Ο Cyril Amarchand Mangaldas συμβουλεύει την Trust Investment σε σχέση με την έκδοση INR 3951 crore NCD από την Uttar Pradesh Power Corporation

15
Ο Cyril Amarchand Mangaldas συμβουλεύει την Trust Investment σε σχέση με την έκδοση INR 3951 crore NCD από την Uttar Pradesh Power Corporation

20 Απριλίου 2022, Βομβάη/Δελχί: Ο Cyril Amarchand Mangaldas ενήργησε ως νομικός σύμβουλος της Trust Investment Advisors Private Limited, ενεργώντας ως επενδυτής και διακανονιστής σχετικά με την έκδοση εισηγμένων, εξασφαλισμένων, διαβαθμισμένων, εξαγοράσιμων, φορολογητέων, μη μετατρέψιμων ομολόγων από την Uttar Pradesh Power Corporation Limited (UPPCL). μια εταιρεία που ανήκει εξ ολοκλήρου στην κυβέρνηση του Uttar Pradesh, με επιλογή green-shoe για συνολικό μέγεθος έκδοσης INR 3.951,20 crore.

Η Τραπεζική και Χρηματοοικονομική Πρακτική του Cyril Amarchand Mangaldas έδωσε συμβουλές για τη Συναλλαγή. Επικεφαλής της ομάδας Συναλλαγών ήταν Leena Chacko, Εταίρος; με υποστήριξη από Srinjoy Bhattacherjee, Κύριος Συνεργάτης; Κριτίκα Τσαβαλί, Σύντροφος; Shivendra Shukla, Σύντροφος; και Σιβανγκίνι Σινγκ, Σύντροφος.

Ως μέρος της Συναλλαγής, τα ομόλογα είναι εξασφαλισμένα μέσω επιβάρυνσης επί των απαιτήσεων και των ταμειακών ροών της UPPCL. Επιπλέον, τα ομόλογα έχουν εγγυηθεί μέσω άνευ όρων και αμετάκλητης εγγύησης που παρέχεται από την κυβέρνηση του Uttar Pradesh.

Άλλα Μέρη και Σύμβουλοι στη συναλλαγή περιλαμβάνονται οι Trust Investment Advisors Private Limited, Tipsons Consultancy Services Private Limited και AK Capital Services Limited.

Η συναλλαγή υπογράφηκε στις 29 Μαρτίου 2022· και έκλεισε στις 30 Μαρτίου 2022.

Schreibe einen Kommentar