Η Linklaters ανακοινώνει τον νέο Εθνικό Διαχειριστή Εταίρο στο Λουξεμβούργο

15
Η Linklaters ανακοινώνει τον νέο Εθνικό Διαχειριστή Εταίρο στο Λουξεμβούργο

Η Linklaters ανακοινώνει ότι η Nicki Kayser διορίστηκε ως Εθνικός Διευθύνων Συνεργάτης του γραφείου του Λουξεμβούργου, για τετραετή θητεία από την 1η Μαΐου 2022.

Αναλαμβάνει τη σκυτάλη από τον Patrick Geortay, ο οποίος κατείχε τον ρόλο από το 2016. Καθώς ο Patrick παραδίδει τα ηγετικά ηνία, θα επικεντρωθεί πλέον αποκλειστικά στις τράπεζες, τις κεφαλαιαγορές και τη χρηματοδότηση πελατών και συναλλαγών.

Paul LewisFirmwide Managing Partner, είπε «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πάτρικ για όλη τη σκληρή δουλειά του τα τελευταία χρόνια. Η πρακτική μας στο Λουξεμβούργο βρίσκεται σε εξαιρετική θέση και, υπό την ηγεσία του Πάτρικ, έφερε μέσα από μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα εταίρων – όπως αποδείχθηκε πιο πρόσφατα από τις εκλογές μας της Eliane Dejardin Botelho και της Claire Prospert. Είμαι επίσης στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τη Nicki στον ρόλο. Είχα τη χαρά να συνεργάζομαι στενά με τον Nicki σε συμφωνίες για πολλά χρόνια και θα είναι ένας εξαιρετικός αρχηγός του γραφείου. Είμαι ενθουσιασμένος για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για την ομάδα μας στο Λουξεμβούργο.

Ο Nicki έχει περάσει ολόκληρη την καριέρα του στη Linklaters και τα τελευταία 25 χρόνια όχι μόνο έχει διαπρέψει στον τομέα του, αλλά έχει επίσης αναπτύξει μια βαθιά κατανόηση της εταιρείας και των πελατών της. Η εξαιρετική επιχειρηματική του διορατικότητα φέρνει κρίσιμες γνώσεις και δεξιότητες σε αυτόν τον ηγετικό ρόλο. Ο Nicki έγινε συνεργάτης το 2006 και είναι Επικεφαλής Κεφαλαιαγοράς και Τραπεζικής πρακτικής από το 2016. Είναι ευρέως αναγνωρισμένος για την εκτεταμένη πείρα του σε θέματα τραπεζών και κεφαλαιαγορών.

Η Νίκη σχόλια „Είναι τιμή μου που αναλαμβάνω αυτόν τον ρόλο και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πάτρικ για την ηγεσία του τα τελευταία έξι χρόνια. Είναι μια συναρπαστική στιγμή για τον χρηματοπιστωτικό κλάδο του Λουξεμβούργου με πραγματικές ευκαιρίες μπροστά. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα εδώ με τις τεχνικές δεξιότητες και τις γνώσεις αγοράς για να παρέχουμε στους πελάτες μας μια πραγματικά πρώτης τάξεως υπηρεσία. Αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της εταιρείας για αριστεία. Ως πρώην συνεργάτης Ανθρώπινου Δυναμικού, θα συνεχίσω να προάγω έναν χώρο εργασίας χωρίς αποκλεισμούς όπου όλοι μπορούν να ευδοκιμήσουν.

Schreibe einen Kommentar