Ιδέες για χειμερινές θέσεις εργασίας για τοπιογράφους

15
Ιδέες για χειμερινές θέσεις εργασίας για τοπιογράφους

Εργασία ως τοπιογράφος και η ιδιοκτησία της δικής σας εταιρείας είναι μια ανταποδοτική δουλειά, καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να μεταμορφώσετε τις αυλές σε όμορφα αριστουργήματα. Όσο ψηλά κι αν είναι να εργάζεσαι έξω και να απολαμβάνεις τον ήλιο και τον καθαρό αέρα, η χειμερινή ώρα αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για αυτό το είδος εργασίας. Ευτυχώς, οι τοπιογράφοι δεν χρειάζεται να κλειδώνουν τον εξοπλισμό και τις δεξιότητές τους κατά τους χειμερινούς μήνες, επειδή υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν για να κερδίσουν τα προς το ζην.

Απομάκρυνση χιονιού

Οι περισσότεροι διαμορφωτές τοπίου, ειδικά εκείνοι που έχουν μια εταιρεία εξωραϊσμού, θα έχουν το φορτηγό εργασίας τους. Αυτό είναι ιδανικό για αφαίρεση χιονιού, επειδή μπορείτε να αγοράσετε ένα αποσπώμενο άροτρο χιονιού για να γαντζώσετε στο όχημά σας και να ξεκινήσετε τη δουλειά σας. Οι λάτρεις του τοπίου μπορούν να κερδίσουν αρκετά χρήματα κάνοντας αυτό σε χιονισμένες πόλεις και μπορούν να εκκαθαρίσουν χώρους στάθμευσης, γειτονιές και αυτοκινητόδρομους.

επιχειρήσεις εξωραϊσμού που θέλουν να αφαιρέσουν το χιόνι σε αυτήν την χιονισμένη πόλη

Φυτεύω δέντρα

Η άνοιξη δεν είναι η μόνη εποχή για να λερώσετε τα χέρια σας στον κήπο. Στην πραγματικότητα, ο χειμώνας είναι η τέλεια εποχή για να φυτέψετε ή να μεταφυτεύσετε θάμνους, θάμνους ή δέντρα, αρκεί το έδαφος να μην είναι εντελώς παγωμένο. Οι τοπιογράφοι μπορούν να φτιάξουν αρκετή ζύμη κάνοντας αυτό το χειμώνα, ειδικά για τους πελάτες τους που έχουν μεγάλες αυλές. Άλλες εργασίες που σχετίζονται με τη συντήρηση των αυλών είναι το κλάδεμα, ο σχεδιασμός νέων κήπων ή μελλοντικές ανακαινίσεις, το κλάδεμα δέντρων, η φύτευση χειμερινών μονοετών φυτών και η τσουγκράνα χώματος.

Επισκευές

Οι τοπιογράφοι δεν είναι μόνο υπεύθυνοι για το γκαζόν ή τα παρτέρια, αλλά μπορούν επίσης να εμπλακούν στην κατασκευή περιφράξεων, μονοπατιών, κληματαριών, παρτέρια και επιδιόρθωσης όλων αυτών των πραγμάτων. Είναι μια έξυπνη ιδέα να κάνετε αυτό το είδος εργασίας για πελάτες κατά τους χειμερινούς μήνες αντί για την άνοιξη ή το καλοκαίρι, ώστε να μπορείτε να αφιερώσετε αυτούς τους ζεστούς μήνες στη φύτευση, το σκάψιμο και κόψιμο χόρτουθάμνους και δέντρα.

Καθαρισμός παραθύρων

Αυτό δεν σχετίζεται άμεσα με τον εξωραϊσμό. Ωστόσο, είναι μια αγαπημένη δουλειά που κάνουν πολλοί τοπιογράφοι κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Οι τοπιογράφοι πρέπει να είναι πολύ περιποιημένοι άνθρωποι στη δουλειά τους, καθώς ο πελάτης θέλει μια καθαρή και τέλεια διαμορφωμένη αυλή! Τούτου λεχθέντος, ο καθαρισμός παραθύρων απαιτεί όλες τις ίδιες τεχνικές που χρειάζονται οι τοπιογράφοι: σταθερό χέρι, δεξί μάτι και σκληρή δουλειά. Πολλές επιχειρήσεις θα πληρώσουν καλά τα καθαριστικά τζαμιών που έρχονται μία ή δύο φορές την εβδομάδα για να καθαρίσουν τα παράθυρά τους.

εκκίνηση επιχείρησης εξωραϊσμού πλύσιμο παραθύρων

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Καθώς πλησιάζει ο Δεκέμβριος, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού θα αρχίσουν να βάζουν χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Τι καλύτερο από το να κάνετε τους γύρους σας από πόρτα σε πόρτα και να βοηθήσετε να ανάψουν τα φώτα των διακοπών για οικογένειες; Αυτός είναι πρωτίστως ένας σωστός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα σε συγκροτήματα ηλικιωμένων που μπορεί να μην μπορούν να κρεμάσουν οι ίδιοι τα φώτα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σωστή σκάλα, βασικό πιστόλι και γάντια! Οι λάτρεις του τοπίου μπορούν επίσης να στήσουν άλλα στολίδια διακοπών, όπως χαρακτήρες φουσκώματος στην μπροστινή αυλή, τα φωτιστικά μας σε δέντρα. Είναι σημαντικό, εάν εργάζεστε με πλήρωμα, να προσπεράσετε την ασφάλεια και να μιλήσετε ακόμη και με έναν τοπικό ηλεκτρολόγο.

Ο εξωραϊσμός δεν χρειάζεται να σταματήσει το καλοκαίρι. Υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί και ευχάριστοι τρόποι για να αποκτήσετε εισόδημα ως σκηνοθέτης κατά τη διάρκεια αυτών των σκληρών χειμερινών μηνών. Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε να κάθεστε μόλις έρθει η 1η Δεκεμβρίου, δοκιμάστε μερικά από αυτά ιδέες για χειμερινή δουλειά για τοπίου και δείτε πόσο σας ευχαριστεί ο τραπεζικός λογαριασμός σας.

Εξωραϊσμός του Βανκούβερ

BUR-HAN Φροντίδα κήπου και γκαζόν
2110 Front St, North Vancouver, BC V7H 1A3
(604) 706-1362

Schreibe einen Kommentar