Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ

17
Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ

Garden Rant έχει μια αινιγματική ανάρτηση για τον Sayyid Qutb, an Αιγύπτιος ισλαμολόγος ο οποίος έζησε για έξι μήνες στη μικρή πόλη Greeley του Κολοράντο το 1949. Ο Κουτμπ είχε μια ματιά από πρώτο χέρι στην αμερικανική ζωή που του προκάλεσε δυσαρέσκεια, ωθώντας τον να γίνει βασική πηγή έμπνευσης για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν και την Αλ Κάιντα.

Το περιοδικό πόλης του Ντένβερ, 5280, περιγράφει πώς αντέδρασε ο Κουτμπ στον τρόπο ζωής των Greeleyites, για παράδειγμα, τη σοβαρότητά τους στη διατήρηση καλά περιποιημένων λουλουδιών και χλοοτάπητα. Η δημοσίευση αναφερόταν σε αυτό ως «κακή κηπουρική». Η γνώμη των πολιτών του Greeley σχετικά με το πόσο καλό είναι να έχεις τακτοποιημένα γρασίδι και φράκτες την οποία υπερασπίστηκε η πλειοψηφία των ανθρώπων που σχολίασαν το άρθρο.

Αρνητική κριτική

Σε οποιαδήποτε πρακτική στον κήπο, για παράδειγμα, η αντιστοίχιση του χρώματος των επίπλων κήπου με αυτό των λουλουδιών είναι συχνά απαξιωμένη. Πολλοί bloggers κηπουρικής συμφωνούν ότι η ικανοποίηση ενός κηπουρού στον κήπο του είναι υπέρτατη. Συμφωνώ εν μέρει με την άποψη ότι κάποιος είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει στον κήπο του. Ωστόσο, είμαι επίσης ελεύθερος να εκφράσω τη γνώμη μου για το ίδιο. Θα καταθέσω την κριτική μου από τη σκοπιά ενός καλλιτεχνικού επαγγελματία.

ιδέες για στολισμό

Μια μπροστινή αυλή της οποίας οι φράχτες έχουν διαμορφωθεί σε μικρά κουτιά και συγκροτημένα μονοετή φυτά ή μια αυλή με ψηλές μπάλες, ανεμόμυλους και καουμπόικες σιλουέτες που κρύβουν τα λουλούδια δεν είναι ελκυστική. Υπάρχουν βασικοί κανόνες συντήρησης κηπουρικής που πρέπει να τηρούνται. Τα ιστολόγια είναι ένα ουσιαστικό φόρουμ για τη συζήτηση του θέματος, καθώς ο κύριος τύπος δεν εστιάζει επαρκώς στην κηπουρική.

ΕΧΕΙ ΚΗΠΟ Η ΑΥΛΗ ΣΑΣ

Αγαπημένοι κήποι όπως το Hestercombe, σχέδιο του Sir Edwin Lutyens και υλοποιήθηκε από Γερτρούδη Τζέκιλ (που φαίνεται παραπάνω) απαιτούν προγραμματισμό, σκληρή δουλειά και πειθαρχία. Οι αγγλικοί κήποι συχνά φαίνονται γεμάτοι και άγριοι, απαιτούν περισσότερη συντήρηση και προσκόλληση στον αρχικό τους σχεδιασμό.

Κάποιος πρέπει να διατηρήσει τα καθορισμένα πρότυπα. Οι κήποι του Bur-Han Garden και του χλοοτάπητα είναι ρυθμοί. Τα φυτά σε αυτούς τους κήπους είναι αυτοπλαισιακά και σχεδιασμένα σε αντίθεση με εκείνα των αμερικανικών κήπων που καλύπτονται από άλλα αντικείμενα. Σκοπεύω να δώσω προτεραιότητα στα φυτά μόνο στους κήπους μου φέτος. Αναζητάτε βοήθεια με τις εργασίες στον κήπο σας; Επικοινωνήστε με τον κήπο, τον εξωραϊσμό και τη φροντίδα του γκαζόν Bur-Han σήμερα στο 604-706-1362 ή επισκεφτείτε μας στη διεύθυνση https://bur-han.ca/ και λάβετε εκπληκτικά αποτελέσματα.

Υπηρεσίες Κηπουρικής Βανκούβερ

Bur-Han Garden and Lawn Care
2110 Front St, North Vancouver, BC V7H 1A3
(604) 706-1362

Schreibe einen Kommentar