Οι 5 κορυφαίες τάσεις στην κηπουρική του 2018

14
Οι 5 κορυφαίες τάσεις στην κηπουρική του 2018

Υπηρεσία κηπουρικής είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα δημοφιλές αίτημα με πολύ κόσμο. Οι ντόπιοι κηπουροί μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις λειτουργίες που τους έχουν ανατεθεί. Αυτοί οι κηπουροί είναι περήφανοι για τη δουλειά που μπορούν να γίνουν επί τόπου. Χυμώδεις κήποι είναι μόνο ένα παράδειγμα μιας κορυφαίας εταιρείας στον κόσμο επίσης. Κάθε Σεπτέμβριο πραγματοποιείται το Succulent Extravaganza και καταφθάνουν χιλιάδες επισκέπτες. Πηγαίνετε σε αυτή την εκδήλωση και δείτε ποια νέα λουλούδια καλλιεργούνται στους κήπους. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δείτε παχύφυτα που καλλιεργούνται σε γλάστρες και πολλά άλλα είδη φυτών.

την ολοκλήρωση υπηρεσίας κηπουρικής

Αστική Κηπουρική

Οι κηπουροί θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον χώρο που τους διατίθεται. Η αστική κηπουρική έχει υιοθετήσει μια νέα τάση που οι άνθρωποι θα ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν μόνοι τους. Αυτές οι τάσεις στην κηπουρική είναι βέβαιο ότι θα απογειωθούν στο μέλλον για πολλούς νέους ανθρώπους. Η αστική κηπουρική είναι ένας αγαπημένος χρόνος μετάβασης και θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει το σύνολο δεξιοτήτων πολλών ανθρώπων. Η αστική κηπουρική θα μετατρέψει τμήματα του εδάφους σε πράσινες περιοχές κηπουρικής. Ένας νέος κηπουρός θα θέλει να κάνει κάποια προκαταρκτική έρευνα πριν ξεκινήσει. Αυτό θα μπορούσε να αποκαλύψει όλες τις νέες τεχνικές που οι άνθρωποι θέλουν να δοκιμάσουν μόνοι τους.

Το Powell Street Promenade άνοιξε το 2011 και αποδείχθηκε μεγάλη έλξη για τους επισκέπτες. Αυτή η τοποθεσία αξίζει τον κόπο και οι άνθρωποι θέλουν να τη δουν να συνεχίζεται. Το κοινό μπορεί να περιηγηθεί σε αυτά τα σημεία κηπουρικής και οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να το δοκιμάσουν μόνοι τους. Το Powell Street Promenade είναι μόνο το τελευταίο σε μια μακρά σειρά από υπέροχα σημεία κηπουρικής. Οι αστικές τοποθεσίες είναι βέβαιο ότι θα είναι δημοφιλείς μεταξύ πολλών ανθρώπων που τις περιηγούνται επίσης. Αυτό δίνει νέο νόημα σε πολλά κορυφαία μέρη σε όλο τον κόσμο. Δείτε τι είδους νέα οικόπεδα καλλιεργούνται από κορυφαίους επαγγελματίες στον κόσμο.

παχύφυτα

Κατανοήστε ότι τα παχύφυτα είναι μια συγκεκριμένη ράτσα φυτών που αποδεικνύονται διάσημα. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι εύκολο να αναπτυχθούν σε δοχεία, όπως απαιτείται. Έχουν ασυνήθιστες ιδέες για το πώς να φυτέψουν αυτά τα παχύφυτα γύρω από το σπίτι. Προσφέρουν λύσεις για το νερό και φρέσκες ιδέες για τον έξυπνο ειδικό στην κηπουρική. Προσπαθήστε να φυτέψετε αυτά τα παχύφυτα γύρω από το σπίτι όποτε είναι δυνατόν συνολικά. Οι περιοδικές ξηρασίες μπορούν να δημιουργήσουν ορισμένες προκλήσεις που πρέπει να εξετάσουν οι κηπουροί. Αλλά οι συμβουλές κηπουρικής αξίζουν τον κόπο και οι φρέσκες ιδέες αποδεικνύονται δημοφιλές αίτημα για πολλούς ανθρώπους.

Μερικοί κηπουροί επιλέγουν να σμιλεύσουν τα τέλεια φυτά και θέλουν ένα συγκεκριμένο είδος. Τα παχύφυτα θα μπορούσαν να αποτελέσουν σημείο καμπής στην καριέρα πολλών κηπουρών εκεί έξω. Απολαύστε την πρόκληση και προσπαθήστε να καλλιεργήσετε μερικά πλούσια φυτά που εκτιμούν όλοι. Αυτοί οι κήποι στο σπίτι είναι υπέροχοι τρόποι για να πειραματιστείτε με ένα συγκεκριμένο είδος. Τα παχύφυτα είναι δημοφιλή επειδή χωρούν σε πολύχρωμα δοχεία. Μοιραστείτε αυτά τα φυτά με φίλους και οικογένεια που θέλουν να τα φυτέψουν στο σπίτι. Μπορούν να συνοδεύονται από σπιτάκια πουλιών και άλλες υπέροχες προσθήκες στο σπίτι. Οι φρέσκες ιδέες είναι πάντα ευπρόσδεκτες με αυτές τις δημοφιλείς ποικιλίες φυτών.

Δημιουργικά Φυτώρια

Η ιδέα του νηπιαγωγείου πιάνει για πολλούς κηπουρούς εκεί έξω. Καταλαβαίνουν πώς η κηπουρική τείνει να λειτουργεί για όσους ενδιαφέρονται. Τα δημιουργικά φυτώρια θα μπορούσαν να κάνουν μεγάλη διαφορά για τους ανθρώπους στην αγορά. Αυτοί οι κηπουροί θα θέλουν να καταλάβουν πώς τοποθετούνται αυτά τα φυτώρια. Οι κηπουροί μπορούν να συμπεριλάβουν ελεύθερα όλα τα δείγματα που θέλουν να εμφανίσουν στο χώρο. Οι δημιουργικές θερμοκοιτίδες αξίζουν τον κόπο και οι άνθρωποι περιμένουν να τις δοκιμάσουν. Μάθετε νέες τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτό το επερχόμενο έργο στην τοποθεσία.

Οι θήκες και οι πολύχρωμες γλάστρες γίνονται γρήγορα η κορυφαία επιλογή για όσους ακολουθούν. Τα δημιουργικά φυτώρια αποδεικνύονται ένα αγαπημένο είδος με πολλούς πελάτες στην αγορά. Θέλουν να ακολουθούν τις συμβουλές και να παραμένουν ενήμεροι όσον αφορά τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά. Τα δημιουργικά φυτώρια πρέπει να παρουσιάζουν όλα όσα θέλουν οι άνθρωποι. Αυτά τα φυτώρια είναι ένα κορυφαίο αίτημα για πολλούς κηπουρούς σε όλη τη χώρα. Οι άνθρωποι θέλουν να κοιτάξουν ένα παράδειγμα προτού προχωρήσουν με μια ιδέα. Τα δημιουργικά φυτώρια είναι μια εξαιρετική επιλογή που όλοι ακολουθούν έγκαιρα.

Τοπικά λουλούδια

Οι κηπουροί εργάζονται για να παρουσιάσουν μερικά από τα καλύτερα διαθέσιμα λουλούδια στην αγορά. Οι τοπικές υπηρεσίες ανθοπωλείων έχουν μεγάλη επιτυχία και με πολύ κόσμο. Θέλουν να δουν τι είδους λουλούδια μπορούν να αναπτυχθούν σε μια επαρχιακή πόλη. Αυτοί οι κηπουροί θέλουν να βάλουν τα δυνατά τους με το αγαπημένο τους σετ λουλουδιών. Αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία που οι άνθρωποι θέλουν να εξετάσουν σε πραγματικό χρόνο. Τα τοπικά λουλούδια είναι πιο δημοφιλή από ό,τι πιστεύουν ορισμένοι συνολικά. Αυτοί οι καλλιεργητές είχαν μερικά εξαιρετικά αποτελέσματα που θέλουν να μοιραστούν. Επικοινωνήστε μαζί τους για να δείτε ποιες επιλογές υπάρχουν τώρα στο τραπέζι αυτές τις μέρες.

Μια επιλογή θα παρουσιαστεί και μάλιστα θα πωληθεί σε πρόθυμους αγοραστές. Μάθετε νέες τεχνικές από καλλιεργητές που έχουν κάποια εμπειρία. Αυτό είναι ένα δημοφιλές αίτημα για πολλούς θαυμαστές που ακολουθούν τη μέθοδο. Συναντηθείτε με καλλιεργητές που έχουν ιστορίες να μοιραστούν με τους νέους τους φίλους. Η κηπουρική είναι σίγουρα ένα αγαπημένο χόμπι και ο κόσμος ακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον. Ασχοληθείτε με την πρακτική και συνεισφέρετε στο χόμπι σε μια περιοχή.

Κοινοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ξεκινήστε ένα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστείτε μια μικρή εικόνα σχετικά με την καλλιέργεια λουλουδιών. Σίγουρα θα είναι μια αγαπημένη ταινία με πολλούς φίλους εκεί έξω. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για το χόμπι. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν μια δημοφιλής επιλογή για τους καλλιεργητές που αλλάζουν τακτική. Οι τεχνικές μπορεί να διαφέρουν, αλλά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποδεικνύονται μεγάλη επιτυχία σε πολύ κόσμο. Ξεκινήστε ένα προφίλ και συμπληρώστε τις λεπτομέρειες στην πορεία. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενδέχεται να αλλάξουν τις προοπτικές για την κηπουρική σε μια τοπική κοινότητα. Λάβετε μέρος στη συζήτηση και μάθετε περισσότερα για το χόμπι. Η κηπουρική έχει αλλάξει ραγδαία και για όσους ενδιαφέρονται.

Gardening Service Vancouver BC

BUR-HAN Φροντίδα κήπου και γκαζόν
2110 Front St, North Vancouver, BC V7H 1A3
(604) 706-1362
μπουρ-χαν.κα

Schreibe einen Kommentar