Η Dentons στρατολογεί τον James Batham ως συν-πελάτες και συνεργάτη στην αγορά

10
Η Dentons στρατολογεί τον James Batham ως συν-πελάτες και συνεργάτη στην αγορά

Η Dentons είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο James Batham θα ενταχθεί στην εταιρεία ως συν-πελάτες και συνεργάτης αγορών στην περιοχή του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας και της Μέσης Ανατολής (UKIME) της εταιρείας. Θα ενταχθεί σε υπάρχοντες πελάτες και συνεργάτες αγορών, Μάρτιν Φάνινγκ, για την πρόοδο της στρατηγικής αναθεώρησης ρίζας και κλάδου, τοποθετώντας τους πελάτες στο επίκεντρο της στρατηγικής της περιοχής UKIME. Και οι δύο θα συνεργαστούν στενά με τον CEO της UKIME, Paul Jarvis.

Ο ρόλος Clients and Markets Partner δημιουργήθηκε πρόσφατα το 2021 για να προωθήσει το πελατοκεντρικό όραμα του Paul Jarvis. Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της περιοχής, ο James θα συνεργαστεί με τον Martin για την ανάπτυξη προγραμμάτων που προσφέρουν τα οφέλη της ασυναγώνιστης διεθνούς πλατφόρμας της Dentons σε περιφερειακούς, παγκόσμιους και πελάτες πάνελ. Θα συνεργαστεί επίσης στενά με τον Paul Jarvis, την ευρύτερη συνεργασία της UKIME και τη νέα νομοθεσία της εταιρείας που προσφέρει το „Dentons Helix“ για να βελτιώσει τις λύσεις πελατών της εταιρείας και να υλοποιήσει τη νέα στρατηγική της Dentons.

«Ο Τζέιμς έχει μεγάλη εμπειρία στο να ακούει πελάτες και να φέρνει κοντά διεθνείς συναδέλφους. Ανυπομονώ να συνεργαστεί στενά ο James με τον Martin και την ηγετική ομάδα για την ανάπτυξη προγραμμάτων που είναι 100% πελατοκεντρικά», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της UKIME Paul Jarvis. «Η Dentons είναι μία από τις ελάχιστες παγκόσμιες δικηγορικές εταιρείες μίας πηγής που μπορούν να υποστηρίξουν πελάτες στα πιο σύνθετα πολυεπιστημονικά, πολυεθνικά έργα τους, βοηθώντας τους να ανταποκριθούν στις προκλήσεις ενός ταχέως μεταβαλλόμενου επιχειρηματικού και ρυθμιστικού περιβάλλοντος».

«Η προσωπική μου εστίαση είναι να επενδύσω πραγματικά στις σχέσεις με τους πελάτες μας, ώστε να μπορέσουμε να τηρήσουμε τις προτεραιότητές τους. Η επένδυσή μας στον James και αυτός ο ηγετικός ρόλος έχει να κάνει με το να βάζουμε πελάτες στο επίκεντρο της επιχείρησής μας».

Ο Τζέιμς κατατάσσεται από τον Chambers ως «Εξαιρετικός Επαγγελματίας» και απολάμβανε πολλούς ηγετικούς ρόλους στο Eversheds Sutherland, όπου ηγήθηκε των ομάδων του Παγκόσμιου Τομέα Λιανικής και Καταναλωτών και υπηρέτησε ως Επικεφαλής Καινοτομίας. Ο James ήταν επικεφαλής συνεργάτης σχέσεων για μερικούς από τους μεγαλύτερους πελάτες της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο και χαίρει της φήμης ότι είναι επιχειρηματικός και αποτελεσματικός.

Είναι νικητής του International Law Office & Lexology Client Choice Award, το οποίο τιμά τους συνεργάτες για την εξαιρετική δέσμευσή τους στην εξυπηρέτηση πελατών.

Schreibe einen Kommentar