Η Securities Training Corporation ανακοινώνει τη στρατηγική απόκτηση λύσεων δοκιμών XCEL

Η Securities Training Corporation ανακοινώνει τη στρατηγική απόκτηση λύσεων δοκιμών XCEL

Januar 16, 2023 0 Von admin

Securities Training Leader συνεχίζει την ανάπτυξη με τον πάροχο προ-αδειοδότησης εστιασμένο στην ασφάλιση

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-(ΣΥΡΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ)–Η Securities Training Corporation (STC), ο ηγέτης της αγοράς στην εκπαίδευση σε χρεόγραφα, ανακοίνωσε σήμερα ότι η εταιρεία εξαγόρασε την XCEL Testing Solutions, τον κορυφαίο πάροχο ηλεκτρονικής εκπαίδευσης για την ασφάλιση πριν από την αδειοδότηση.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και καλωσορίζουμε τη XCEL Testing Solutions στην οικογένεια STC. Η εξαγορά της XCEL Testing Solutions επεκτείνει σημαντικά τις προσφορές μας για χρηματοοικονομικές υπηρεσίες»

Tweet αυτό

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και καλωσορίζουμε τη XCEL Testing Solutions στην οικογένεια STC. Η εξαγορά της XCEL Testing Solutions επεκτείνει σημαντικά τις προσφορές μας στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες», δήλωσε ο Paul Skordilis, Πρόεδρος της STC. «Η σχέση τους με τις ασφαλιστικές εταιρείες και το διευρυμένο ασφαλιστικό περιεχόμενο μάς επιτρέπει να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία πελάτη και ένα ενιαίο κατάστημα για τον αδειούχο επαγγελματία».

Με έδρα το Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, από το 2012 η XCEL Testing Solutions βοηθά τους μαθητές να περάσουν με επιτυχία τυποποιημένες εξετάσεις γνώσεων, δεξιοτήτων και αξιολόγησης, χρησιμοποιώντας την προσέγγιση μάθησης που βασίζεται στην έρευνα της εταιρείας. Η XCEL Testing Solutions προετοιμάζει περισσότερους από 150.000 πιθανούς μελλοντικούς επαγγελματίες ασφάλισης κάθε χρόνο να περάσουν τις κρατικές εξετάσεις αδειοδότησης με προσφορές μαθημάτων για Ασφάλειες Ζωής, Ατυχημάτων και Υγείας.

«Ο ασφαλιστικός κλάδος είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο συνεπείς κλάδους στις Ηνωμένες Πολιτείες και απασχολεί περισσότερους από 2,3 εκατομμύρια ανθρώπους με 880.000 από αυτούς να είναι ενεργοί ασφαλιστικοί πράκτορες», δήλωσε ο Greg Sinner, Διευθύνων Σύμβουλος της XCEL Testing Solutions. «Η ανάπτυξη του νέου ασφαλιστικού πράκτορα είναι κινητήριος παράγοντας για κάθε πελάτη μας. Το διαδικτυακό μας σύστημα εκμάθησης έχει δημιουργήσει κορυφαία ποσοστά εισιτηρίων στον κλάδο, σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη ικανότητά μας να παράγουμε περισσότερους νέους αντιπροσώπους σε λιγότερο χρόνο για τους πελάτες μας, μας επέτρεψαν να γίνουμε ηγέτης της αγοράς για την προ-άδεια ασφάλισης τα τελευταία δύο χρόνια. Ένιωσα ότι η ένταξη στο STC ήταν η τέλεια λύση για εμάς. Η σύζευξη δύο ηγετών του κλάδου για την παροχή μιας συνολικής λύσης για οποιαδήποτε ανάγκη αδειοδότησης χρηματοοικονομικών υπηρεσιών είναι μια win-win για τον κλάδο».

Η XCEL Testing Solutions είναι η τελευταία επένδυση που έχει κάνει η STC για να επεκτείνει τη βάση των επαγγελματιών που εξυπηρετεί. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το STC και τις προσφορές προϊόντων του επισκεφθείτε www.stcusa.com.

Σχετικά με την Securities Training Corporation

Η Securities Training Corporation (STC) ιδρύθηκε στη Wall Street το 1969 και βοήθησε με επιτυχία περισσότερους από 1.000.000 επαγγελματίες να περάσουν τις ρυθμιστικές εξετάσεις FINRA και να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους. Η STC έχει εξελιχθεί για να γίνει ο κορυφαίος πάροχος εκπαίδευσης οικονομικών εξετάσεων, συνεργαζόμενος με τις κορυφαίες τράπεζες και μεσίτες στην Αμερική για να προσφέρει μαθήματα εξετάσεων FINRA όπως Series 6, Series 7, Series 24, Series 79 και Securities Industry Essentials (SIE) (προσεχώς Οκτώβριος 2018) εκτός από τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση και τα μαθήματα προαδειοδότησης Ζωής, Ατυχημάτων και Υγείας. Η STC δεσμεύεται να παρέχει ανώτερη εμπειρία πελατών και καινοτόμες προσφορές προϊόντων. Η STC αποτελεί μέρος του Ομίλου Colibri, ο οποίος παρέχει λύσεις εκμάθησης σε αδειοδοτημένους επαγγελματίες που προσπαθούν να είναι από τους καλύτερους στον τομέα τους. Μάθετε περισσότερα στο www.stcusa.com.

Σχετικά με τις λύσεις δοκιμής XCEL

Η XCEL Testing Solutions είναι ο κορυφαίος πάροχος Διαδικτυακής Ασφαλιστικής Εκπαίδευσης από το 2012. Πάνω από 150.000 μαθητές κάθε χρόνο χρησιμοποιούν το XCEL για να τους βοηθήσουν να περάσουν με επιτυχία τυποποιημένες εξετάσεις γνώσεων, δεξιοτήτων και αξιολόγησης, χρησιμοποιώντας την προσέγγιση μάθησης που βασίζεται στην έρευνα της εταιρείας. Η πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης Preparing People to Pass είναι γεμάτη με πλούσιο διαδικτυακό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων διαδραστικών αξιολογήσεων, ελκυστικού περιεχομένου πολυμέσων και προσαρμοσμένων μαθησιακών διαδρομών, επιτρέποντας σε κάθε μαθητή να κατανοήσει δύσκολες έννοιες με βάση τις ατομικές του ανάγκες. Η πλατφόρμα M-Learning της εταιρείας επιτρέπει στους μαθητές να μελετούν οποτεδήποτε-οπουδήποτε με οποιαδήποτε συσκευή. Μάθετε περισσότερα στη διεύθυνση www.xcelsolutions.com.

Επαφές

Για ερωτήματα μέσων STC
Kim Wells, Chief Marketing Officer, Colibri Group
[email protected]
(618)407-1201

Συμφωνία υπηρεσιών μετάβασης

Σε σχέση με την εξαγορά, η XCEL Testing Solutions, LLC („Πωλητής“) και η XCEL Solutions, LLC („Αγοραστής“) συνήψαν Συμφωνία Υπηρεσιών Μετάβασης σε ισχύ από τις 13 Αυγούστου 2018, στην οποία ο Πωλητής συμφώνησε να λειτουργεί υπό τον εγκεκριμένο πάροχο του κατάσταση στις διάφορες ρυθμιζόμενες πολιτείες έως ότου ο Αγοραστής λάβει έγκριση να δραστηριοποιηθεί σε αυτές τις πολιτείες ως πάροχος ασφαλιστικής εκπαίδευσης πριν από την αδειοδότηση ή/και συνεχιζόμενης εκπαίδευσης για τη ζωή ή/και το ατύχημα και την υγεία μεμονωμένες γραμμές ή συνδυασμό. Εκτός από τις πολιτείες αυτο-μελέτης, από τον Δεκέμβριο του 2018, ο Αγοραστής έχει λάβει έγκριση στις ακόλουθες ρυθμιζόμενες πολιτείες AL, AR, CO, CT, FL, GA, IN, KY, LA, MD, MI, MS, NC, OH , PA, TN, WA, WV και WI και αναμένει την κατάσταση έγκρισης σε CA, MN, NJ και NY. Καθώς συνεχίζουμε αυτή τη μεταβατική περίοδο, ο Αγοραστής θα παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης και διαχείρισης στον Πωλητή. Εκτιμούμε τη συνεχή υποστήριξή σας και εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, καλέστε την υποστήριξη πελατών στο (904) 999-4923.