Οδηγός μελέτης για τις εξετάσεις ιδιοκτησίας και ατυχημάτων

Οδηγός μελέτης για τις εξετάσεις ιδιοκτησίας και ατυχημάτων

Januar 14, 2023 0 Von admin
Εάν συμμετέχετε στο ασφαλιστικό παιχνίδι, θα πρέπει να έχετε άδεια ιδιοκτησίας και ατυχημάτων (P&C).

Η απόκτηση άδειας P&C σάς επιτρέπει να προσφέρετε ασφάλιση σε ιδιοκτήτες ακινήτων, ενοίκους και συνδεδεμένους οργανισμούς, γεγονός που μπορεί να αυξήσει δραστικά την επιτυχία της ασφαλιστικής σας επιχείρησης. Θα πρέπει πρώτα να περάσετε την εξέταση P&C και να λάβετε άδεια ως πωλητής P&C.

Τι είναι η ασφάλιση P&C;

Η ασφάλιση περιουσίας και ατυχημάτων προστατεύει τον ασφαλισμένο και την περιουσία που κατέχει. Για παράδειγμα, ασφάλιση περιουσίας καλύπτει πράγματα όπως ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο. Η ασφάλιση ατυχημάτων είναι κάλυψη αστικής ευθύνης που σας προστατεύει εάν προκαλέσετε ποτέ ατύχημα που έχει ως αποτέλεσμα τραυματισμούς ή υλικές ζημιές.

Γιατί η ασφάλιση P&C είναι πολύτιμη για τους ασφαλιστικούς πωλητές;

Είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να επιλέξουν την ασφάλεια P&C που τους ταιριάζει καλύτερα και την κατάστασή τους αντί να επιλέξουν το φθηνότερο διαθέσιμο πρόγραμμα. Πολλοί δεν κατανοούν πλήρως τα σχέδια και τα οφέλη τους. Εδώ είναι που Οι πράκτορες ασφάλισης περιουσίας και ατυχημάτων μπορούν να βοηθήσουν. Βοηθούν τους πελάτες να κατανοήσουν την ασφάλεια P&C και να επιλέξουν το πρόγραμμα που τους ταιριάζει. Ένα μέγεθος δεν ταιριάζει σε όλους όταν πρόκειται για ασφάλιση P&C και η βοήθεια των πελατών στην επιλογή του σωστού προγράμματος μπορεί να τους προσφέρει την κάλυψη και την ηρεμία που χρειάζονται.

Πώς να περάσετε τις εξετάσεις αδειοδότησης P&C

Πριν ξεκινήσετε την προετοιμασία για τη δοκιμή, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη δομή της δοκιμής και το περιεχόμενο που μπορεί να συμπεριληφθεί. Γενικά, το τεστ παρουσιάζεται σε δύο μέρη. Τα δύο μέρη θα είναι πιθανότατα γενικής γνώσης και ειδικά για το κράτος.

Για την ενότητα γενικών γνώσεων, θα πρέπει να περιμένετε να σας τεθούν ερωτήσεις σχετικά με τους τύπους πολιτικών και τις οδηγίες που σχετίζονται με αυτές:

 • Ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού.
 • Ασφάλιση πλημμύρας.
 • Εμπορική ασφάλιση.
 • Όροι (κίνδυνος, ευθύνη, ομόλογα κ.λπ.).
 • Διατάξεις και δίκαιο των συμβάσεων (δηλώσεις, εξαιρέσεις, εκτίμηση κ.λπ.).

Για την ενότητα που αφορά το κράτος, θα πρέπει να περιμένετε να δείτε ερωτήσεις σχετικά με τους κρατικούς κανόνες, τους νόμους και τους κανονισμούς. Αυτές οι ερωτήσεις θα μπορούσαν να κάνουν σχετικά με τον διευθυντή ασφάλισης, τις πρακτικές μάρκετινγκ, τις προμήθειες και τις αποζημιώσεις, κ.λπ. Μπορείτε να βρείτε εύκολα εξετάσεις περιγράμματα στις ιστοσελίδες του Υπουργείου Ασφαλίσεων.

Τώρα ας μιλήσουμε για την προετοιμασία και την επιτυχία στις εξετάσεις. Εδώ είναι δέκα συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

 1. Μελέτη για το συνιστώμενο χρονικό διάστημα: Πρέπει να μελετήσετε μέχρι να νιώσετε σίγουροι ότι γνωρίζετε τις πληροφορίες. Συνιστάται να αφιερώσετε στον εαυτό σας μια εβδομάδα ή περισσότερο για μελέτη.
 2. Μελέτη σε ιδανικό χώρο: Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε έναν ήσυχο, άνετο χώρο που σας επιτρέπει να εστιάσετε στο υλικό που έχετε μπροστά σας. Προσπαθήστε να εξαλείψετε τυχόν περισπασμούς και διατηρήστε τον χώρο τακτοποιημένο και τακτοποιημένο.
 3. Χρησιμοποιήστε οπτικά βοηθήματα: Εάν είστε οπτικός μαθητής, χρησιμοποιήστε διαγράμματα ροής και διαγράμματα για να προετοιμαστείτε για την ημέρα δοκιμής. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε τα δικά σας γραφήματα και διαγράμματα που αντιπροσωπεύουν τις πληροφορίες που έχετε μάθει. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλέσετε γρήγορα τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τη δοκιμή.
 4. Κάντε πρακτικές δοκιμασίες: Είναι ζωτικής σημασίας να κάνετε πρακτικές δοκιμασίες κατά την προετοιμασία για τις εξετάσεις. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη μορφή και τους τύπους των ερωτήσεων που ενδέχεται να βρείτε στο τεστ. Μπορείτε να βρείτε πρακτικές εξετάσεις και άλλο υλικό μελέτης σε εμάς δικτυακός τόπος.
 5. Διδάξτε το υλικό: Ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε πληροφορίες είναι να τις διδάξετε. Βρείτε, λοιπόν, ένα μέλος της οικογένειας ή φίλο και διδάξτε τους όλα όσα γνωρίζετε για την ασφάλεια P&C. Αυτό μπορεί να κάνει τις πληροφορίες πιο ξεκάθαρες στο μυαλό σας.
 6. Κίνηση: Μην ξεχάσετε να σηκωθείτε και να κινηθείτε. Το περπάτημα και η άσκηση προάγουν την καλύτερη ροή αίματος στον εγκέφαλό σας, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε μια ευκολότερη και πιο παραγωγική συνεδρία μελέτης.
 7. Κάνω διαλλείματα: Φροντίστε να κάνετε τακτικά διαλείμματα. Το διάλειμμά σας μπορεί να είναι να κάνετε μια βόλτα, να φάτε ένα γεύμα ή να πάρετε έναν υπνάκο. Ό,τι κι αν κάνετε, φροντίστε τα διαλείμματα να είναι προτεραιότητα.
 8. Τρώτε φαγητό που ενισχύει την εγκεφαλική σας δύναμη: Ορισμένες τροφές είναι γνωστό ότι βοηθούν στη βελτίωση της μνήμης και της συγκέντρωσης. Είναι καλύτερο να καταναλώνετε αυτές τις τροφές (ψάρια, ξηρούς καρπούς, γιαούρτι, βατόμουρα κ.λπ.) αντί για πρόχειρο φαγητό.
 9. Προετοιμαστείτε για την ημέρα των δοκιμών: Είναι καλή ιδέα να έχετε έτοιμες οδηγίες για το κέντρο δοκιμών (προετοιμαστείτε για τυχόν καθυστερήσεις κίνησης ή κατασκευής), να φτάσετε νωρίς στο κέντρο, να έχετε μαζί σας τη σωστή ταυτότητα, να προετοιμαστείτε για λήψη φωτογραφίας και να γνωρίζετε το χρονικό όριο δοκιμών .
 10. Πίνουν νερό: Το πόσιμο νερό σας κρατά υγιή και ενυδατωμένο, και αυτό είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια της μελέτης.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να περάσετε τις εξετάσεις ιδιοκτησίας και ατυχημάτων, επικοινωνήστε με την Securities Training Corporation.