Πλεονεκτήματα των ρυθμιζόμενων κρεβατιών στο σπίτι σας

14
Πλεονεκτήματα των ρυθμιζόμενων κρεβατιών στο σπίτι σας

Εάν ένα νοσοκομειακό κρεβάτι είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σας όταν σκέφτεστε τα ρυθμιζόμενα κρεβάτια, ήρθε η ώρα να αλλάξετε σκέψη. Ρυθμιζόμενα κρεβάτια με τηλεχειριστήριογνωστά και ως ανακλινόμενα κρεβάτια, είναι συναρπαστικά έπιπλα και έχουν πολλά οφέλη στον τρόπο ζωής, συμπεριλαμβανομένης της αυξημένης χαλάρωσης και του καλύτερου ύπνου.

Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι δεν χρειάζεστε ρυθμιζόμενο κρεβάτι καθώς είστε καλά στην υγεία σας, συνεχίστε να διαβάζετε γιατί θα μπορούσατε να εκπλαγείτε από τις τρέχουσες εναλλακτικές λύσεις που σας προσφέρει αυτό το κρεβάτι.

Πλεονεκτήματα ενός ρυθμιζόμενου κρεβατιού

Δίνεις πολλή δουλειά, το ίδιο και το σώμα σου. Θα ξυπνούσατε νιώθοντας ότι είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, έτοιμοι να αναλάβετε ό,τι σας πετάει η ζωή, εάν κοιμάστε καλά τη νύχτα.

Παρακάτω έχουμε συζητήσει ορισμένα οφέλη για την υγεία των ρυθμιζόμενων κρεβατιών.

Ρυθμιζόμενο κρεβάτι

1. Τα ρυθμιζόμενα κρεβάτια έχουν δυνατότητα μασάζ

Μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, τίποτα δεν χτυπάει ένα χαλαρωτικό μασάζ. Τα περισσότερα στρώματα μεσαίας κατηγορίας και ανώτερης κατηγορίας διαθέτουν δυνατότητες μασάζ που μπορούν να προσαρμοστούν στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του μασάζ με το τηλεχειριστήριο και να νιώσετε το σώμα σας να χαλαρώνει μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Τα ζευγάρια σε χωριστές βάσεις έχουν συχνά πρόσβαση σε εξειδικευμένες εναλλακτικές λύσεις χαλάρωσης και μασάζ.

2. Εργονομική χαλάρωση πριν τον ύπνο

Τα ρυθμιζόμενα κρεβάτια σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε άνετα τηλεόραση τα βράδια ή να διαβάζετε ένα βιβλίο πριν κοιμηθείτε. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τη στάση του κρεβατιού σηκώνοντας το κεφάλι σας και ακόμη και σηκώνοντας τα πόδια σας για να μειώσετε τον πόνο στην πλάτη.

Η χαλάρωση με το πάνω μέρος του σώματός σας προς τα πάνω, σώζει τον λαιμό και τους ώμους σας από την ένταση και εξαλείφει την ανάγκη να κάνετε ταχυδακτυλουργίες σε σωρούς από μαξιλάρια. Την Κυριακή το βράδυ, η παρακολούθηση του Game of Thrones δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

Λήψη επαρκούς ύπνου δεν είναι πάντα απλό. Η διαδικασία χαλάρωσης επιταχύνεται χωρίς να ανησυχείτε για την εύρεση της τέλειας στάσης ή την τοποθέτηση μαξιλαριών πίσω από τα γόνατα.

Μπορείτε να επιτύχετε μηδενική βαρύτητα σε ορισμένους τύπους ρυθμιζόμενων κρεβατιών πατώντας ένα κουμπί ή προγραμματίζοντας ένα προσαρμοσμένο κουμπί για να σηκώσετε το κεφάλι και τα πόδια σας ακριβώς πάνω από το επίπεδο της καρδιάς. Η ανάπαυση σε αυτή τη στάση θα μειώσει την πίεση στα πόδια και το κάτω μέρος της πλάτης σας.

Όταν ξυπνήσετε, θα νιώσετε αναζωογονημένοι και έτοιμοι να αναλάβετε τη μέρα.

Ένα τηλεχειριστήριο στο πλάι ένα ρυθμιζόμενο κρεβάτι

3. Όχι άλλο ροχαλητό

Έχεις σύντροφο που ροχαλίζει; Το ροχαλητό μπορεί να είναι ο διάβολος της βραδινής χαλάρωσης πολλών ζευγαριών, με αποτέλεσμα να κοιμούνται χωριστά για να ξεκουραστούν που τόσο χρειάζονται. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα ενός ρυθμιζόμενου κρεβατιού είναι ότι μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να σταματήσουν το ροχαλητό σηκώνοντας απλώς ελαφρά το κεφάλι τους χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο.

Ποιος είναι ο μηχανισμός που λειτουργεί εδώ; Όταν η γλώσσα και οι μαλακοί ιστοί εμποδίζουν τον αεραγωγό σας, ροχαλίζετε. Συμβαίνει πιο συχνά όταν κοιμάστε χαλαρά.

Η ανύψωση του κεφαλιού σας επιτρέπει να ρέει περισσότερο αέρας ελεύθερα και μειώνει τους κραδασμούς που σχετίζονται με το ροχαλητό. Η τόνωση του κεφαλιού σας όταν ροχαλίζετε λόγω συμφόρησης θα βοηθήσει στην αποστράγγιση και θα διατηρήσει τα ιγμόρειά σας καθαρά.

Για να συνοψίσω!

Με ένα ρυθμιζόμενο κρεβάτι, έχετε τον απόλυτο έλεγχο της θέσης σας. Όταν ανακαλύψετε την ιδανική στάση, μπορείτε να μειώσετε γρήγορα την πίεση στην πλάτη σας κατανέμοντας το βάρος σας πιο ομοιόμορφα.

Πολλοί άνθρωποι διαπιστώνουν ότι αν σηκώνοντας ελαφρά τα πόδια τους ανακουφίζει από τον πόνο στη μέση, επιτρέποντας στην οσφυϊκή περιοχή να χαλαρώσει και να αποσυμπιεστεί πλήρως.

Schreibe einen Kommentar