Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στους πελάτες Landscape

17
Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στους πελάτες Landscape

Αν θέλετε να κάνετε το εξωτερικό του σπιτιού σας να φαίνεται ωραίο, θα θέλετε να καλέσετε έναν επαγγελματία τοπιογράφο.

Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να συναντηθείτε με τον τοπιογράφο. Οι σχεδιαστές είναι κάτι παραπάνω από απλά φυτά και πεζοδρόμιο. Πρέπει να τους μιλήσετε για αυτό που ψάχνετε και πρέπει να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε ένα σχέδιο που θα αγαπήσετε. Αυτό θα είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι άνθρωποι όταν φτάσουν στο σπίτι σας, επομένως το σχέδιο είναι θεμελιώδες.

Υπάρχουν μερικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον τοπιογράφο προτού τον προσλάβετε:

Πώς θα χρησιμοποιηθεί το τοπίο;

Ένα υπέροχο σχέδιο είναι ωραίο, αλλά πρέπει να είναι και λειτουργικό. Πρέπει να ξέρουν πώς θα χρησιμοποιήσετε την αυλή σας και ποιος άλλος θα τη χρησιμοποιήσει. Αυτό θα κάνει μεγάλη διαφορά στο σχεδιασμό.

  • Αν σας αρέσει να διοργανώνετε μεγάλα πάρτι, θέλετε ένα χαρακτηριστικό όπως μια μεγάλη βεράντα.
  • Μπορεί επίσης να θέλετε ένα τζάκι ή έναν υπαίθριο χώρο μαγειρέματος.
  • Θέλετε το γκαζόν σας να είναι λειτουργικό και όμορφο επίσης.

εταιρεία εξωραϊσμού στη μέση μιας δουλειάς

Τι δεν σας αρέσει στον τρέχοντα εξωραϊσμό σας;

Θα πρέπει να περπατήσετε στην αυλή με τον τοπιογράφο και να μιλήσετε για πράγματα που ήδη σας αρέσουν στην αυλή σας και μερικά από αυτά που δεν σας αρέσουν. Μπορεί να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν μερικά από τα υπάρχοντα φυτά σας με νέο και δημιουργικό τρόπο.

Πρέπει να μιλήσετε με το τοπίο, ειδικά αν δεν έχετε δουλέψει με ένα πριν. Η ύπαρξη μιας αρνητικής εμπειρίας μπορεί να κάνει ένα άτομο να είναι προσεκτικό στη συνεργασία με έναν νέο τοπιογράφο. Οι τοπιογράφοι θα θέλουν να αποφύγουν πράγματα που δεν αρέσουν στους πελάτες.

Μπορούμε να περιηγηθούμε στη γειτονιά;

Ενώ υπάρχουν μερικές πόλεις όπου όλα τα σπίτια φαίνονται ίδια, το εξωραϊσμός μπορεί να τα ξεχωρίσει. Κάντε μια βόλτα και δείτε τα σχέδια που φαίνονται ελκυστικά και αυτά που δεν φαίνονται τόσο καλά.

Εάν ένα σπίτι φαίνεται εντυπωσιακό, σημειώστε τη διεύθυνση, ώστε να μπορείτε να το αναφέρετε για ιδέες αργότερα.

Πόσα θα δαπανηθούν για το έργο και τη συντήρηση;

Αυτή είναι μια από τις πιο κρίσιμες ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε πριν γίνουν σχέδια. Διαφορετικά φυτά χρειάζονται διαφορετικά επίπεδα συντήρησης. Εάν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού θέλει να κάνει κήπο, μπορεί να του αρέσουν οι περιποιημένοι θάμνοι. Αν όχι χρειάζονται φυτά που είναι εύκολο να τα φροντίσεις.

Τι χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν;

Μερικοί ιδιοκτήτες σπιτιού μπορεί να έχουν συγκεκριμένα χρώματα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν και αυτά που δεν τους αρέσουν καθόλου. Ο σκηνοθέτης μπορεί να χρειαστεί να προτείνει μερικές ιδέες όσον αφορά τον χρωματισμό. Ο σκηνοθέτης πρέπει να προσφέρει μερικές προτάσεις για το τι θα φαίνεται ωραίο στο σπίτι. Ο τελευταίος λόγος πρέπει να αφεθεί στον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Πληροφορίες Προϋπολογισμού

Αυτό είναι ένα άλλο θέμα που θα πρέπει να τεθεί. Ο πελάτης και ο σκηνοθέτης πρέπει να μιλήσουν για το πόσα χρήματα θα δαπανηθούν για το έργο.

Αν και αυτό μπορεί να είναι ένα παραπλανητικό ζήτημα που πρέπει να ανακαλυφθεί, είναι απαραίτητο. Το κόστος του έργου πρέπει να συζητηθεί εκ των προτέρων, ώστε όλοι να είναι στην ίδια σελίδα σχετικά με το τι μπορεί να γίνει.

Υπάρχει προσαρμοσμένο τρισδιάστατο σχέδιο;

Μόλις ένας τοπιογράφος έχει στο μυαλό του μια ιδέα, μπορεί να την δείξει στον πελάτη χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν την απόδοση 3D Viz Terra για να ζωντανέψουν το σχέδιό τους.

Ενώ ένα σχέδιο ή ακόμα και μια εικόνα 2D φιλοξενεί, οι άνθρωποι θα εκπλαγούν με το σχέδιο όταν μπορούν να το δουν σε 3D. Αυτή η νέα τεχνολογία μπορεί επίσης να επιτρέψει στον τοπίου να προσθέσει έπιπλα, μικρές λεπτομέρειες, καθώς και υφές στο σχέδιό του. Όταν ένα άτομο βλέπει το έργο του σε 3D, ενθουσιάζεται πολύ με αυτό.

Αυτή η τρισδιάστατη τεχνολογία μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε έναν τοπίου από άλλους στην επιχείρηση. Υπάρχουν χιλιάδες επιλογές για να διαλέξετε όταν πρόκειται να κάνετε σχεδιασμός εξωραϊσμού επιλογές. Υπάρχουν πολλές επιλογές από το είδος των φυτών που θα χρησιμοποιηθούν μέχρι το σημείο που θα είναι τα έπιπλα εξωτερικού χώρου. Αυτή η νέα τεχνολογία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε νέα σχέδια και να δείτε τις ιδέες εξωραϊσμού να ζωντανεύουν.

Vancouver Landscaper

BUR-HAN Φροντίδα κήπου και γκαζόν
2110 Front St, North Vancouver, BC V7H 1A3
(604) 706-1362

Schreibe einen Kommentar