Καλύτερο αυτόματο ποτίστρο κοτόπουλου [Top 3 Waterers to Buy and Install Now]

0

Ποιο είναι το καλύτερο αυτόματο ποτιστικό κοτόπουλου; Ποιο είναι το καλύτερο ποτίστρο κοτόπουλου;

Η εκτροφή κοτόπουλων και η διατήρηση ενός κοπαδιού στην αυλή μπορεί να μετατραπεί σε πολλή δουλειά, ειδικά αν είστε σαν εμένα, και να εξισώσει την ευτυχία σας με τον αριθμό των κοτόπουλων που έχετε. Περισσότερα κοτόπουλα σημαίνουν πάντα περισσότερη δουλειά. Λοιπόν, συνήθως.

Έμαθα με τα χρόνια ότι υπάρχουν κάποιες αμυχές σε αυτόν τον τρόπο ζωής. Δεν χρειάζεται να αυτοκτονήσετε για να διατηρήσετε τα ζώα (ή τον κήπο) σας υγιή και ευτυχισμένα. Πιστέψτε με, διευθύνω μια διαδικτυακή επιχείρηση, μεγαλώνω 3 παιδιά (και εκπαιδεύω τα δύο από αυτά στο σπίτι), διαχειρίζομαι τη φάρμα μας, ΚΑΙ συνεχίζω να κάνω δουλειές του σπιτιού… Έχω βρει τρόπους να περιορίζω τις γωνίες και να κρατάω τους πάντες ευχαριστημένους.

ποιο είναι το καλύτερο αυτόματο ποτιστικό κοτόπουλου

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ


Νιώθετε συγκλονισμένοι; Ο οδηγός μας Planning Your Farm: Gardens to Goats θα σας δείξει πώς να σχεδιάσετε την τέλεια φάρμα σας. Είναι ένα παιχνίδι που αλλάζει – αποκτήστε το δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

Χρειάζεστε αυτόματο ποτιστή κοτόπουλου;

Όχι. Αυτό δεν είναι απαραίτητο στοιχείο για το κοτέτσι σας.

Σας βοηθά να διατηρήσετε τη λογική σας; Ναί.

Χρειάζεστε αυτόματο ποτιστή κοτόπουλου αν πάτε διακοπές; Όχι, αλλά θα κάνει τη βοήθειά σας να μην φοβάται να έρθει και να φροντίσει το κοπάδι σας.

Ας μιλήσουμε για αυτό για ένα γρήγορο δευτερόλεπτο. Υπάρχουν μερικοί λόγοι που ένα αυτόματο ποτιστικό κοτόπουλου είναι μια από τις πιο συνιστώμενες αναβαθμίσεις σε κοτέτσι.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά δεν μου αρέσει να τρίβω το εσωτερικό μιας ποτίστρας ή ενός κουβά ποτίσματος. Σε περίπου μια εβδομάδα, λάσπες και φύκια αναπτύσσονται στο εσωτερικό μιας ποτίστρας, ακόμα κι αν έχω προσθέσει μηλόξυδο στο νερό (κάτι που θα πρέπει να το κάνετε κάθε τόσο).

Έχουμε ποτίστρες μεγάλης χωρητικότητας για όλα τα ζώα μας. Μεγάλοι κουβάδες, μεγάλα σιντριβάνια… γιατί ας είμαστε ειλικρινείς. Όταν έχεις δεκάδες ζώα, κανείς δεν έχει χρόνο να γεμίζει ένα εκατομμύριο ποτίστρες κάθε μέρα.

Αυτά τα ποτιστράκια μεγάλης χωρητικότητας είναι ιδανικά για να μειώσετε το χρόνο που αφιερώνετε για να γεμίσετε ποτίστρες. Δεν είναι υπέροχα όταν πρέπει να τα καθαρίσετε. Τα χέρια μου είναι τόσο μακριά. Όταν βρίσκομαι μέχρι τους ώμους σε ένα σιντριβάνι, συνήθως καταλήγω τελείως γλοιώδης και το ίδιο συμβαίνει και με τα πάντα γύρω μου. Δεν είναι μια χαριτωμένη εμφάνιση.

Ο αυτόματος ποτιστής δεν έχει το ίδιο πρόβλημα. Υπάρχει πολύ μικρότερος χώρος για να διατηρείται καθαρός. Χωρίς γλοιώδεις ώμους όταν καθαρίζετε μια αυτόματη ποτίστρα.

Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως τα κοτόπουλα σας ξεμείνουν από νερό. Αυτό είναι ένα τεράστιο συν.

Πηγαίνουμε διακοπές μερικές φορές το χρόνο, παρόλο που διατηρούμε ένα αγρόκτημα και έχουμε έναν μεγάλο κήπο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ για το πώς το διαχειριζόμαστε αυτό. Όμως, οι αυτόματες ποτίστρες είναι ιδανικές για όταν πάμε διακοπές.

Προσλαμβάνουμε βοήθεια όταν βγαίνουμε έξω από την πόλη. Είμαι αρκετά τυχερός που είμαι πρώην γυμνάσιος. δάσκαλος, οπότε έχω μερικούς πρώην μαθητές τους οποίους μπορώ να καλέσω να κάτσουν για να μας φάρμα όταν πάμε έξω από την πόλη. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τα παιδιά 4-H ή FFA να φροντίζουν τα ζώα και τον κήπο σας για εσάς όταν λείπετε από το σπίτι.

Πληρώνουμε τη βοήθειά μας ανάλογα με το πόσο δύσκολο είναι να φροντίσουμε τα πάντα για εμάς. Όσο πιο εύκολο είναι για τη βοήθειά μας, τόσο λιγότερα πρέπει να τους πληρώσω και τόσο λιγότερο φοβούνται να έρθουν να το φροντίσουν για μένα. Περιορίζει επίσης τον όγκο της δουλειάς που πρέπει να κάνουμε όσο είμαστε στο σπίτι.

Οι αυτόματες ποτίστρες μπορούν να σας κόψουν μια αγγαρεία. Ξαναγεμίζουν μόλις πέφτουν χαμηλά. Σταθήκατε ποτέ πάνω από έναν κουβά με νερό ή ποτίστρα, να περιμένετε μέχρι να γεμίσει τελείως και μετά να κάνετε μια τρελή βόλτα στο πηγάδι για να κλείσετε το νερό πριν ξεχειλίσει το ποτίστρο; Τέρμα από αυτές τις αηδίες με αυτόματο ποτιστή. Απλώς παραμένει στο τέλειο επίπεδο.

τα καλύτερα αυτόματα ποτίσματα κοτόπουλου

Κράτα με για αργότερα!

Υπάρχει λόγος να ΜΗΝ πάρω αυτόματο ποτιστή κοτόπουλου;

Μια αυτόματη ποτίστρα κοτόπουλου είναι μια πραγματική πολυτέλεια για κοτέτσι. Θα χρειαστεί να έχετε τρεχούμενο νερό στο κοτέτσι σας.

Ανάλογα με τον τύπο του ποτιστή που παίρνετε, μπορεί να χρειαστείτε μόνο έναν εύκαμπτο σωλήνα νερού ή μπορεί να χρειαστεί να τρέξετε γραμμές νερού μέχρι το κοτέτσι. Ορισμένοι αυτόματες ποτίστρες θα πρέπει επίσης να συνδεθούν. Εάν προσπαθείτε να προμηθευτείτε ένα θερμαινόμενο αυτόματο ποτιστήρι για να μην παγώνει το νερό του κοτόπουλου σας το χειμώνα, τότε θα χρειαστείτε λίγο ρεύμα στο κοτέτσι.

Μπορείτε επίσης να δείτε αυτές τις συμβουλές για να μην παγώνει το νερό του κοτόπουλου το χειμώνα.

Εάν έχετε ήδη νερό στο κοτέτσι, τότε δεν υπάρχει λόγος να μην έχετε αυτόματο ποτιστή κοτόπουλου.

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Για να δείτε την αποποίηση ευθυνών συνεργάτη μου, κάντε κλικ εδώ.

Το καλύτερο ποτίστρο τύπου θηλής για χρήση με σωλήνα νερού

ο καλύτερος αυτόματος ποτιστήρας κοτόπουλου για αγορά στο amazon, ο καλύτερος αυτόματος ποτιστής κοτόπουλου για χρήση με σωλήνα νερού

Αυτό πολυχρηστικό ποτίστρο είναι η καλύτερη επιλογή εάν έχετε σωλήνα νερού στο κοτέτσι σας. Απλώς κρεμάστε το ποτιστήρι χρησιμοποιώντας τους γάντζους J που περιλαμβάνονται στο ύψος του κεφαλιού του κοτόπουλου σας.

Το κόκκινο + σε όλη την ποτίστρα είναι θηλές όπου μπορούν να πιουν τα κοτόπουλα.

Το ποτίστρο τύπου θηλής διατηρεί το νερό φρέσκο ​​και καθαρό. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε μήπως τα κοτόπουλα λερωθούν ή τραφούν στο νερό με αυτό.

Μόλις κρεμάσετε το ποτιστήρι, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε έναν εύκαμπτο σωλήνα νερού στο επάνω μέρος του ποτιστή και να ανοίξετε το νερό. Κρατήστε τον εύκαμπτο σωλήνα ανοιχτό για να εξασφαλίσετε συνεχή παροχή καθαρού, φρέσκου νερού. Το ποτίστρο δεν θα υπεργεμίσει.

Επαγγελματική συμβουλή: Κρεμάστε το ποτιστήρι στο εξωτερικό του φράχτη, βεβαιωθείτε ότι οι τρύπες του φράχτη είναι αρκετά μεγάλες ώστε τα κοτόπουλα να έχουν ακόμα πρόσβαση στο νερό. Αυτό τους αποτρέπει από το να προσπαθήσουν να κουρνιάσουν ή να κουρνιάσουν πάνω του. Είναι επίσης καλή ιδέα να δέσετε με φερμουάρ τον εύκαμπτο σωλήνα νερού στο φράχτη πάνω από το ποτίστρο για να μην λυγίσει και να δημιουργήσει τσάκιση.

ο καλύτερος αυτόματος ποτιστής κοτόπουλου στο amazon, ο καλύτερος αυτόματος ποτιστής κοτόπουλου για χρήση με λάστιχο κήπου

Το καλύτερο ποτίστρο σε στιλ Anti-Roost για χρήση

καλύτερος ποτιστήρας πουλερικών, καλύτερος αυτόματος ποτιστής κοτόπουλου, καλύτερος ποτιστήρας πουλερικών για χρήση με γραμμή νερού

Εάν είχατε κοτόπουλα για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, θα ξέρετε ότι τους αρέσει να κουρνιάζουν με τα πάντα. Ειδικά σε μέρη όπου δεν θέλετε να ξεκουραστούν, όπως ταΐστρες και ποτίστρες. Και φυσικά όταν ξεκουράζονται, κάνουν κακά. Αυτό σημαίνει ότι καταλήγετε με κακάο στις ταΐστρες και τις ποτίστρες. Δεν είναι καλός συνδυασμός.

ο Ποτιστήριο πουλερικών Bell-Matic έχει μια κεκλιμένη κορυφή που εμποδίζει τα κοτόπουλα σας να κουρνιάζουν πάνω του.

Αυτός ο ποτιστήρας έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται σε γραμμή νερού, όχι σε σωλήνα νερού. Για να το βοηθήσετε να το συνδέσετε, το ποτίστρο συνοδεύεται από σύνδεσμο σέλας, σωλήνα PVC 10′, σχοινί 10′, κούμπωμα σωλήνα, ρυθμιστή ύψους και γάντζο ανάρτησης.

Πολλά ποτιστήρια πουλερικών έχουν σχεδιαστεί με κόκκινο πάτο. Τα κοτόπουλα έλκονται από το κόκκινο χρώμα και το ραμφίζουν. Μια ποτίστρα με κόκκινο πάτο μπορεί να βοηθήσει τα κοτόπουλα να πίνουν. Αυτό το ποτίστρο είναι εντελώς κόκκινο για να προσελκύει τα κοτόπουλα και να τα κάνει να πίνουν περισσότερο.

Αυτός ο ποτιστήρας μπορεί επίσης να ρυθμιστεί στη σωστή πίεση. Στο Amazon, αυτό το ποτίστρο έχει 4,4 στα 5 αστέρια.

ο καλύτερος αυτόματος ποτιστής κοτόπουλου στο amazon, ο καλύτερος αυτόματος ποτιστής κοτόπουλου για χρήση με λάστιχο κήπου

Καλύτερο αυτόματο ποτιστικό σε στυλ μπολ

Πολλοί ιδιοκτήτες κοτόπουλου προτιμούν α ποτίστρα σε στυλ μπολ για τα κοτόπουλα τους. Δίνει στα κοτόπουλα περισσότερο χώρο για να πίνουν άνετα, κάτι που τους επιτρέπει να πίνουν περισσότερο.

Υπάρχουν μερικοί ποτιστήρες μπολ που έχουν σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας πλωτήρα, μερικά έχουν σχεδιαστεί περισσότερο σαν βαλβίδα ελαστικού. Και τα δύο στυλ λειτουργούν.

Ένα ποτιστήρι με μπολ είναι μια εξαιρετική επιλογή για κοτόπουλα που… δεν είναι τόσο έξυπνα όσο οι σύντροφοί τους. Πέρα από τα αστεία, μερικά κοτόπουλα δεν έχουν ποτέ την έννοια του ποτίστρου με θηλές. Αυτό μπορεί γρήγορα να οδηγήσει σε αφυδατωμένα κοτόπουλα, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα αφυδατωμένα κοτόπουλα δεν γεννούν τόσο καλά και δεν μεγαλώνουν τόσο καλά (αν εκτρέφετε κοτόπουλα με κρέας).

Οι ποτίστρες μπολ είναι σίγουρα εγκεκριμένες για χαζό κοτόπουλο!

Απλά αγκιστρώστε αυτός ο ποτιστής μέχρι έναν τυπικό σωλήνα νερού και αφήστε τον να γεμίσει. Κρατήστε τον εύκαμπτο σωλήνα νερού ανοιχτό για να εξασφαλίσετε μια σταθερή παροχή φρέσκου, καθαρού νερού για τα κοτόπουλα σας.

Αυτό το ποτίστρο είναι σχεδιασμένο σαν βαλβίδα ελαστικού και διαθέτει ρυθμιζόμενο παξιμάδι μέσα στο εξάρτημα. Ρυθμίστε το παξιμάδι στο σωστό ύψος για να έχετε τη ροή νερού που προτιμάτε.

Τα εξαρτήματα είναι όλα κατασκευασμένα από ορείχαλκο, ώστε να μην σκουριάζουν όπως άλλα μεταλλικά εξαρτήματα. Αυτό είναι ένα ποτιστήρι μεγάλης χωρητικότητας και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για μεγαλύτερα πουλερικά, όπως πάπιες, χήνες ή γαλοπούλες.

το καλύτερο αυτόματο ποτιστήρι κοτόπουλου στο amazon, το καλύτερο μπολ αυτόματου ποτίσματος κοτόπουλου για χρήση με λάστιχο κήπου

Ποιο αυτόματο ποτιστήρι κοτόπουλου είναι καλύτερο για εσάς;

Όταν προσπαθείτε να αποφασίσετε ποιος τύπος αυτόματου ποτίσματος κοτόπουλου είναι καλύτερος για το κοτέτσι σας, ξεκινήστε με το να σκεφτείτε τι είδους παροχή νερού έχετε στο κοτέτσι.

Έχετε σωλήνα νερού στο κοτέτσι σας; Ή έχετε μια γραμμή νερού που τρέχει στο κοτέτσι σας; Εάν έχετε μια γραμμή νερού που τρέχει στο κοτέτσι σας, τι μέγεθος είναι η γραμμή νερού σας; Ίσως χρειαστεί να αγοράσετε πρόσθετα εξαρτήματα για να συνδέσετε τη γραμμή νερού σας με το ποτίστρό σας.

Οι περισσότεροι εύκαμπτοι σωλήνες νερού έχουν το ίδιο μέγεθος και συνδέονται με ποτίστρες πουλερικών που είναι φτιαγμένες για να συνδέονται σε σωλήνα νερού.

Αυτά τα ποτιστικά δεν είναι σχεδιασμένα για να αποτρέπουν το πάγωμα το χειμώνα. Εάν ζείτε όπου οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές το χειμώνα, σκεφτείτε να βάλετε αυτόματα ποτιστήρια σε θερμαινόμενο κοτέτσι το χειμώνα ή να τα αλλάξετε σε θερμαινόμενο ποτιστήρι πουλερικών το χειμώνα.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Ποιο είναι το αγαπημένο σας αυτόματο ποτιστικό κοτόπουλου; Ενημερώστε με παρακάτω!

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ


Νιώθετε συγκλονισμένοι; Ο οδηγός μας Planning Your Farm: Gardens to Goats θα σας δείξει πώς να σχεδιάσετε την τέλεια φάρμα σας. Είναι ένα παιχνίδι που αλλάζει – αποκτήστε το δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα!


Schreibe einen Kommentar