Μεγιστοποίηση της υγείας του νεογέννητου σας – 15 Acre Homestead

13
Μεγιστοποίηση της υγείας του νεογέννητου σας – 15 Acre Homestead

Φροντίδα για την υγεία της οικογένειάς σας θα είναι η πρώτη σας προτεραιότητα ως γονιός. Από τη στιγμή που το μωρό μεγαλώνει μέχρι το δεύτερο που γεννιέται, ό,τι κάνετε θα είναι για εκείνο και την υγεία του. Η υγεία του νεογέννητου σας είναι πολύ σημαντική.

Όταν έρθει το μωρό, μπορεί να είστε νέος στην ανατροφή των παιδιών ή να έχετε εμπειρία με δύο άλλους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα θέλετε να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να προστατέψετε και να διατηρήσετε την υγεία τους.

Σε αυτή τη σημείωση, εδώ είναι οι κορυφαίες συμβουλές για να μεγιστοποιήσετε την υγεία και την ευεξία του νεογέννητου σας.

Πάρτε τους σε τακτικά ραντεβού με παιδοχειροπράκτη

ΕΝΑ Παιδιατρικός Χειροπράκτης θα διασφαλίσει ότι θα εφαρμόσετε τα σωστά βήματα στην πράξη, ώστε το παιδί σας να αποκτήσει τη βέλτιστη υγεία σε ολόκληρο το σώμα του.

Από τη στιγμή που θα μείνετε έγκυος μέχρι τη στιγμή που το μωρό σας θα γίνει μικρό παιδί, θα φροντίσει να φροντίζει σωστά την υγεία και την ευεξία του. Θα εξασφαλίσουν ότι το νευρικό τους σύστημα είναι υγιές. Μέσα από τακτικά ραντεβού, εσείς και ο ασκούμενος μπορείτε να διατηρήσετε την υγεία τους.

Παιδίατρος που διατηρεί την υγεία ενός νεογέννητου

Πάρτε τους βόλτες

Αν και το νεογέννητό σας δεν θα περπατήσει σύντομα, είναι ωφέλιμο για εσάς να το βγάζετε βόλτες. Μια βόλτα είναι μεγάλη τρόπος για να βελτιώσετε την υγεία του παιδιού σας καθώς μπορούν να πάρουν λίγη βιταμίνη D και καθαρό αέρα. Αυτό θα είναι απαραίτητο για υγιή οστά και ένα ισχυρό καρδιαγγειακό σύστημα.

Επιπλέον, όσο περισσότερο βγαίνετε έξω, τόσο ισχυρότερο θα γίνεται το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Αυτό είναι απαραίτητο για να τα βοηθήσουμε να καταπολεμήσουν τους ιούς και να είναι λιγότερο ευάλωτα στο να κολλήσουν ασθένειες.

Στηρίξτε το κεφάλι και το λαιμό τους

Ανεξάρτητα από το αν το μωρό σας είναι στην αγκαλιά σας, στην αγκαλιά ενός φίλου ή στην κούνια του, είναι απαραίτητο να βεβαιωθείτε ότι το κεφάλι και ο λαιμός του στηρίζονται ανά πάσα στιγμή. Αυτό θα βοηθήσει στη βέλτιστη ανάπτυξη και επίσης θα εξασφαλίσει ότι δεν πονούν.

Όταν είναι ξαπλωμένοι στην κούνια τους, μπορεί να κυκλοφορούν. Επομένως, μπορεί να σας βοηθήσει αν αγοράσετε ένα υποστηρικτικό μαξιλάρι. Θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την υπερβολική κίνηση και τον ύπνο σε μια άβολη θέση.

Ξύπνιο νεογέννητο μωρό

Να είσαι ευγενικός

Παρόλο που μπορεί να βρείτε το νεογέννητό σας πολύ ακαταμάχητο, θα χρειαστεί να αντισταθείτε στο τραχύ παιχνίδι μέχρι να γίνει αρκετά δυνατό. Αυτό είναι σημαντικό για την υγεία του νεογέννητου σας.

Το να παίζετε πολύ δυνατά μπορεί να τους τραυματίσει ή να τους βλάψει, κάτι που δεν θέλετε να κάνετε. Στα πρώτα στάδια της ζωής τους, είναι σημαντικό να είναι όσο το δυνατόν πιο ευγενικοί. Θα πρέπει να προειδοποιήσετε τα άλλα παιδιά σας να κάνουν το ίδιο.

Ασφάλεια καροτσιού για την υγεία του νεογέννητου σας

Πιθανότατα θα σπρώχνετε το μωρό σας σε ένα καρότσι όταν βγαίνετε έξω για βόλτες, απλώς και μόνο επειδή είναι πιο εύκολο.

Για τη μέγιστη ασφάλεια, είναι απαραίτητο να διασφαλίσετε ότι οι ιμάντες είναι σφιχτές και ασφαλείς αρκετά ώστε να μην μπορούν να μετακινηθούν ή να βγουν έξω. Βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ σφιχτά, αλλά αρκετά σφιχτά ώστε να μην μπορούν να τσαλακωθούν.

Καθώς μεγαλώνουν και μπορούν να περπατούν, μπορεί να προσπαθήσουν να βγουν από το καρότσι. Ως εκ τούτου, οι ασφαλείς πόρπες θα εξασφαλίσουν ότι δεν μπορούν να βγουν και να φύγουν όταν δεν κοιτάτε.

Schreibe einen Kommentar