Λόγοι για να χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα φιλτραρίσματος νερού στο σπίτι πάνω από εμφιαλωμένο νερό

11
Λόγοι για να χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα φιλτραρίσματος νερού στο σπίτι πάνω από εμφιαλωμένο νερό

Στον πολυάσχολο κόσμο του σήμερα, πολλοί από εμάς απλά δεν έχουμε το χρόνο να τρέχουμε από κατάστημα σε κατάστημα αναζητώντας φθηνό εμφιαλωμένο νερό. Ταυτόχρονα, πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για την ασφάλεια του πόσιμου νερού της βρύσης που βρίσκεται σε πλαστικά μπουκάλια εδώ και μέρες.

Για αυτούς τους λόγους και περισσότερους, η επένδυση σε ένα σύστημα φιλτραρίσματος νερού στο σπίτι έχει νόημα. όχι μόνο θα εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά θα μπορείτε επίσης να γεμίσετε το ποτήρι ή το μπουκάλι σας με πιο υγιεινό και πιο γευστικό νερό! Εδώ είναι 8 λόγοι για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε το φιλτράρισμα του νερού από το εμφιαλωμένο νερό στο σπίτι.

Σύστημα φιλτραρίσματος νερού

8 λόγοι για τους οποίους ένα σύστημα φιλτραρίσματος νερού είναι καλύτερη επιλογή:

1. Παράγοντα Υγείας

Αντί να αγοράζετε ακριβό εμφιαλωμένο νερό, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα φιλτραρίσματος νερού στο σπίτι για να βελτιώσετε την ποιότητα του πόσιμου νερού σας. Όχι μόνο θα εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα, αλλά θα βοηθήσετε επίσης να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας από πιθανούς κινδύνους για την υγεία που σχετίζονται με την κατανάλωση αφιλτράριτου νερού βρύσης. Οι τοξίνες από το πλαστικό στο εμφιαλωμένο νερό είναι κοινές. Η BPA και άλλοι πλαστικοί ρύποι μπορούν στη συνέχεια να εισέλθουν στο σύστημά σας, προκαλώντας μια ποικιλία προβλημάτων όπως ηπατική και νεφρική βλάβη, ακόμη και καρκίνος.

Με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών όπως π.χ Αντίστροφη ώσμωσηφίλτρα ενεργού άνθρακα ή μονάδες απόσταξης, πολλοί ρύποι μπορούν να εξαλειφθούν για πιο υγιεινό πόσιμο νερό κάθε μέρα!

2. Εξοικονόμηση χρημάτων

Επίσης, όταν πίνετε φιλτραρισμένο νερό αντί για εμφιαλωμένο νερό, εξοικονομείτε τους μηνιαίους λογαριασμούς σας. Όχι μόνο ο μηνιαίος λογαριασμός νερού σας θα είναι λιγότερος χωρίς εμφιαλωμένο νερό, αλλά δεν θα χρειάζεται επίσης να ανησυχείτε για την αγορά νέων μπουκαλιών κάθε λίγες εβδομάδες!

3. Λιγότερη Σπατάλη

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι υπάρχουν περισσότερα από 35 εκατομμύρια κιλά πλαστικών μπουκαλιών νερού που καταλήγουν σε χωματερές των ΗΠΑ κάθε χρόνο. Αντί να βασίζεστε στο εμφιαλωμένο νερό, σκεφτείτε να εγκαταστήσετε ένα σύστημα φιλτραρίσματος νερού στο σπίτι σας και να γεμίσετε επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια με φιλτραρισμένο, καθαρό νερό από τη βρύση σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε επίσης να αποφύγετε να πληρώνετε για μπουκάλια μιας μερίδας κάθε φορά που χρειάζεστε ενυδάτωση!

4. Καλύτερη γεύση

Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί δεν σας αρέσει το νερό από τη βρύση σας, πιθανότατα οφείλεται στη γεύση και την οσμή. Οι συνήθεις αιτίες περιλαμβάνουν χλώριο, συσσώρευση ορυκτών και κακές σωληνώσεις. Ο καλύτερος τρόπος για να λύσετε αυτά τα προβλήματα είναι με ένα σύστημα φιλτραρίσματος νερού εγκατεστημένο κάτω από τον νεροχύτη σας.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να εγκαταστήσετε ένα για όλη την οικογένεια. Θα παρατηρήσετε μια βελτίωση τόσο στη γεύση όσο και στην οσμή σχεδόν αμέσως. Το καθαρό νερό δεν χρειάζεται να έρχεται σε πλαστικά μπουκάλια, χρησιμοποιήστε ένα σύστημα φιλτραρίσματος για να απολαύσετε το νερό της βρύσης με υπέροχη γεύση στο σπίτι!

5. Φιλικό προς το περιβάλλον

Τα πλαστικά μπουκάλια νερού είναι επιβλαβή τόσο για την υγεία μας όσο και για το περιβάλλον μας. Πάνω από το 70 τοις εκατό του απορριφθέντος πλαστικού δεν ανακυκλώνεται, αλλά καταλήγει σε χωματερές όπου χρειάζονται περισσότερα από 1.000 χρόνια για να αποσυντεθεί. Φιλτράροντας το νερό της βρύσης σας με ένα αποτελεσματικό σύστημα φιλτραρίσματος στο σπίτι, μειώνετε τα απόβλητα και προστατεύετε την οικογένειά σας από ρύπους που βρίσκονται στο νερό της βρύσης (όπως το χλώριο) που μπορεί να οδηγήσουν σε δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία.

6. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Δεν θέλουμε να εφοδιάσουμε με εμφιαλωμένο νερό, μόνο για να το πετάξουμε μετά από λίγες μέρες. Δεν είναι μόνο κακό για τα πορτοφόλια μας, αλλά και για τις χωματερές. Ένα σύστημα φιλτραρίσματος νερού θα διατηρήσει το νερό σας φρέσκο ​​και καθαρό όλο το χρόνο. Επιπλέον, θα εξοικονομήσετε χρόνο με το να μην χρειάζεται να τελειώνετε κάθε φορά που τελειώνετε.

7. Ποικιλία Διαθέσιμων Επιλογών

Με τα συστήματα φιλτραρίσματος νερού, έχετε περισσότερες επιλογές από απλώς νερό βρύσης ή εμφιαλωμένο. Τα φίλτρα διαφέρουν ως προς το μέγεθος και την ικανότητα φίλτρου. Μπορούν να κυμαίνονται από φίλτρα κάτω από το νεροχύτη που λειτουργούν με την υπάρχουσα βρύση σας έως συστήματα ολόκληρου του σπιτιού, τα οποία φιλτράρουν όλο το νερό σε όλο το σπίτι σας. Υπάρχουν επίσης φίλτρα στάμνας που σας επιτρέπουν να μεταφέρετε και να αποθηκεύετε φιλτραρισμένο νερό απευθείας στο ψυγείο σας.

8. Συντήρηση Ποιότητας

Πολλά φίλτρα νερού έχουν σχεδιαστεί με τρόπο που τους επιτρέπει να καθαρίζονται και να συντηρούνται για χρόνια, καθιστώντας τα μια επένδυση στην υγεία της οικογένειάς σας. Το εμφιαλωμένο νερό είναι πράγματι πολύ φθηνότερο από το να αγοράζεις συστήματα φιλτραρίσματος στο σπίτι, αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις την ποιότητα του νερού που λαμβάνεις.

Σύστημα φιλτραρίσματος νερού - ψηφιακή μορφή

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν εγκαταστήσετε ένα σύστημα φιλτραρίσματος νερού στο σπίτι:

  • Συντήρηση και προκαταβολικό κόστος: Δεν είναι ασυνήθιστο για αυτά τα συστήματα να χρειάζονται ανταλλακτικά φίλτρα και άλλα είδη συντήρησης. Το αρχικό κόστος μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το πόσο περίπλοκη είναι η ρύθμισή σας, αλλά είναι γενικά μεταξύ 100 και 500 $, συν μια ετήσια αλλαγή φίλτρου. Ανάλογα με τη χρήση σας και τον διαθέσιμο χώρο, μπορεί επίσης να χρειαστεί να περάσετε σε ξεχωριστούς χώρους για να λάβετε περισσότερους από έναν διανομείς νερού. Φροντίστε να λάβετε υπόψη αυτές τις δαπάνες πριν εγκαταστήσετε ένα σύστημα φιλτραρίσματος.
  • Πίεση νερού: Πίεση νερού μπορεί να είναι σημαντικό εάν σκέφτεστε να εγκαταστήσετε ένα σύστημα φιλτραρίσματος νερού. Δεν θέλετε να τσιγκουνευτείτε την πίεση, επειδή η ανεπαρκής ροή μπορεί να εμποδίσει ορισμένες μονάδες να λειτουργήσουν σωστά. Ο αργός ρυθμός ροής είναι ένα άλλο προειδοποιητικό σημάδι ότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με την ποιότητα του νερού σας. Αυτό θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα βραδύτερους από τον κανονικό ρυθμούς ροής ή χειρότερους. θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο ατυχημάτων και τραυματισμών. Σκεφτείτε να αποκτήσετε μια μονάδα που μπορεί να παράγει υψηλότερη πίεση και ρυθμούς ροής για βέλτιστη απόδοση!
  • Επίπεδο TDS νερού: Ένας μετρητής TDS θα σας επιτρέψει να δοκιμάσετε το νερό πριν και αφού περάσει από το φίλτρο σας. Όσο υψηλότερη είναι η ένδειξη σας, τόσο περισσότεροι ρύποι υπάρχουν στο νερό σας. Ελέγξτε για επίπεδα TDS μεταξύ 200 και 2000 πριν αγοράσετε ένα σύστημα φιλτραρίσματος. Έτσι ξέρετε ποιο είδος συστήματος φιλτραρίσματος είναι καλύτερο για εσάς.

συμπέρασμα

Τα συστήματα φιλτραρίσματος νερού δεν είναι απλώς καλύτερα για την υγεία και την ευημερία σας, αλλά είναι επίσης φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς δεν θα χρειαστεί να κυκλοφορείτε αγοράζοντας μπουκάλια νερού που τελικά καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Υπάρχουν πολλά άλλα οφέλη από τη χρήση αυτών των συστημάτων πάνω από εμφιαλωμένο νερό, γι‘ αυτό δοκιμάστε τα! Ελπίζουμε ότι βοήθησε να απαντηθούν τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να είχατε σχετικά με το γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε συστήματα φιλτραρίσματος αντί για εμφιαλωμένο νερό.

Καθαρό ποτήρι νερό

Συχνές ερωτήσεις

  • Γιατί πρέπει να αποφεύγουμε να πίνουμε εμφιαλωμένο νερό;

Το εμφιαλωμένο νερό έχει πολλά μειονεκτήματα όπως η ανεξέλεγκτη ποιότητα του νερού, τα υπερβολικά πλαστικά απόβλητα, το μεγαλύτερο κόστος, μακροπρόθεσμα, η δημιουργία προβλημάτων υγείας και πολλά άλλα.

  • Τι γεύση έχει το φιλτραρισμένο νερό;

Το φιλτραρισμένο νερό έχει αναζωογονητική γεύση και πολύ καλύτερη από το νερό της βρύσης ή το βρασμένο, λόγω των μετάλλων που προστίθενται κατά τον καθαρισμό.

Schreibe einen Kommentar