Δάπεδα High Fiber – The Alternative Blog

2
Δάπεδα High Fiber – The Alternative Blog

Εικόνες από πάνω αριστερά προς τα κάτω δεξιά: Ψαροκόκκαλο Seagrass, Λεπτομέρεια ψαροκόκαλου Seagrass, Big Jute Panama Brioche runner, Big Jute Panama Brioche runner, Sisal Metallic Aluminium, Sisal Metallic Aluminium λεπτομέρεια, ΩΧΡΑ Καρυδιά χαλί, ψάθινα υποδήματα από Oscles και Big Jute Boucle Muffin

Πώς να διακοσμήσετε με φυσικές ίνες

Ανακαλύψτε πώς τα υφαντά δάπεδα Sisal, Coir, Jute και Seagrass μπορούν να φέρουν μια φυσική παρουσία από τον αργαλειό στα σαλόνια μας για το SS17. Δοκιμάστε την εναλλακτική μας δίαιτα πλούσια σε φυτικές ίνες στους εσωτερικούς σας χώρους. Ακολουθήστε την κορυφή μας συμβουλές και τάσεις για να καλωσορίσετε το στυλ ζωής μέσα-έξω/έξω.

Νέα Ύφανση

Η ύφανση είναι μεγάλη στις πασαρέλες αυτή τη σεζόν. Ο μοντέρνος σχεδιασμός με πλεκτό και καλάθι δίνει μια φρέσκια πινελιά στα υφαντά δάπεδα και για τους λάτρεις της φύσης το ισχίο ψαροκόκκαλο απλωμένο με αγάπη σε ένα ολόκληρο δωμάτιο του δίνει μια χρυσή αίσθηση ευεξίας. Αυτή είναι η κορυφαία λύση μας για όσους θέλουν α φυσικό χαλί να δείχνει πιο ευκρινής και σύγχρονη.

Επιλογή καρυδιών

Θέλετε να μάθετε ποια χρώματα είναι στη μόδα; Εκτός από τους κινέζικους ψιθύρους που λένε μια κόκκινη λάκα για τόνους, Elle Decoration μας λέει ότι το nut brown είναι μια τάση που ξεσπάει αυτή τη σεζόν. Δεν ξέρουμε ποια είναι η επιλογή των μικτών παξιμαδιών σας, αλλά η καρυδιά είναι αυτή για εσωτερικούς χώρους. Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας Sisal Herringbone Havant και Sisal Super Boucle Bickton. Το Marquetry βρίσκεται επίσης στο ραντάρ σχεδιασμού και προσέξτε τη φυσική βελανιδιά με μοναδικά σχέδια κόκκων.

Καυτό μέταλλο

Ο ορείχαλκος και ο χαλκός είναι τα απαραίτητα μέταλλα της στιγμής. Δοκιμάστε λαμπερό Σιζάλ Μεταλλικό για να φέρετε στιγμιαία χλιδή στα σχέδιά σας. Πηγαίνετε στα πιο ζεστά μέταλλα ή παίξτε το δροσερό με τη νέα απόχρωση αλουμινίου για έναν εκλεπτυσμένο αέρα. Fuse metallic με ματ υλικά όπως φυσικά ξύλα – η συμβουλή μας είναι να φτιάξουμε ένα εξαιρετικά μεγάλο Sisal Metallic Φτιάξε μου ένα χαλί με πολυτελές περίγραμμα από δέρμα σοκολάτας και απλώνονται σε φαρδιές ξύλινες σανίδες δαπέδου.

Φυσικά Αυθεντικό

Επιδιώκουμε να μετριάζουμε την αβεβαιότητα με την επιθυμία για αυθεντικότητα, δεξιοτεχνία, άνεση και απλότητα. Αναζητούμε έντιμες ηθικές ίνες και χαιρετίζουμε την ακατέργαστη ομορφιά της φύσης και του χειροποίητου. Μας Μεγάλη γιούτα τικάρει όλα τα κουτάκια. Είναι μεγάλο σε άνεση και χείλος με χοντρή υφή. Αυτή η χειροποίητη συλλογή είναι γεμάτη με φυσικό χαρακτήρα με ονόματα γεμάτα σπιτική καλοσύνη, όπως Crumpet, Toast και Muffin. Τώρα αυτό είναι αυτό που λέμε δάπεδο με υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες.

Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για το φυσικό μας δάπεδο κάνοντας κλικ εδώ.

alternativeflooring.com

Ετικέτες:
Μεγάλη γιούτα, διακόσμηση, δάπεδο, σπίτι, εσωτερική διακόσμηση, γιούτα, χαλί από γιούτα, δάπεδο από γιούτα, χαλιά από γιούτα, φυσικά χαλιά, φυσικές ίνες, φυσικά χαλιά, θαλάσσιο χόρτο, σιζάλ, δάπεδο με υφή

Schreibe einen Kommentar