τσέπης σύμφωνα με αυτό που θα ήθελε το άτομο που κάνετε δώρο.

Τελετουργικό και Παραδοσιακό

Το ξύλο μπορεί να έχει τεράστια πολιτιστική σημασία ή να κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται περισσότερο ένα με τη φύση. Εάν έχετε έναν φίλο που περνάει συχνά χρόνο περπατώντας στο δάσος και προσπαθεί να αγοράσει φυσικά υλικά, ξέρετε ότι θα εκτιμήσει τα ξύλινα δώρα.

Ωστόσο, εάν έχετε πολύ παραδοσιακούς φίλους με δώρα για εορτασμούς ορόσημο, όσοι έχουν 5η επέτειο θα απολαύσουν κάτι ξύλινο για το δώρο τους.

Το ξύλο μπορεί να συμπεριληφθεί σε πολλούς τύπους δώρων και αυτό που το κάνει ακόμα πιο δροσερό είναι ότι μπορεί να προστεθεί και να τροποποιηθεί επίσης.

Δεν είναι μόνο το ξύλο που έχει κοπεί και προετοιμαστεί για σκάλισμα ή επιγραφές. Μπορείτε επίσης να φυτέψετε μόνοι σας δέντρα, να χορηγήσετε ένα πρόγραμμα δενδροφύτευσης ή να αγοράσετε είδη από εταιρείες που διαθέτουν σύστημα κάθε φορά που αγοράζετε ένα προϊόν. φυτεύουν δέντρα.

Χειροποίητη ξύλινη πινακίδα

Αναμνηστικά

Τα αναμνηστικά μπορούν να είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους αγαπημένοι φίλοι και μέλη της οικογένειας μένουν μαζί μας πολύ καιρό αφού έχουν φύγει. Μπορείτε να βάλετε το αγαπημένο ποίημα του πατέρα σας χαραγμένο σε ένα σουβέρ, τις καλύτερες συνταγές για κέικ της προγιαγιάς σας απίστευτες σε μια βιβλιοθήκη συνταγών.

Δεν είναι μόνο τα μεγαλύτερα πράγματα που μπορούν να έχουν κάτι όμορφο πάνω τους. Μπορείτε να έχετε τα αρχικά ή τις ημερομηνίες σκαλισμένες προσεκτικά σε μικρά ξύλινα μπρελόκ – και σας συνοδεύουν παντού.

Και επειδή το ξύλο είναι τόσο ανθεκτικό, αν είναι καλά συντηρημένο, είναι δώρα που μπορούν να περάσουν από γενιά σε γενιά. Για να μπορέσουν τα παιδιά των παιδιών των παιδιών σας να μαγειρέψουν το ίδιο εντυπωσιακό κέικ που έκανε η προγιαγιά σας. Και υπάρχει κάτι πολύ συγκεκριμένο σε αυτό.

Τέλειο ανά πάσα στιγμή

Κάτι που είναι υπέροχο με το ξύλο είναι ότι μπορεί να λειτουργήσει ως δώρο Χριστουγέννων, δώρο γενεθλίων ή ως «ακριβώς επειδή».

Παρόλο που έχουμε επικεντρωθεί σε ξύλινα δώρα, όπως κουτιά κοσμημάτων και άλλα ενεπίγραφα αντικείμενα – τα ξύλινα κουφώματα και άλλα οικιακά αξεσουάρ είναι επίσης υπέροχα.

Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, μπορείτε να δώσετε στον προοριζόμενο δώρο σας λίγο ξύλο και ένα στυλό επιγραφής με ξύλα για να το δοκιμάσει μόνος του!
Αν θέλετε να είστε προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε περίσταση, τότε αυτή η ανάρτηση είναι για εσάς: Δώρα τελευταίας στιγμής για απροσδόκητους επισκέπτες – 15 Acre Homestead.

Schreibe einen Kommentar