Ο Χόγκαν Λόβελς διορίζει νέο Επικεφαλή Αειφορίας

10
Ο Χόγκαν Λόβελς διορίζει νέο Επικεφαλή Αειφορίας

Λονδίνο 29 Απρίλιος 2022 – Η παγκόσμια δικηγορική εταιρεία Hogan Lovells είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άφιξη του Paul Akehurst ως νέου Επικεφαλής Αειφορίας της εταιρείας. Ο Paul φέρνει ένα ισχυρό τεχνικό υπόβαθρο στο σχεδιασμό κτιρίων, τη διαχείριση ενέργειας και άνθρακα και την περιβαλλοντική αξιολόγηση, ο οποίος είναι μαζί μας αυτή την εβδομάδα και θα εδρεύει στο γραφείο μας στο Λονδίνο . Έχει πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας εργασίας τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα αναπτύσσοντας στρατηγικές βιωσιμότητας και εφαρμόζοντας μηχανικές λύσεις για τη βελτίωση της λειτουργικής απόδοσης του δομημένου περιβάλλοντος.

Καλωσορίζοντας τον Paul στην εταιρεία, η Susan Bright, Global Managing Partner for Diversity & Inclusion και Responsible Business, σχολίασε: «Στη Hogan Lovells δεσμευόμαστε να λειτουργούμε με βιώσιμο τρόπο την επιχείρησή μας. Η τήρηση των δεσμεύσεών μας για τις δραστηριότητες D&I και Responsible είναι μία από τις πέντε στρατηγικές προτεραιότητες της εταιρείας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Paul για να μας βοηθήσει στο ταξίδι μας για να υποστηρίξουμε την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ και να βοηθήσουμε τόσο τους ανθρώπους όσο και τον πλανήτη να ευημερήσουν».

Ο Paul, ο οποίος θα συνεργαστεί στενά με άλλα μέλη της ομάδας D&I και Responsible Business της εταιρείας, λέει: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος ενός οργανισμού όπου η βιωσιμότητα έχει εξέχουσα θέση σε πολλές από τις δραστηριότητές του και ανυπομονώ να προωθήσω την ατζέντα προς όφελος τόσο του Hogan Lovells όσο και των πελατών μας».

Ο Paul εντάσσεται στην εταιρεία από την JLL, όπου ήταν επικεφαλής περιφερειακών επιχειρήσεων για υπηρεσίες ενέργειας και βιωσιμότητας, υποστηρίζοντας μια σειρά εταιρικών πελατών σε όλες τις πτυχές της βιωσιμότητας, από τις στρατηγικές Net Zero Carbon έως την ενίσχυση της κοινωνικής αξίας.

Η Dr Marion Palmer, Senior Advisor, Sustainability Policy and Strategy, προσθέτει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμφωνήσουμε τους στόχους μας για τη μείωση των παγκόσμιων εκπομπών ρύπων νωρίτερα αυτό το έτος και αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να έρθει ο Paul μαζί μας. Δεσμευόμαστε να οδηγήσουμε την αλλαγή και ανυπομονώ να εργαστώ μαζί του στον ρόλο μου, συμβουλεύοντας την εταιρεία και τους πελάτες μας σχετικά με την πολιτική και τη στρατηγική βιωσιμότητας».

Ο Paul απέκτησε το Bachelor of Science (B.Sc.) από το Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Αγγλίας στη Φυσική και τις Περιβαλλοντικές Επιστήμες και είναι επίσης κάτοχος Master of Science (M.Sc.) από το Πανεπιστήμιο Cranfield στη Διατήρηση Ενέργειας και το Περιβάλλον.

Schreibe einen Kommentar