Η Latham επεκτείνει τον Όμιλο Βιομηχανίας Ενέργειας & Υποδομής με δύο Συνεργάτες Χρηματοδότησης Έργων

15
Η Latham επεκτείνει τον Όμιλο Βιομηχανίας Ενέργειας & Υποδομής με δύο Συνεργάτες Χρηματοδότησης Έργων

Latham & Watkins LLP1 είναι στην ευχάριστη θέση να το ανακοινώσει Χριστόφορος Πεπόνης και Hamad Al-Hoshan έχουν ενταχθεί στην εταιρεία ως εταίροι στο Project Development & Finance Practice και στον Όμιλο Βιομηχανίας Ενέργειας & Υποδομής και ως μέλη του Τμήματος Οικονομικών.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τις προσφορές μας σε ενέργεια και υποδομές με υψηλά καταρτισμένους επαγγελματίες όπως ο Chris και ο Hamad, καθένας από τους οποίους έχει τη φήμη της αριστείας στον χώρο. Οι προσθήκες τους συμβάλλουν στην ενίσχυση της ηγετικής μας θέσης στην ενέργεια και τις υποδομές, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να βοηθήσουμε τους πελάτες όχι μόνο με τα τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και με τις μελλοντικές ευκαιρίες και προκλήσεις», δήλωσε ο Justin Stolte, Παγκόσμιος Πρόεδρος του Ομίλου Energy & Infrastructure Industry. Ο Πεπόνης, ο οποίος εντάσσεται στην εταιρεία στο Χιούστον, εστιάζει την πρακτική του σε παγκόσμια έργα LNG καθώς και σε εναλλακτικά καύσιμα και άλλα έργα υποδομής.

Ο Al-Hoshan, ο οποίος εντάσσεται στην εταιρεία στη Νέα Υόρκη, επικεντρώνεται στις εγχώριες και διεθνείς συναλλαγές χρηματοδότησης έργων στους τομείς της ενέργειας και των υποδομών. Εκπροσωπεί τακτικά χορηγούς, επενδυτικές τράπεζες, εμπορικές τράπεζες και επενδυτικά κεφάλαια σε σχέση με την ανάπτυξη, τη χρηματοδότηση, την απόκτηση και την πώληση περιουσιακών στοιχείων στους τομείς του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, των υποδομών και της ενέργειας.

«Η εμπειρία και η γνώση του Chris και του Hamad θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να πλοηγούμαστε σε αυτό το διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο ανάπτυξης και χρηματοδότησης έργων», δήλωσε ο Jeff Greenberg, Παγκόσμιος Πρόεδρος του Project Development & Finance Practice. «Είναι γνωστές για καινοτόμες, πρακτικές και εμπορικά προσανατολισμένες λύσεις και θα αποτελέσουν εξαιρετικό συμπλήρωμα για την ομάδα μας».

«Η Latham είναι παγκόσμιος ηγέτης, όχι μόνο στην ανάπτυξη έργων και στη χρηματοδότηση, αλλά και στις συναλλαγές ενέργειας και υποδομών ευρύτερα, και είμαι ενθουσιασμένος που θα αναπτύξω τις προσφορές χρηματοδότησης έργων της εταιρείας στην αγορά του Χιούστον», δήλωσε ο Peponis.

Ο Al-Hoshan είπε, «Είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω επίσης. Το Project Development & Finance Practice της εταιρείας εργάζεται σε μεγάλες και υπερσύγχρονες εντολές ενέργειας και υποδομών σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας συναρπαστικές ευκαιρίες για εμένα και τους πελάτες μου».

Οι Peponis και Al-Hoshan είναι οι πιο πρόσφατες προσθήκες στον κορυφαίο Όμιλο Ενέργειας & Υποδομής της εταιρείας. Η εταιρεία καλωσόρισε πρόσφατα αρκετούς άλλους εταίρους των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων Μπρους Χέρτζογκ, Τζέισον Γουέμπερ, Ράβι Πουροχίτ, Τρίνα Τσάντλερ, Τζέιμς Γκάρετ, Σκοτ Μίλερ, Caroline Blitzer Phillips, Σάρα Φορτκαι Betty Moy Huber.

Ο Πεπόνης έλαβε το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο του Σίδνεϋ, το μεταπτυχιακό του στην εταιρική διακυβέρνηση από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ.

Ο Al-Hoshan έλαβε το JD του από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Suffolk και το πτυχίο του από το Northeastern University. Και οι δύο συμμετέχουν στη Latham από την White & Case LLP.

Σχετικά με τους Latham & Watkins

Η Latham & Watkins προσφέρει καινοτόμες λύσεις σε περίπλοκες νομικές και επιχειρηματικές προκλήσεις σε όλο τον κόσμο. Από μια παγκόσμια πλατφόρμα, οι δικηγόροι μας συμβουλεύουν τους πελάτες μας για συναλλαγές που διαμορφώνουν την αγορά, δικαστικές διαφορές και δίκες υψηλού στοιχήματος, καθώς και περίπλοκα ρυθμιστικά θέματα. Η Latham είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών pro bono στον κόσμο, υποστηρίζει σταθερά πρωτοβουλίες που έχουν σχεδιαστεί για την προώθηση της ποικιλομορφίας εντός της εταιρείας και του νομικού επαγγέλματος και δεσμεύεται να εξερευνά και να προωθεί την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Schreibe einen Kommentar