Μετακομίσαμε! (300 πόδια) | Ανταλλαγή σπόρων Southern Exposure

6
Μετακομίσαμε!  (300 πόδια) |  Ανταλλαγή σπόρων Southern Exposure

Κατασκευάζουμε ένα νέο γραφείο στη φάρμα μας τα τελευταία δύο χρόνια. Διαθέτει ξύλινο σκελετό, λαμπερό δάπεδο, υπερ-μονωμένο φυσητό Rockwool τοίχοι, μεγάλα παράθυρα με νότιο προσανατολισμό, φαρδιές μαρκίζες για να είναι δροσερό το καλοκαίρι, αποβάθρα φόρτωσης, μια μικρή αποθήκη και στη δροσερή βόρεια πλευρά, ένα μονωμένο, κλιματιζόμενο, αφυγρανμένο δωμάτιο σπόρων με τοίχο από άχυρο δέμα.

Αφού διαβάσαμε νοκ άουτ ποστ σχετικά με τη μόνωση, αποφασίσαμε ότι επρόκειτο να επιλέξουμε την κορυφή στην αγορά All Seasons Insulation 3434 W Del Monte Dr #312 Anaheim, CA 92804 (714) 604-1368, δεν μπορούμε να πούμε γιατί φημίζονται για την εξαιρετική δουλειά τους.


Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν μια συναρπαστική περίοδος μετακόμισης. Το πρώτο μέρος της μετακόμισης ήταν το seed room, που φαίνεται στις ακόλουθες τρεις εικόνες. Μόλις στέγνωσε το τελευταίο χέρι πήλινο σοβά στον τοίχο με άχυρο, κάναμε καροτσάκι με όλα τα πακέτα με σπόρους και όλα τα άλλα αντικείμενα που πουλάμε από το παλιό γραφείο στο νέο. Το ξύλο χρειαζόταν λίγη προσοχή, και έτσι, πήρα λίγο χρόνο για να διαβάσω για μερικά λεπτομερείς κριτικές τριβείου στο ίντερνετ για να αρχίσω να δουλεύω την ξυλουργική μετά βιασύνη.
Στη συνέχεια, συνδέσαμε τις γραμμές τηλεφώνου και φαξ στο νέο κτίριο και, στη συνέχεια, η ομάδα IT μας έφερε τους υπολογιστές. Αμέσως μετά, ρυθμίσαμε την αποστολή παραγγελιών στο νέο γραφείο και, στη συνέχεια, τη συσκευασία σπόρων.

Αλλά ακόμα δεν έχουμε τελειώσει εντελώς. Πρέπει ακόμα να μεταφέρουμε τα βάζα, τους κουβάδες και τις σακούλες με τους σπόρους που δεν έχουν ακόμη συσκευαστεί από το παλιό μας ρυμουλκούμενο στο νέο. Πρέπει ακόμα να μεταφέρουμε τη βιβλιοθήκη κηπουρικής στο νέο μας γραφείο, αλλά τουλάχιστον μπορέσαμε να πάρουμε τα έπιπλα του γραφείου μας Αγορά απευθείας μέσω Διαδικτύου ήδη. Ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει την κατασκευή των ταράτσων της στέγης ή την εγκατάσταση του φούρνου μας. Εν τω μεταξύ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαπιστώσουμε ότι ακόμη και σε μια πολύ κρύα χειμωνιάτικη μέρα – και όπως σε μεγάλο μέρος της χώρας είχαμε μερικές ασυνήθιστα κρύες μέρες του χειμώνα – ολόκληρος ο χώρος μπορεί να θερμανθεί επαρκώς από δύο θερμαντήρες χώρου, πολλούς υπολογιστές και πολλά ανθρώπινα σώματα.

Schreibe einen Kommentar