Μάθετε Τεχνικές Βιομηχανικής Φωτογραφίας – Καθημερινές συμβουλές & κόλπα

0
Μάθετε Τεχνικές Βιομηχανικής Φωτογραφίας – Καθημερινές συμβουλές & κόλπα
Τεχνικές βιομηχανικής φωτογραφίας

Η φωτογραφία είναι μια τέχνη για να παρουσιάζεις και να αποτυπώνεις τις οπτικές αναμνήσεις των περιστάσεων, τις γραφικές ομορφιές, τα πάρτι κ.λπ. Η αγορά των καμερών υψηλής ευκρίνειας και το κλικ στο κουμπί δεν είναι φωτογραφία. Οι άνθρωποι τείνουν να αγοράζουν αυτά τα gadget και να κάνουν κλικ στις φωτογραφίες για τον ελεύθερο χρόνο και την ευχαρίστησή τους. Αυτό δεν τους κάνει επαγγελματίες σε αυτό το τμήμα. Απαιτεί δημιουργικότητα, ζήλο για να μάθεις κόλπα και αφοσίωση. Αυτές τις μέρες η βιομηχανική φωτογραφία έχει υψηλές απαιτήσεις. Αυτό εγείρει το ερώτημα σχετικά με το ποια είναι η διασκέδαση και η δημιουργικότητα στο να κάνετε κλικ στις επιλογές των εργοστασίων, των μηχανημάτων, της εργασίας και όλων των σχετικών πραγμάτων. Αυτό το είδος φωτογραφίας δεν είναι καθόλου λαμπερό και ούτε μπορείς να το εκλάβεις ως τυχαία φωτογραφία δρόμου. Αλλά σε όλη τη διαδρομή είναι ένα δύσκολο έργο να φέρεις στη ζωή εκεί που οι άνθρωποι πηγαίνουν και κερδίζουν χρήματα.

Η ιδέα φαίνεται να είναι αρκετά απλή κάνοντας τις ειλικρινείς λήψεις των εξαρτημάτων μηχανών που πάντα λειτουργούν και δεν κουράζονται ποτέ. Δεν θα συνεχίσουν να ξεκουράζονται και οι βιομηχανίες είναι πάντα στο αποκορύφωμα της παραγωγής κάθε ώρα της ημέρας. Αυτό το θέμα μπορεί να περιλαμβάνει λέβητες μεγάλου μεγέθους, καμινάδες, υδραυλικούς γερανούς, φράγματα, θερμικές εγκαταστάσεις κ.λπ. Λοιπόν, ο βασικός λόγος πίσω από τη δημοτικότητα της Βιομηχανικής Φωτογραφίας είναι η προβολή των εργασιών, των προϊόντων, των διαδικασιών παραγωγής κ.λπ. Πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει τα εργαλεία για την αύξηση των repo του κλάδου. Αυτές οι πλατφόρμες βοηθούν στη δημιουργία εικόνας και επίσης βοηθούν στη δημιουργία μιας σχέσης καταναλωτή κατασκευαστή. Οι άνθρωποι κατανοούν καλύτερα την επωνυμία σας και αυξάνουν την εγγύτητα της επωνυμίας σας.

Για να εκτελέσουν μια τέτοια δραστηριότητα, οι υποψήφιοι που χρειάζονται να μάθουν Τεχνική Βιομηχανικής Φωτογραφίας μπορούν να ανατρέξουν στις μεθόδους που εξηγούνται παρακάτω σε αυτό το άρθρο.

Έκθεση ή κατανόηση του κλάδου:

Η έκθεση στα εξαρτήματα μηχανικής κατεργασίας και στον εξοπλισμό κατασκευής είναι σημαντική για καλύτερα αποτελέσματα με την καλύτερη φωτογραφία. Για αυτό, πρέπει να ελέγξετε τη φωτεινότητα και τη διαθεσιμότητα του φωτός και τα οποία αφορούν ιδιαίτερα τις βιομηχανικές περιοχές. Ο καλύτερος φωτισμός σάς επιτρέπει να έχετε καλύτερη αντίθεση που προσθέτει ευκρίνεια και ευκρίνεια στην εικόνα που κάνετε κλικ. Οι αισθητήρες με την κάμερά σας σας επιτρέπουν να μελετήσετε το διαθέσιμο φως σε αυτό το πλαίσιο.

Μελετήστε την περιοχή πριν κάνετε φωτογράφηση:Επιλέξτε τη σωστή περιοχή για βιομηχανική φωτογραφία

Είναι καλύτερα να επισκεφτείτε την περιοχή που θέλετε να τραβήξετε στη συσκευή σας. Ελέγξτε το περιβάλλον, εξοικειωθείτε με τα μηχανήματα, δείτε μερικές μοναδικές και ευρείες γωνίες, αλλά μην ξεχάσετε να φοράτε τα ΜΑΠ. Συνιστάται πάντα να λαμβάνετε τα ΜΑΠ για την προστασία σας όταν εργάζεστε σε επικίνδυνες περιοχές. Μπορείτε να ζητήσετε από τον εργάτη ή τον εργάτη που βρίσκεται κοντά να καθαρίσει τα εξαρτήματα του μηχανήματος, να διαχειριστεί τα εργαλεία ή να εκτελέσει τη διαδικασία S5 για να καθαρίσει το κύριο συνεργείο.

Αίτημα να κάνετε τις αλλαγές σε μια συγκεκριμένη περιοχή:

Λόγω της υπερβολικής χρήσης των μηχανών και άλλων προϊόντων μπορεί να προκληθεί φθορά και επίσης να παρεμποδιστεί η εμφάνιση αυτών των εξαρτημάτων. Ακόμη και το χρώμα μπορεί να καταστραφεί, κάτι που μπορεί να φαίνεται άσχημο στη βιομηχανική εικόνα. Με παρόμοιο τρόπο πρέπει να διαχειρίζεστε τέτοιες καταστάσεις για να έχετε καλύτερη βιομηχανική λήψη. Επίσης, αυτό μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση μιας προ-φωτογράφησης για την επισκόπηση. Αυτό μπορεί να σας προσφέρει άφθονο παραγωγικό χρόνο και να μειώσει τα έξοδα της φωτογράφησης.

Διαβάστε εδώ για περισσότερα:
Συμβουλές και τεχνικές φωτογραφίας πορτρέτου

Ξεκινήστε τώρα με το ShutterstockΚορυφαίες Τεχνικές Φωτογραφίας Γάμου

Τα ΜΑΠ είναι υποχρεωτικά:

Κατά την είσοδο στη βιομηχανική ζώνη για οποιαδήποτε εργασία, είναι σημαντικό να ζητάτε τα ΜΑΠ που σημαίνει Εξοπλισμός ατομικής προστασίας. Αυτές οι συσκευές θα σας βοηθήσουν να σας γλιτώσουν από ατυχήματα ή ατυχήματα. Επίσης, προσπαθήστε να επιλέξετε ένα πιο ασφαλές μέρος ενώ κάνετε μια βολή. Αυτό θα σώσει εσάς και την ακριβή φωτογραφική μηχανή σας. Ο εξοπλισμός ασφαλείας όπως κράνος, γυαλιά, παπούτσια ασφαλείας, ωτοασπίδες κ.λπ. είναι πολύ απαραίτητοι.

Εξοπλισμός κάμερας:

Εξοπλισμός κάμερας Όπως και η βάση του τρίποδου, οι φακοί υψηλής απόδοσης είναι απαραίτητοι για την τέλεια λήψη. Με ένα τρίποδο δεν μπορείτε να βρείτε το τέλειο μέρος για να τραβήξετε μια φωτογραφία και επίσης μπορεί να υπάρξουν ενοχλήσεις και οι δονήσεις είναι ο ιός για την ειλικρινή βιομηχανική λήψη σας. Στη βιομηχανία, όλα γίνονται τέλεια και τοποθετούνται στη συγκεκριμένη περιοχή τους. Επομένως, είναι ιδανικά σημαντικό να τραβάτε τις λήψεις εντός συμμετρίας. Μια κεκλιμένη κάμερα ακόμη και σε μικρή γωνία μπορεί να ενοχλήσει το έργο τέχνης σας.

Διαχείριση μιας ρεαλιστικής λήψης:

Ένα καλλιτεχνικό θάμπωμα μπορεί να δημιουργηθεί εύκολα επιβραδύνοντας την ταχύτητα κλείστρου και φυλακίζοντας τις στιγμές. Οι σκιές παίζουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ενός μαγευτικού εφέ. Για να βελτιώσετε το βάθος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανακλαστήρες για το ίδιο.

Η μαγεία του φωτισμού και της αντίθεσης:Φως και Αντίθεση

Ειδικά στη βιομηχανική ζώνη, έχετε άφθονες πηγές φωτός που μπορούν να δημιουργήσουν καλύτερη εστίαση σε οποιοδήποτε αντικείμενο. Αυτοί οι προβολείς δημιουργούν μια μαγεία από φώτα και προσθέτουν αντίθεση στις εικόνες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αντανακλάσεις με τη μία ή την άλλη μορφή από τα μηχανήματα που κατασκευάζονται από χάλυβα. Με την πραγματική έννοια, η χρήση αυτών των φώτων είναι μια πρόκληση για τη δημιουργία της καλύτερης λήψης. Προσπαθήστε να μειώσετε την επίδραση της αντανάκλασης, καθώς μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα της εικόνας. Η συννεφιασμένη μέρα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση αυτής της επίδρασης με λογικό τρόπο. Το εφέ ψύξης ή οι ψυχρότεροι τόνοι αναδεικνύονται με πιο ομαλές εικόνες και είναι τα καλύτερα για αυτό το περιβάλλον.

Εάν πρέπει να εστιάσετε στα εξωτερικά μέρη του φυτού τότε ο επιπλέον φωτισμός μπορεί να σας βοηθήσει πολύ. Η λήψη λήψεων στην πάπια μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη, καθώς θα σας προσφέρει επιπλέον αντίθεση που είναι η καλύτερη λειτουργία για τις βιομηχανικές λήψεις. Διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής σας ενώ τραβάτε τις λήψεις. Για να συλλάβετε πολύ χάλυβα θα χρειαστείτε ανοίγματα όπως το f11 ή το f8 καθώς είναι καλύτερα για χάλυβα. Η χρήση τέτοιων τεχνικών θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις καλύτερες βιομηχανικές λήψεις για να κάνετε ένα καλύτερο βιομηχανικό προφίλ.

GDBMDMFF92072711

Schreibe einen Kommentar