Ο καλύτερος εξοπλισμός φωτογραφίας και βίντεο για τους YouTubers

0
Ο καλύτερος εξοπλισμός φωτογραφίας και βίντεο για τους YouTubers

Όσο εύκολο κι αν φαίνεται, το να είσαι YouTuber δεν είναι αστείο. Υπάρχουν πάνω από 100 ώρες βίντεο που ανεβαίνουν στο YouTube κάθε 1 λεπτό, επομένως χρειάζεται σκληρή δουλειά για να ξεχωρίσεις από όλα αυτά. Επειδή είναι μια πλατφόρμα βίντεο, όσο πιο οπτικά βελτιωμένο και ελκυστικό θα ήταν το βίντεό σας, τόσο περισσότερο κοινό θα προσελκύσετε.

Έτσι, χωρίς άλλο αντίο, ας δούμε ποιος εξοπλισμός θα είναι καλύτερος για να ξεκινήσετε το δικό σας κανάλι στο YouTube…

1. Κάμερες:

Στην περίπτωση της κάμερας, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα επιλογών για να διαλέξετε, εξαρτάται κυρίως από το τι είδους vlogger (συντομογραφία για το βίντεο blog) είστε. Εάν έχετε ένα κανάλι για μαθήματα μακιγιάζ, τότε θα χρειαστείτε μια κάμερα με ευκρινή οπτικά, εξαιρετική αυτόματη εστίαση και ήχο υψηλής ποιότητας. Θα χρειαστείτε ελαφριές ρυθμίσεις με εξαιρετική ποιότητα εικόνας για να τραβήξετε εκπληκτικές προβολές. Αν είστε ταξιδιωτικό vlogger.

Επιλογές κάμερας: Ποια λειτουργία κάμερας είναι η καλύτερη;

Οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές έχουν διαφορετικές τιμές. Μερικά από αυτά μπορεί να είναι πολύ ακριβά και μερικά από αυτά είναι στον προϋπολογισμό.

Panasonic HC-V10 Digital (219 $ λιανικής)Πρόκειται για μια μικρή βιντεοκάμερα, η οποία καταγράφει 1280 x 720p στα 25 fps και διαθέτει αναδιπλούμενη οθόνη. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν οπτικό ζουμ 63 x, Ανάλυση (Λειτουργία Φωτογραφίας) 1,5, Τύπος οπτικού αισθητήρα MOS, μπαταρία Li-Ion, ψηφιακό ζουμ 3500x.

Canon Vixia HF R72 (449 $ λιανικής) Η καλύτερη κάμερα κάτω των 500 $ είναι η Canon Vixia HF R72. Η Canon HF-R72 είναι η χαμηλού κόστους βιντεοκάμερα Dual Flash Memory HD της Canon με 32 GB ενσωματωμένης μνήμης. Εγγράφει σε πλήρη ανάλυση 1920 x 1080 βίντεο Full HD (1080p). Περιλαμβάνει επίσης 57x Advanced Zoom, 32GB Flash Memory60p Progressive Mode, Ενσωματωμένο WiFi & NFC, οθόνη αφής LCD 3,0 ιντσών.

Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV (948 $ λιανικής) – Είναι μια απόλυτη κάμερα σε μικροσκοπικό σχήμα. Διαθέτει στοιβαγμένο αισθητήρα CMOS 20,1MP 1″, αισθητήρα στοιβαγμένο CMOS 20,1MP 1″, μέγιστη ταχύτητα κλείστρου 1/32000 δευτ., η διπλή εγγραφή τραβάει φωτογραφίες 17MP κατά την εγγραφή βίντεο έως 1080/30p, Wi-Fi με NFC , Ανακλινόμενη οθόνη LCD 3 ιντσών με κουκκίδες 1,3 m, λειτουργίες προφίλ εικόνας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης γάμμα S-Log2.

Insiders στις κάμερες: Ανοιγμα, δώστε στις φωτογραφίες σας επαγγελματική εμφάνιση

2. Φωτισμός:

Βεβαιωθείτε ότι έχετε το καλύτερο σετ φωτισμού για τα βίντεό σας, εάν θέλετε ένα βίντεο με την πιο ευκρινή οπτική. Υπάρχουν τρεις τύποι φωτιστικού εξοπλισμού…

  • Ένα Softbox: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξομοιωτής φυσικού φωτός. Θα ενισχύσει το φως που προέρχεται από τα παράθυρά σας ή έξω από οπουδήποτε. Το Softbox έρχεται σε πολύ διαφορετικά σχήματα όπως ορθογώνιο, τετράγωνο κ.λπ.
  • Μία ομπρέλα: Αυτό είναι το ακριβώς αντίθετο από το Softbox. Σας δίνει τον κατευθυντικό έλεγχο. Υπάρχουν δύο τύποι φωτισμού ομπρέλας, shoot-through και ανακλαστικός.
  • Ένα Δαχτυλίδι Φως: Αυτό είναι ένα πραγματικά εργαλείο πολλαπλών χρήσεων για τη δημιουργία αρκετή ποσότητα φωτός που βγαίνει απευθείας από την οπτική γωνία της κάμερας. Αυτό το ελαφρύ εργαλείο εξαλείφει τις περισσότερες σκιές καθιστώντας τις ιδανικές λήψη ευκρινών βίντεο.

Stellar Photo/Video 18” CFL Ring Light (139,99 $ λιανικής) – Αυτό είναι καλό για σχεδόν όλα τα είδη βλαστών, είναι η κορυφαία επιλογή για επαγγελματίες. Μόνο 14 λίβρες, το φως είναι εξαιρετικό για όλους τους ταξιδιωτικούς σκοπούς. Θα πάρετε επίσης μια θήκη μεταφοράς και μια λαβή Smartphone.

Κιτ φωτισμού LED LimoStudio AGG1089 – Αυτός ο φωτισμός δίνει ένα ωραίο εφέ φθορισμού. Αυτό θα ήταν εξαιρετικό για το kicker ή το φως των μαλλιών. Αυτά τα φώτα LED είναι ιδανικά για vlogging, επειδή βοηθούν στη δημιουργία μιας καθαρής εικόνας του προϋπολογισμού.

Ηλεκτρονικές θέσεις εργασίας: Κερδίστε χρήματα από το Διαδίκτυο εύκολα

3. Μικρόφωνα:

Αυτά είναι το δεύτερο πιο σημαντικό εργαλείο του vlogging. Τα βίντεο που είναι οπτικά όμορφα δεν αρκούν. και ο ήχος πρέπει να είναι καλός. Παρόλο που οι κάμερες έχουν μικρόφωνα, αλλά δεν είναι τόσο καλές. Επομένως, πρέπει να κάνετε το παραπάνω μίλι και να αγοράσετε ένα μικρόφωνο καλής ποιότητας για να κάνετε και τα βίντεό σας να ακούγονται καλά.

Υπάρχουν κυρίως τρεις τύποι μικροφώνων εκεί έξω…

  • Μικρόφωνα με πέτο: Τα μικρόφωνα lavalier ονομάζονται επίσης αυτά που κουμπώνουν στο μπροστινό μέρος του υφάσματος σας, διευκολύνοντας το άτομο να μιλάει στο μικρόφωνο χωρίς χέρια.
  • Μικρόφωνα με κυνηγετικό όπλο: εάν βρίσκεστε σε ένα θορυβώδες περιβάλλον, τότε αυτό το μικρόφωνο είναι αυτό που πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Πιάνει ήχο μονής κατεύθυνσης. Είναι καλύτερο για εκείνους τους vlogger που πυροβολούν έξω, καθώς είναι πολύ βολικό.
  • Συμπυκνωτικά μικρόφωνα: Αυτά είναι χρήσιμα για φωνές ή μεταγλώττιση σε ελεγχόμενο μέρος. Εάν το μόνο που κάνετε είναι απλώς να κάθεστε στο δωμάτιό σας και να ηχογραφήσετε τη φωνή σας μέσω ενός βίντεο, τότε αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Μπλε χιονόμπαλα (49 $) – Είναι ένα βασικό μικρόφωνο, ένα απλό ρυθμιστικό 3 θέσεων στο πίσω μέρος αλλάζει το Snowball σε καρδιοειδές, omni ή καρδιοειδές με pad -10db. Το Cardioid προορίζεται για podcast, επομένως δημιουργήθηκε για να μιλάει απευθείας στο μικρόφωνο. Καλύπτει τα απαραίτητα σε λογική τιμή και έχει επίσης αρκετά καλή ποιότητα ήχου.

Μπλε Γιέτι (89 $) – Είναι ακριβώς όπως το Snowball αλλά πολύ καλύτερο. Διαθέτει συστοιχία τριών καψουλών, 3 κάψουλες συμπυκνωτή μπορούν να καταγράψουν σχεδόν οποιαδήποτε κατάσταση. Αποκτήστε έλεγχο, κουμπί σίγασης και έξοδο ακουστικών μηδενικής καθυστέρησης. Ιδανικό για φωνητικά, μουσικά όργανα, podcasting, φωνές, συνεντεύξεις, ηχογραφήσεις πεδίου, κλήσεις συνδιάσκεψης.

Πακέτο Focusrite Scarlett Studio (199,99 $) – Ένας προενισχυτής μικροφώνου Scarlett με φυσικό ήχο με πολλά ακόμη κέρδη. μια νέας σχεδίασης είσοδος οργάνων, σχεδιασμένη για να χειρίζεται σοβαρά καυτά πικ-απ κιθάρας. Συμβατό με Windows 7 και νεότερη έκδοση, και Mac OS X 10.10 και νεότερη έκδοση. Περιλαμβάνει επίσης διασύνδεση ήχου USB Scarlett Solo, πυκνωτικό μικρόφωνο, ακουστικά, καλώδιο μικροφώνου XLR 10′, κλιπ βάσης μικροφώνου.

Πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο: Οι καλύτεροι δωρεάν δημιουργοί ιστοτόπων του 2017

4. Άλλα:

Θα χρειαστείτε επίσης κάποιο άλλο εξοπλισμό για το κανάλι σας στο YouTube. Αυτό περιλαμβάνει φορτιστή μπαταριών, εφεδρικές μπαταρίες κάμερας, συμβατό τρίποδο, φίλτρα φακών, βασικές ή ειδικές λόγχες. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να αγοράσετε εργαλεία λογισμικού επαγγελματικού επιπέδου.

Windows Movie Maker – Αν και το όνομα τα λέει όλα, αυτό είναι λογισμικό Windows. Αυτός είναι ένας βασικός δημιουργός ταινιών, αν δεν θέλετε να προσθέσετε πολλή ταλαιπωρία, τότε αυτό το απλό λογισμικό είναι για εσάς.

Adobe Premiere Pro – Αυτό είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο επαγγελματικού επιπέδου. Προσθέστε τίτλους, γραφικά, ήχους, περικόψτε τα βίντεό σας κ.λπ. σε ένα λογισμικό. Θα έχετε την επιλογή να δημοσιεύετε εύκολα τα βίντεό σας στο YouTube, το Vimeo και άλλα.

iMovie – Αυτό το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο έχει αναπτυχθεί από την Apple. Σε αυτήν την εφαρμογή, θα βρείτε διάφορες επιλογές για να δημιουργήσετε το δικό σας βίντεο με επαγγελματική εμφάνιση. Μπορείτε να εισάγετε εικόνα, βίντεο και επίσης ήχο. Φτιάξτε τη δική σας ταινία χρησιμοποιώντας ηχητικά εφέ, μουσική, κινούμενα γραφικά κ.λπ.

Wondershare Filmora – Είναι συμβατό τόσο με Windows όσο και με Mac. Σε αυτό το λογισμικό, θα έχετε πολλές επιλογές για να επεξεργαστείτε τα βίντεό σας. Η λειτουργία Easy θα είναι συμβατή εάν θέλετε απλώς μια βασική επαφή και η λειτουργία πλήρους λειτουργίας είναι για εσάς ένας εκ των προτέρων και έντονος χώρος επεξεργασίας.

Πώς να μετατρέψετε το βίντεο YouTube σε Mp3 το 2019

Συμπέρασμα: Ο εξοπλισμός που παρατίθεται παραπάνω θα δώσει μια καλή αρχή ως βίντεο στο YouTube. Αλλά να θυμάστε, δεν είναι τα εργαλεία που κάνουν το κανάλι σας επιτυχημένο. Είναι το περιεχόμενο που παρουσιάζετε θα προσελκύσει το κοινό. Τώρα που έχετε όλα τα πράγματα που χρειάζεστε για να ροκάρετε στο YouTube. Απλώς ξεκινήστε την ηχογράφηση και κάντε τους ανθρώπους να λένε ουάου.

Schreibe einen Kommentar