Ο Mike Peaslee του Modern κερδίζει το βραβείο Bart

9
Ο Mike Peaslee του Modern κερδίζει το βραβείο Bart

Κατηγορία: Κέντρο Ειδήσεων

Mike Peaslee με το βραβείο Bart

Η Modern Pest είναι πολύ περήφανη που ανακοινώνει ότι ο Mike Peaslee έλαβε το βραβείο Bartlett W. Eldredge από το Ένωση Διαχείρισης Παρασίτων της Νέας Αγγλίας (ΝΕΠΜΑ). Το Bart είναι το υψηλότερο βραβείο της NEPMA και αναγνωρίζει ένα άτομο που έχει αναλάβει μακροπρόθεσμη δέσμευση για τη βελτίωση της βιομηχανίας ελέγχου παρασίτων στη Νέα Αγγλία. Οι υποψήφιοι για αυτό το βραβείο αποτελούν παράδειγμα της ισχυρής υπηρεσίας στον κλάδο, της δέσμευσης για κοινωνική υπηρεσία και μιας συνολικής αναγνώρισης από τους συνομηλίκους του/της στον κλάδο.

Ο Mike είναι Associate Certified Entomologist (ACE) και Τεχνικός Διευθυντής της Modern’s. Είναι με τη Modern Pest από το 1977 και συνεχίζει να είναι καθοδηγητική δύναμη και τεχνικός εμπειρογνώμονας σε όλες τις πτυχές των λειτουργιών της Modern.

«Με τα σαράντα και πλέον χρόνια στη βιομηχανία, όλα με τη Modern, ο Mike ήταν ένα ανεκτίμητο κομμάτι για την επιτυχία του Modern και της βιομηχανίας συνολικά στη Νέα Αγγλία», δήλωσε ο Dennis Dube, Πρόεδρος της Modern Pest.

«Πολύ περισσότερα από απλά τεχνικά καθήκοντα, ο Mike είχε ουσιαστικά όλους τους τίτλους εργασίας σε ένα ή άλλο σημείο της καριέρας του, καθώς και στο διοικητικό συμβούλιο της NEPMA», πρόσθεσε ο Dube.

«Πίσω από τα παρασκήνια, ο Mike είναι ανεκτίμητος συνεργαζόμενος με τοπικούς δήμους και κρατικές κυβερνήσεις για να διασφαλίσει ότι ο κλάδος μας δεν είναι περιορισμένος, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε τις απαραίτητες θεραπείες για την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον πιο άξιο για αυτό το βραβείο και είμαι περήφανος που ο Mike είναι μέλος της ομάδας μας».

Ο Mike τιμήθηκε στην ετήσια συνάντηση και το δείπνο των βραβείων της NEPMA στις 8 Δεκεμβρίου 2021 στο Crowne Plaza Boston-Woburn Hotel στο Woburn της Μασαχουσέτης.

Schreibe einen Kommentar