Πέντε πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν είστε σε άδεια – Το Nomad είναι όμορφο

Πέντε πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν είστε σε άδεια – Το Nomad είναι όμορφο

September 14, 2022 0 Von admin

Εάν είστε σε άδεια από τη δουλειά, έχετε πολλά πράγματα να κάνετε. Εάν βρίσκεστε σε παρατεταμένη άδεια, ο καλύτερος τρόπος για να την περάσετε είναι να πάτε σε ένα εξωτικό νησί, μια παραλία, μια απόδραση στο βουνό ή πολυτελείς διακοπές σε ένα θέρετρο.

Οι δουλειές μας μπορεί να είναι πολύ πιεστικές, κατά τις οποίες δεν έχουμε χρόνο ούτε για απλές απολαύσεις. Εάν αυτό συνεχιστεί για παρατεταμένες περιόδους, μπορεί να αναπτύξουμε προβλήματα υγείας όπως άγχος και κατάθλιψη. Επιπλέον, η συνεχής εργασία μειώνει σημαντικά την παραγωγικότητά μας με την πάροδο του χρόνου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα άτομα με αγχωτικές δουλειές πρέπει να αφιερώνουν χρόνο.

Εάν αισθάνεστε άγχος λόγω αυτών των περιστάσεων, ακολουθήστε τις συμβουλές μας και επισκεφτείτε τυχόν εξωτικά μέρη διακοπών.

Πηγαίνετε για μια απόδραση στο βουνό

Είναι ίσως μια από τις καλύτερες αποδράσεις από τη ζωή και όλα τα προβλήματά της. Αφήνεις πίσω σου όλες τις ανησυχίες μόλις βρεθείς στα βουνά. Ακόμα κι αν θέλετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη φύση με όλες τις ανέσεις της, μπορείτε να νοικιάσετε Πολυτελείς καμπίνες Gatlinburg στη μέση των Great Smoky Mountains στο Gatlinburg του Tennessee. Προσφέρει μια σειρά από εμπειρία πολυτελούς καμπίνας που αισθάνεται σαν ένα σπίτι μακριά από το σπίτι.

Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε όλες τις γύρω υπαίθριες δραστηριότητες, όπως φωτιές, μπάρμπεκιου, κολύμπι σε εσωτερικούς χώρους, παιδικές χαρές και πάρκα για παιδιά και μια εμπειρία υπαίθριου κινηματογράφου. Μόλις αφεθείτε σε τέτοιες απολαύσεις, θα ξεχάσετε τα πάντα για τη δουλειά και όλα τα καθημερινά σας προβλήματα, εγγυημένα.

Το Gatlinburg είναι ένα από τα πιο διάσημα και κορυφαία μέρη διακοπών για οικογένειες, κυρίως για αυτόν τον λόγο. Κάθε χρόνο, χιλιάδες οικογένειες επισκέπτονται το Gatlinburg και το Pigeon Forge για να απολαύσουν διακοπές γεμάτες διασκέδαση και περιπέτεια.

Σχεδιάστε ένα οδικό ταξίδι

Σύμφωνα με το τελευταίο της Gallup Παγκόσμια Έκθεση Χώρου Εργασίας, οι εργαζόμενοι στις ΗΠΑ είναι από τους πιο αγχωμένους εργαζόμενους στον κόσμο. Περίπου το 57% των εργαζομένων στις ΗΠΑ και τον Καναδά αναφέρει ότι αισθάνεται άγχος κάθε μέρα, με το 43% που γενικά αισθάνεται άγχος όλη την ημέρα λόγω οικονομικών προβλημάτων, ανησυχιών για την υγεία και φυλετικού τραύματος. Αυτή η τάση είναι ανοδική από το 2009 και η Gallup αναμένει ότι θα συνεχίσει να αυξάνεται την επόμενη δεκαετία.

Είναι ίσως μια από τις πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες και ένας καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε παρά αεροπορικώς. Βιώνετε το ταξίδι, όχι μόνο τον προορισμό, μέσω οδικών ταξιδιών. Είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό με περισσότερους ανθρώπους. Συγκεντρώστε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, είτε η ομάδα φίλων σας στο κολέγιο είτε ολόκληρη η οικογένειά σας. Οσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο.

Κλείστε ένα RV ή ένα τουριστικό λεωφορείο και θα έχετε μια εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Εάν βρίσκεστε στην Καλιφόρνια, το Φοίνιξ, τη Γιούτα ή την Αριζόνα, θα το απολαύσετε περισσότερο από ό,τι στη Βόρεια Αμερική, επειδή αυτές οι περιοχές είναι πιο φιλικές προς τα οδικά ταξίδια και είναι ευκολότερες.

Αν και οδηγώντας διά μέσου των αγρών μπορεί να χρειαστούν μήνες, θα άξιζε τον κόπο να κάνετε πολλές στάσεις στη διαδρομή. Στη διαδρομή θα συναντήσετε πολλά φεστιβάλ, πολιτιστικές γιορτές και άλλες πολύχρωμες συγκεντρώσεις. Θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε διαφορετικούς πολιτισμούς, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να έχετε μια μαθησιακή εμπειρία. Ένα τέτοιο ταξίδι θα σας διδάξει πολλά και θα σας δώσει αναμνήσεις που θα αγαπάτε για πάντα.

Περισσότερη ταξιδιωτική έμπνευση

Μάθε κάτι καινούργιο

Η ανάπτυξή μας δεν σταματά ποτέ ως άνθρωποι. Πάντα θα υπάρχουν νέες μαθησιακές εμπειρίες σε κάθε στάδιο της ζωής. Η παρατεταμένη άδεια από τη δουλειά είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε και να μάθετε κάτι που πάντα θέλατε να κάνετε, αλλά ποτέ δεν καταφέρατε να κάνετε.

Μερικές διασκεδαστικές μαθησιακές δραστηριότητες περιλαμβάνουν:

  • Μάθετε να παίζετε ένα μουσικό όργανο. Οι άνθρωποι βρίσκουν διασκεδαστικό να μαθαίνουν να παίζουν πιάνο, κιθάρα και βιολί.
  • Διαβάστε ένα βιβλίο ή εγγραφείτε σε μια λέσχη βιβλίου. Το διάβασμα είναι πιο διασκεδαστικό όταν μοιράζεστε παρόμοια πάθη και ενδιαφέροντα με μια ομάδα με παρόμοια γούστα. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να ακούσετε μόνοι σας τα αγαπημένα σας ηχητικά βιβλία. Επιπλέον, η ανάγνωση βιβλίων αυτοβοήθειας σας βοηθά επίσης πολύ στα προβλήματά σας.
  • Μάθετε να μαγειρεύετε κάτι νέο. Εάν δεν έχετε ιδέα για το μαγείρεμα, συμμετάσχετε σε ένα μάθημα μαγειρικής για αρχάριους. Από την άλλη, δοκιμάστε μια νέα συνταγή που είδατε στο YouTube ή στο Instagram. Σύντομα, θα απολαύσετε αυτή την απλή δραστηριότητα και θα αρχίσετε να διαπρέπει σε αυτήν.
  • Παρακολουθήστε διαδικτυακά μαθήματα. Αυτά θα σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε τις τρέχουσες δεξιότητές σας. Το Udemy και το Coursera είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς και δημοφιλείς πλατφόρμες για τη λήψη σύντομων και μεγάλων μαθημάτων. Μπορείτε να μάθετε γραφικό σχεδιασμό, επεξεργασία βίντεο, ψηφιακό μάρκετινγκ και διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης και διαδικτυακό MBA. μάθετε προγραμματισμό και κωδικοποίηση και μια σειρά από άλλα μαθήματα από όλα τα πεδία. Επιπλέον, μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτά τα μαθήματα με τον δικό σας ρυθμό.

Εθελοντής

Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να κάνεις κάποια εθελοντική εργασία. Το να γνωρίζετε ότι βοηθήσατε μια κοινότητα χωρίς να περιμένετε καμία χρηματική απόδοση είναι ένα συναίσθημα που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Θα βρείτε πολλά ευκαιρίες εθελοντισμού σε καταφύγια αστέγων, καταφύγια ζώων, γηροκομεία, ψυχιατρικά τμήματα και άτομα με ειδικές ανάγκες και αναπηρίες. Η βοήθεια προς τους μη προνομιούχους της κοινωνίας ταπεινώνει κάθε άνθρωπο. Συχνά ξεχνάμε να δώσουμε πίσω στην κοινότητά μας. Ο εθελοντισμός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να γίνει αυτό.

Αντιμετωπίστε μια πρόκληση γυμναστικής

Αν η δουλειά σας απαιτεί να κάθεστε στο γραφείο και να κοιτάτε επί ώρες την οθόνη ενός φορητού υπολογιστή, τότε πρέπει να εστιάσετε στη σωματική σας κίνηση. Περιορίστε τον χρόνο οθόνης σας, καθώς μπορεί να βλάψει και να βλάψει τα μάτια σας. Βγείτε για καθαρό αέρα και ανανεωθείτε περιτριγυρίζοντας τον εαυτό σας με το φυσικό περιβάλλον. Πηγαίνετε για τρέξιμο, τρέξιμο ή ασκηθείτε έξω.

Εναλλακτικά, μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα κλαμπ γιόγκα ή διαλογισμού. Το να περιτριγυρίζετε τον εαυτό σας με λάτρεις της φυσικής κατάστασης θα σας παρακινήσει να εστιάσετε στη φυσική σας κατάσταση. Βάλτε έναν στόχο για τον εαυτό σας. Είτε είναι να χάσετε βάρος, να απαλλαγείτε από τον πόνο στις αρθρώσεις και τους μυς ή να παραμείνετε ενεργοί, εργαστείτε σε αυτό κάθε μέρα μέχρι να πετύχετε τον στόχο σας.

συμπέρασμα

Όποτε λαμβάνετε άδεια από τη δουλειά, μην τον σπαταλάτε. Αντίθετα, ξοδέψτε το παραγωγικά κάνοντας πράγματα που αγαπάτε, μαθαίνοντας κάτι που πάντα θέλατε να μάθετε ή απλά απολαμβάνοντας τη φύση. Εάν πρέπει να κόψετε παλιές ή κακές συνήθειες, αυτή είναι η ώρα σας να το κάνετε.

Οι ιδανικοί τρόποι για να περάσετε την άδεια σας είναι να ταξιδέψετε, να επιστρέψετε στην κοινωνία, γενικά να επαναφορτίσετε τον εαυτό σας και να θρέψετε την ψυχή σας με περιπέτεια, συγκίνηση, ενθουσιασμό, φυσική κατάσταση, παιχνίδια και μαθησιακές εμπειρίες. Τέτοιες δραστηριότητες θα σας κάνουν να ξεχάσετε όλες σας τις ανησυχίες. Όταν επιστρέψετε στη δουλειά, θα νιώσετε ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια, έτοιμοι να καταβάλετε όλες τις προσπάθειές σας για την καλύτερη απόδοση. Θα αυξήσει την απόδοση της εργασίας σας και η συνολική παραγωγικότητά σας θα είναι εκτός γραφημάτων. Μόλις το κάνετε αυτό, περισσότερα από τα μισά προβλήματά σας θα επιλυθούν μόνα τους. Τα πράγματα που αναβάλλεις και σε βάραιναν τώρα είναι από το στήθος σου. Τώρα, μπορείτε να εστιάσετε στο παρόν, τη δουλειά και την οικογένειά σας χωρίς κανένα άγχος να σας δεσμεύει.