Η Lauren Colton διορίστηκε Διευθύνων Συνεργάτης του Office για το γραφείο του Hogan Lovells στη Βαλτιμόρη

12
Η Lauren Colton διορίστηκε Διευθύνων Συνεργάτης του Office για το γραφείο του Hogan Lovells στη Βαλτιμόρη

Ο Hogan Lovells ανακοίνωσε ότι η σύντροφος Lauren Colton ονομάστηκε Διευθύνων Συνεργάτης του Office για το Γραφείο της Βαλτιμόρης. Ο Colton αναλαμβάνει τα ηνία από την 1η Μαΐου από τον συνεργάτη Steve Barley.

Ο Colton, ο οποίος είναι με τον Hogan Lovells για σχεδόν 19 χρόνια, είναι επικεφαλής της ομάδας Products Law της εταιρείας και εστιάζει κυρίως στον τομέα των βιοεπιστημών. Είναι αναγνωρισμένη για τις τεχνικές και επιστημονικές της γνώσεις, καθώς και για την κατανόηση του ρυθμιστικού και εμπορικού περιβάλλοντος των πελατών. Η εκτεταμένη εμπειρία του Colton σε υποθέσεις ευθύνης προϊόντων επεκτείνεται σε ατομικές, μαζικές αδικοπραξίες και ομαδικές αγωγές σε ομοσπονδιακά και πολιτειακά δικαστήρια σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Η Lauren έχει περάσει ολόκληρη τη σταδιοδρομία της στο Hogan Lovells δουλεύοντας από το γραφείο της Βαλτιμόρης και έχει βαθιά γνώση για την εταιρεία και το γραφείο που την καθιστούν ιδανική ως το επόμενο OMP μας», δήλωσε ο Richard Lorenzo, Περιφερειακός Διευθυντής της Hogan Lovells. η Αμερική. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Steve για την τεράστια δουλειά που έχει κάνει για το γραφείο της Βαλτιμόρης. Ο Χόγκαν Λόβελς έχει εξαιρετική φήμη για τη δουλειά που κάνουμε εδώ, λόγω των προσπαθειών του Στιβ».

Ο Barley, ο οποίος υπηρέτησε ως Διευθύνων Συνεργάτης του Office για το γραφείο της Βαλτιμόρης από το 2014, θα συνεχίσει να εστιάζει την πρακτική του στις εμπορικές διαφορές.

«Είμαι πολύ ευγνώμων στον Steve για την ηγεσία του τα τελευταία επτά και πλέον χρόνια», είπε ο Colton. «Υπό την καθοδήγησή του, το γραφείο της Βαλτιμόρης έχει γίνει στρατηγικός εταίρος για πελάτες σε όλες τις βιοεπιστήμες, την ενέργεια, την τεχνολογία, την αεροδιαστημική και την άμυνα και άλλους τομείς. Ανυπομονώ να χτίσω πάνω σε αυτή τη δυναμική».

Schreibe einen Kommentar