Ο Ben Burke της Modern’s βραβεύτηκε ως επαγγελματίας παρασίτων της χρονιάς

7
Ο Ben Burke της Modern’s βραβεύτηκε ως επαγγελματίας παρασίτων της χρονιάς
Ο Ben Burke απονέμεται με το βραβείο του Επαγγελματία της Χρονιάς από τον Πρόεδρο της NEPMA Tom Drapeau, ACE στις 3 Μαρτίου 2022.

Η Modern Pest με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι ο επαγγελματίας σέρβις Benjamin Burke έλαβε το βραβείο του Επαγγελματία της Χρονιάς από την Νέα Αγγλία Pest Management Association (NEPMA).

Ο Ben αναγνωρίστηκε και βραβεύτηκε στο δείπνο των NEPMA Awards την Πέμπτη 3 Μαρτίουrd στο ξενοδοχείο Clarion στο Taunton της Μασαχουσέτης. Το βραβείο του απένειμε ο πρόεδρος της NEPMA Tom Drapeau, ACE

Σχετικά με τον Μπεν

Ο Μπεν εργάζεται από το υποκατάστημα Katahdin για Σύγχρονες υπηρεσίες παρασίτων. Έχει ζήσει στην πρωτεύουσα του Μέιν, την Augusta για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Και τα 11 χρόνια της καριέρας του στον έλεγχο παρασίτων ήταν με τη Modern Pest.

Το αγαπημένο κομμάτι του Ben στην καταπολέμηση παρασίτων είναι το κυνηγητό. «Τίποτα δεν ξεπερνά το να βρούμε αυτήν την άπιαστη σχέση μεταξύ αυτού που αναφέρει ο πελάτης και του τι κάνει το παράσιτο. Έπειτα να μπορέσω να λύσω αυτό το ζήτημα για τον πελάτη», είπε.

Του συνέβησαν πολλά αστεία και ενδιαφέροντα πράγματα στο δρόμο, συμπεριλαμβανομένου ενός βάτραχου που πήδηξε στο πρόσωπό του. Αλλά προσθέτει ότι, «όπως τα περισσότερα πράγματα, έπρεπε να είσαι εκεί!»

Όταν δεν επιλύει ζητήματα παρασίτων για σύγχρονους πελάτες, ο Μπεν μπορεί να βρεθεί να κάνει έργα γύρω από το σπίτι του, να βρίσκει γεωτρήσεις με τις κόρες του και να σκαρφαλώνει βουνά. Έχει αρχίσει να αντιμετωπίζει τα 14 ψηλότερα βουνά στο Maine που ονομάζονται Maine 4K. Σκοπεύει επίσης να γνωρίσει κάποια μέρα το μεγαλύτερο μοντέλο τρισδιάστατης κλίμακας του ηλιακού συστήματος στο δυτικό ημισφαίριο, το οποίο βρίσκεται στην πατρίδα του, το Μέιν.

Ο Μπεν δεν σχεδίαζε ποτέ να γίνει επαγγελματίας ελέγχου παρασίτων, αλλά ακολούθησε τη συμβουλή του φίλου του, ενός σύγχρονου υπαλλήλου εκείνη την εποχή, και έκανε αίτηση. «Και ήταν μια απόλυτη έκρηξη!» αυτός είπε.

«Είναι ακριβώς ο τύπος ανθρώπου που θέλουμε να εκπροσωπήσει τη βιομηχανία ελέγχου παρασίτων».

-Ντέιβιντ Λοκ, Πρόεδρος Σύγχρονης Υπηρεσίας Παρασίτων

Συνεισφορές στο Modern Pest

Ο Ben είναι ο βασικός εκπαιδευτής για νέους υπαλλήλους. Είναι υπομονετικός, περιποιητικός και δίνει ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια με όλες τις πτυχές της δουλειάς του. Οι διευθυντές του Katahdin είναι πάντα σίγουροι για τους νέους υπαλλήλους όταν ο Μπεν τελειώσει την εκπαίδευσή τους.

Συνεισφορές στην Κοινότητα

Ο Μπεν είναι επίσης ενεργός στην κοινότητά του. Βοηθά στις διαδρομές φαγητού, παίζει το Secret Santa σε μειονεκτούντα παιδιά και πάντα κάνει δωρεές στην τοπική Humane Society.

Συνεισφορές στη βιομηχανία ελέγχου παρασίτων

Η προσέγγιση του Ben στην επικοινωνία των πελατών του υπογραμμίζει τη σημασία του για τον κλάδο. Αναπτύσσει με συνέπεια σημειώσεις επαγγελματικών υπηρεσιών που περιγράφουν τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει. εξηγεί πώς οι πελάτες του μπορούν να συνεισφέρουν στη μελλοντική τους επιτυχία· και ολοκληρώνεται με τονίζοντας τις μελλοντικές κατευθύνσεις που θα λάβουν οι υπηρεσίες. Και όλα αυτά χρησιμοποιώντας τη σωστή ισορροπία χιούμορ και ευθείας ομιλίας. Κάθε αλληλεπίδραση που έχει ο Ben με τους πελάτες τους υπενθυμίζει ότι συνεργάζονται με έναν επαγγελματία του κλάδου.

Ένα πραγματικό πλεονέκτημα για το σύγχρονο παράσιτο

Ο Μπεν δεν είναι ξένος στο να κερδίζει βραβεία. Κέρδισε το Modern’s President’s Club Award το 2021. Ο Modern ακούει συνεχώς επαίνους από τους πελάτες του σχετικά με το πόσο ευγενικός είναι και πόση προσπάθεια καταβάλλει όταν αντιμετωπίζει οποιεσδήποτε και όλες τις ανησυχίες τους για τα παράσιτα. Προσπαθεί να είναι ο καλύτερος σε αυτό που κάνει μέσω της εκπαίδευσης, της εκπαίδευσης και μέσω της καθημερινής του ρουτίνας.

Όταν ρωτήθηκε για τον Μπεν, ο Πρόεδρος του Modern Pest Ντέιβιντ Λοκ είπε: Όλοι στο Modern τον αγαπούν και οι σημειώσεις του στο PestPac είναι θρυλικές. Είναι ακριβώς ο τύπος του ανθρώπου που θέλουμε να εκπροσωπήσει τη βιομηχανία ελέγχου παρασίτων».

Schreibe einen Kommentar