Ο Ντέντονς προσθέτει τον δικηγόρο πνευματικής ιδιοκτησίας Βίκτορ Τζόνσον στο Ντάλας

10
Ο Ντέντονς προσθέτει τον δικηγόρο πνευματικής ιδιοκτησίας Βίκτορ Τζόνσον στο Ντάλας

Η Dentons, η μεγαλύτερη δικηγορική εταιρεία στον κόσμο, ανακοινώνει σήμερα αυτόν τον συνεργάτη Βίκτορ Τζόνσον έχει ενταχθεί στην πρακτική της εταιρείας πνευματικής ιδιοκτησίας και τεχνολογίας ως συνεργάτης. Κάτοικος στο γραφείο της εταιρείας στο Ντάλας, ο Johnson επικεντρώνεται σε δικαστικές διαφορές σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία.

Από τις νεοφυείς επιχειρήσεις έως τις εταιρείες του Fortune 500, οι πελάτες εξαρτώνται από την Johnson για την επιβολή και την υπεράσπιση των πολύτιμων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας τους, όπως διπλώματα ευρεσιτεχνίας, εμπορικά σήματα, προστασία εμπορικών σημάτων και κατάχρηση εμπορικών μυστικών, καθώς και διαφορές ονομάτων τομέα και άλλες μορφές αθέμιτου ανταγωνισμού. Εκπροσωπεί τακτικά τόσο τους ενάγοντες όσο και τους εναγόμενους και βοηθά τους πελάτες έναντι ανταγωνιστών και NPE από την προκαταρκτική υποβολή ερευνών μέσω δικαστηρίων ενόρκων καθώς και πελάτες σε περίπλοκες εμπορικές διαφορές.

«Ο Victor είναι μια καταπληκτική προσθήκη στην πρακτική μας στην πνευματική ιδιοκτησία και την τεχνολογία και προσθέτει μεγάλο ταλέντο στην ομάδα μας στο Ντάλας», είπε. Μόνικα Ρίτσμαν, παγκόσμιος πρόεδρος και ηγέτης συν-πρακτικής στις ΗΠΑ για τον όμιλο Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Τεχνολογίας. «Οι πελάτες μας σε δικαστικές αγωγές πνευματικών δικαιωμάτων θα επωφεληθούν ιδιαίτερα από την πλήρη κατανόηση των όρων ανταγωνισμού στις διαφωνίες πνευματικών δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένης της δοκιμαστικής εμπειρίας του και των στρατηγικών διαφορών που αναπτύσσει τακτικά για την επίτευξη των στόχων των πελατών».

Η Johnson έχει εκπροσωπήσει πολλούς κατασκευαστές, λιανικούς και άλλους πελάτες σε υποθέσεις πολιτειακών και ομοσπονδιακών δικαστηρίων που αφορούν όλο και πιο εξελιγμένη τεχνολογία. Μεταξύ αυτών των επιτυχιών, ο Johnson εκπροσώπησε μία από τις μεγαλύτερες αρχιτεκτονικές εταιρείες στο Ντάλας κατά παράβαση συμβολαίου και αγωγή απάτης εναντίον άλλης εθνικής αρχιτεκτονικής εταιρείας, λαμβάνοντας δικαστική απόφαση άνω των 4 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της τιμωρητικής ζημίας. Εκπροσώπησε επίσης μια αμερικανική εταιρεία κατασκευής ακουστικού εξοπλισμού σε μια υπόθεση παράβασης, με δικαστική απόφαση 1,25 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ και μόνιμη διαταγή.

Schreibe einen Kommentar