Η Latham & Watkins ενισχύει περαιτέρω την ομάδα χρηματοδότησης με την προσθήκη έμπειρου τραπεζικού συνεργάτη στο Λονδίνο

13
Η Latham & Watkins ενισχύει περαιτέρω την ομάδα χρηματοδότησης με την προσθήκη έμπειρου τραπεζικού συνεργάτη στο Λονδίνο

Η Latham & Watkins είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Tania Bedi εντάχθηκε στο γραφείο του Λονδίνου ως συνεργάτης στο Banking Practice. Με μεγάλη εκτίμηση στον τομέα της, η πρακτική της Bedi επικεντρώνεται σε θέματα διεθνούς τραπεζικής και χρηματοδότησης χρέους, με ιδιαίτερη έμφαση στις εξαγορές με μόχλευση, τη χρηματοδότηση εξαγορών, τη χρηματοδότηση τηλεπικοινωνιών, τη χρηματοδότηση από γέφυρα σε ομόλογα και γενικές τραπεζικές συναλλαγές.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Tania στην εταιρεία», δήλωσε ο Stephen Kensell, Διευθύνων Συνεργάτης του Office του γραφείου της Latham & Watkins στο Λονδίνο. «Η Τάνια φέρνει πλούσια εμπειρία στην πρακτική και θα προσθέσει σημαντικό βάθος στη διεπιστημονική μας ομάδα. Η φήμη της εδραιώνει περαιτέρω τη θέση μας στο Λονδίνο και την Ευρώπη στον τραπεζικό τομέα, τη χρηματοδότηση εξαγορών και τις δομημένες συναλλαγές».

Η Bedi είναι ευρέως γνωστή για την τεχνογνωσία και το ιστορικό της σε περίπλοκες, διασυνοριακές συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των συμβουλών κορυφαίων εταιρικών δανειοληπτών, χορηγών ιδιωτικών μετοχών και δανειστών σε ορισμένες από τις σημαντικότερες κοινοπρακτικές, διμερείς, εξασφαλισμένες και μη εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις της αγοράς.

«Συνδυάζοντας τις κορυφαίες πλευρές δανειστών και χορηγών με μια κορυφαία πρακτική υψηλής απόδοσης στην αγορά, η Latham έχει τη μοναδική ικανότητα να μεταβαίνει απρόσκοπτα μεταξύ όλων των μορφών δανείων, ομολόγων και υβριδικών κεφαλαίων», πρόσθεσε ο συνεργάτης του Λονδίνου, Ross Anderson. , ο οποίος υπηρετεί ως Παγκόσμιος Αντιπρόεδρος του τραπεζικού ιατρείου της εταιρείας. «Η Τάνια είναι ένας ολοκληρωμένος τραπεζικός συνεργάτης και μια ισχυρή ομάδα, και η εμπειρία της στην παροχή συμβουλών σε συναλλαγές αιχμής θα αποτελέσει πλεονέκτημα για την παγκόσμια πελατειακή μας βάση. Η άφιξή της σηματοδοτεί άλλο ένα ορόσημο στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων μας και θα προσθέσει σημαντική πρόσθετη δύναμη πυρός στην παγκόσμια πρακτική μας».

«Η εταιρεία έχει απαράμιλλη εμπειρία στην εκπροσώπηση εταιρικών δανειοληπτών, εταιρειών ιδιωτικών κεφαλαίων, δανειστών και ιδιωτικών δανειακών κεφαλαίων στη διάρθρωση και εκτέλεση καινοτόμων χρηματοδοτήσεων σε βιομηχανίες και παγκόσμιες αγορές», δήλωσε ο Jeffrey Chenard, Παγκόσμιος Πρόεδρος του Οικονομικού Τμήματος της Latham. «Η ευρεία βάση πελατών της Τάνια συνδυάζεται καλά με αυτή της εταιρείας και είμαστε ενθουσιασμένοι που την καλωσορίζουμε στην ομάδα».

Η Bedi έλαβε το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο του Δελχί και ένα πτυχίο BA (Tripos) και MA, LLB από το Downing College του Πανεπιστημίου του Cambridge. Ήταν στο παρελθόν συνεργάτης της Ropes & Grey.

Σχετικά με τους Latham & Watkins

Η Latham & Watkins προσφέρει καινοτόμες λύσεις σε περίπλοκες νομικές και επιχειρηματικές προκλήσεις σε όλο τον κόσμο. Από μια παγκόσμια πλατφόρμα, οι δικηγόροι μας συμβουλεύουν τους πελάτες μας για συναλλαγές που διαμορφώνουν την αγορά, δικαστικές διαφορές και δίκες υψηλού στοιχήματος, καθώς και περίπλοκα ρυθμιστικά θέματα. Η Latham είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών pro bono στον κόσμο, υποστηρίζει σταθερά πρωτοβουλίες που έχουν σχεδιαστεί για την προώθηση της ποικιλομορφίας εντός της εταιρείας και του νομικού επαγγέλματος και δεσμεύεται να εξερευνά και να προωθεί την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Schreibe einen Kommentar