Δεν είστε ακόμα ιδιοκτήτης σπιτιού;  Εδώ είναι 7 ράτσες σκύλων που δεν τους πειράζει να ζουν σε διαμέρισμα

Δεν είστε ακόμα ιδιοκτήτης σπιτιού; Εδώ είναι 7 ράτσες σκύλων που δεν τους πειράζει να ζουν σε διαμέρισμα

Juli 10, 2022 0 Von admin

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι χρειάζονται ένα σπίτι για να έχουν σκύλο. Αλλά τα σκυλιά μπορούν να έχουν ευτυχισμένη, υγιή ζωή και στα διαμερίσματα. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι όλα τα σκυλιά κατάλληλα για ζωή σε διαμέρισμα. Εδώ είναι μερικές ράτσες σκύλων που τα πάνε καλά σε μικρότερους χώρους.

Λαμπραντόρ Ριτρίβερ

Αν ψάχνετε για σκύλους που δεν τους πειράζει να ζουν σε διαμέρισμα, εξετάστε το ενδεχόμενο να αναζητήσετε τοπικά επιλογές για εργαστηριακά κουτάβια προς πώληση.

Τα Λαμπραντόρ μπορεί να είναι ενεργητικά και χρειάζονται τουλάχιστον μία βόλτα την ημέρα. Όμως, όπως πολλά σκυλιά, τα Λαμπραντόρ είναι ακανθώδη και είναι φυσικά δραστήρια στην αρχή και στο τέλος της ημέρας.

Με την προϋπόθεση ότι τους κάνετε μια ενδελεχή βόλτα την ημέρα ή κανονίσετε να τα βγάλει ένας γείτονας ή ένας περιπατητής σκύλου, τα Λαμπραντόρ Ριτρίβερ μπορούν να ζήσουν χαρούμενες ζωές σε διαμερίσματα.

Μινιατούρα Schnauzer

Τα μινιατούρα Schnauzers είναι επίσης εξαιρετικά σκυλιά που δεν τους πειράζει να ζουν σε διαμερίσματα. Το μέγεθός τους τα καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλα για διαμερίσματα.

Εκτός από μικρά, αυτά τα σκυλιά είναι στοργικοί και πιστοί σύντροφοι. Είναι επίσης παιχνιδιάρικα και μια συμβουλή για τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων που σκέφτονται ένα Miniature Schnauzer είναι να εφοδιαστούν με παιχνίδια.

Αν και δεν είναι σκυλιά υψηλής συντήρησης, η πυκνότητα και το μήκος του τριχώματος ενός μινιατούρα Schnauzer σημαίνει ότι επωφελούνται από μια περιστασιακή περιποίηση για την πρόληψη παλτό από ψάθα.

Λαγωνικό

Τα λαγωνικά είναι ένα άλλο μεγαλόσωμο σκυλί που δεν τον πειράζει να ζει σε διαμέρισμα. Αυτό εκπλήσσει τους υποψήφιους ιδιοκτήτες σκύλων, καθώς τα λαγωνικά έχουν τη φήμη για την απεριόριστη ενέργεια.

Αλλά τα Greyhound είναι ευγενικοί γίγαντες που αρκούνται στον ύπνο όλη την ημέρα.

Τούτου λεχθέντος, θα χρειαστεί να περπατήσετε το Greyhound σας για να μπορέσουν να κάψουν λίγη από αυτή τη διαβόητη ενέργεια. Ένα τρέξιμο πριν από τη δουλειά είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι το Greyhound σας κοιμάται όλη την ημέρα της εργασίας σας.

Τεριέ της Βοστώνης

Τα Boston Terriers είναι ιδανικά για διαμερίσματα. Είναι γλυκά, ήρεμα σκυλιά των οποίων η ιδιοσυγκρασία εξασφαλίζει ότι δεν θα γαβγίζουν όλη μέρα όταν βγαίνετε έξω. Είναι επίσης μικρά σκυλιά, επομένως δεν χρειάζονται τόσο χώρο για να τρέξουν όσο οι πιο εξέχοντες σύγχρονοί τους σκύλοι.

Ωστόσο, όπως πολλά τεριέ, το τεριέ της Βοστώνης προέρχεται από την παράδοση των ευγενών σκύλων στο ρατσάρισμα.

Αυτό σημαίνει ότι ενώ δεν γαβγίζουν, ένα βαριεστημένο τεριέ της Βοστώνης μπορεί να μασήσει τον δρόμο του μέσα από τα έπιπλά σας για να απασχοληθεί. Για να αποφευχθεί αυτό, βεβαιωθείτε ότι το Boston Terrier σας έχει μια υγιεινή επιλογή από:

  • Μπάλες
  • Παιχνίδια μασήματος
  • Παιχνίδια παζλ

Η ενσωμάτωση του ανεξάρτητου παιχνιδιού στην εκπαίδευση του Boston Terrier θα εξασφαλίσει ότι ο σκύλος σας απολαμβάνει μη καταστροφική ελευθερία χωρίς να βαριέται ενώ εργάζεται.

Basset Hound

Αυτά τα σκυλιά με μακριά αυτιά δεν τους πειράζει να ζουν σε διαμέρισμα. Δεν αγαπούν τίποτα καλύτερο από έναν καλό, μακρύ υπνάκο, έτσι μια βόλτα την ημέρα είναι υπεραρκετή άσκηση για ένα Basset.

Ωστόσο, είναι επιρρεπείς στο σάλιο, επομένως μπορεί να μην είναι δυνατό να έχετε άψογα έπιπλα και ένα Basset Hound.

Cavalier King Charles Spaniel

Τα Cavalier King Charles Spaniel είναι ήρεμα, στοργικά σκυλιά που τα πάνε καλά στα διαμερίσματα, κυρίως επειδή ο προσωπικός χώρος τους είναι ανάθεμα. Οι Σπάνιελ δεν αγαπούν τίποτα περισσότερο από το να στριμώχνονται όσο το δυνατόν πιο κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Δεδομένου ότι στους Σπάνιελ αρέσει να έχουν κάποιον για να τραβήξουν την προσοχή τους, μπορεί να επωφεληθούν από έναν φύλακα ή περιπατητή σκύλων που μπορεί να τους διασκεδάσει ενώ είστε έξω.

είδος μικρού σκύλου

Τέλος, το Pekinese είναι άλλος ένας σκύλος που δεν τον πειράζει να ζει σε διαμέρισμα. Είναι μικροί, με ήπιο λόγο και απολαμβάνουν τη δική τους παρέα. Ενώ είναι αφοσιωμένοι στους ανθρώπους τους, μπορούν επίσης να είναι πολύ ανεξάρτητοι.

Πριν φύγεις

Τα διαμερίσματα μπορούν να είναι εξαιρετικά μέρη για να ζήσετε εσείς και ο σκύλος σας.

Καθώς αναζητάτε τον σκύλο που είναι κατάλληλος για εσάς, σκεφτείτε:

  • Ανάγκες για άσκηση
  • Ανεξαρτησία
  • Πόσο γαβγίζει ο σκύλος

Σύντομα θα βρείτε ένα σκυλί που ευδοκιμεί σε ένα διαμέρισμα και δεν ενοχλεί τους γείτονές σας.