Η Latham & Watkins βοηθά τη Flender στην εκκαθάριση ελέγχου συγχώνευσης για την εξαγορά της Moventas

11
Η Latham & Watkins βοηθά τη Flender στην εκκαθάριση ελέγχου συγχώνευσης για την εξαγορά της Moventas

Η Latham & Watkins LLP βοήθησε με επιτυχία τη Flender να εξασφαλίσει άδεια ελέγχου συγχώνευσης για την εξαγορά της Moventas. Και οι δύο εταιρείες είναι κορυφαίοι κατασκευαστές κιβωτίων αιολικής ενέργειας. Μόνο δύο μήνες μετά την υπογραφή συμφωνίας για την εξαγορά, το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Γραφείο Καρτέλ ενέκρινε τη συναλλαγή ως μέρος της αναθεώρησης της Φάσης 1.

Η ενσωμάτωση των μηχανολογικών δυνατοτήτων και των δυνατοτήτων εξυπηρέτησης της Moventas θα προωθήσει περαιτέρω τις δραστηριότητες της Flender στον τομέα της αιολικής ενέργειας υπό την επιτυχημένη επωνυμία προϊόντων Winergy.

Μια ομάδα Latham με επικεφαλής τους εταίρους Max Hauser και Luca Crocco προηγουμένως συμβούλεψε την Carlyle για την εξαγορά της Flender σε όλες τις διαδικασίες ελέγχου συγχωνεύσεων και επενδύσεων στα τέλη του 2020. Συμβουλεύοντας τη Flender για την εξαγορά της Moventas, ο Latham συνεργάστηκε στενά με τον Γενικό Σύμβουλο του Ομίλου Flender , Daniel Mehari.

Επικεφαλής της ομάδας Latham ήταν ο εταίρος της Φρανκφούρτης Max Hauser και ο συνεργάτης των Βρυξελλών Luca Crocco, με τον συνεργάτη των Βρυξελλών Robert Benditz και τους συνεργάτες της Φρανκφούρτης Alisia Haber και Helena Hofmann

Schreibe einen Kommentar