Πού και πότε οι μπότες Cowboy είναι τα ιδανικά υποδήματα – Life Coaches Blog

0
Πού και πότε οι μπότες Cowboy είναι τα ιδανικά υποδήματα – Life Coaches BlogΌποιος φοράει καουμπόικες μπότες από kaderbootco.com.au μπορεί να μην δώσει δεύτερη σκέψη για το αν ταιριάζουν καλύτερα σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία ή εκδήλωση. Ακριβώς όπως οι άλλοι δεν θα σκέφτονταν πολύ και σκληρά για το αν τα παπούτσια, τα σανδάλια ή τα παπούτσια είναι τα πιο κατάλληλα για αυτούς, έτσι και όσοι φορούν καουμπόικες μπότες θα κάνουν το ίδιο.

Ωστόσο, όσοι είναι εμποτισμένοι με την κουλτούρα όλων των πραγμάτων που σχετίζονται με τα δυτικά ή τα καουμπόη θα σας πουν ότι υπάρχουν πράγματι ορισμένα «πότε και πού» για το πότε οι καουμπόηδες είναι τα πιο κατάλληλα υποδήματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά είναι τα μόνα μέρη και ώρες που πρέπει να φορεθούν, αλλά μάλλον είναι όταν οι καουμπόικες μπότες είναι τα τέλεια υποδήματα για όσους αγαπούν να τα φοράνε.

Για το σκοπό αυτό, θα περιγράψουμε μερικά παραδείγματα για το πού και πότε οι καουμπόικες μπότες είναι ιδανικές και για να αποτρέψουμε πιθανώς κάποια ανεπιθύμητη αμηχανία ή να σπεύσουμε να αλλάξουμε σπίτι, μερικά σενάρια όταν σίγουρα δεν συνιστώνται οι καουμπόικες μπότες.

Πού και πότε οι καουμπόικες μπότες είναι ιδανικά υποδήματα

  • Εκδηλώσεις Cowboy: Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό είναι το πρώτο και πιο προφανές. Οποιαδήποτε εκδήλωση που αφορά τους καουμπόηδες ή την κουλτούρα της άγριας δύσης είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να φορέσετε καουμπόικες μπότες. Μάλιστα, είναι αναμενόμενο. Τα συγκεκριμένα γεγονότα είναι πάρα πολλά για να αναφέρουμε, αλλά περιλαμβάνουν ροντέο, αγώνες καουμπόηδων και παραστάσεις αλόγων.
  • Οδικά ταξίδια: Όποιος σκοπεύει να κάνει οδικά ταξίδια, ειδικά αυτά που σας μεταφέρουν έξω από την πόλη και σε λιγότερο «εκλεπτυσμένο» περιβάλλον, μπορεί να βρει ένα ζευγάρι καουμπόικες μπότες χρήσιμες. Αυτό θα ισχύει ιδιαίτερα αν παρκάρετε και πρέπει να περπατήσετε σε σκονισμένο, άγονο έδαφος.
  • Country & Western Χορευτικές/Μουσικές Εκδηλώσεις: Ένα άλλο δημοφιλές χόμπι που θα δει πολλούς άνδρες και γυναίκες να φορούν καουμπόικες μπότες. Ακόμα κι αν δεν σας αρέσει ο χορός αλλά αγαπάτε τη μουσική, φορώντας τις καουμπόικες μπότες σας θα σας κάνει να φαίνεστε και να αισθάνεστε σαν να ταιριάζετε.
  • Νύχτες έξω: Πέρα από τις νύχτες country και western, οι καουμπόικες μπότες είναι επίσης ιδανικές για να τις φορέσετε για τίποτα πιο περίπλοκο από μια νύχτα στο μπαρ με τους φίλους σας ή το άλλο σας μισό. Αν υποθέσουμε ότι φοράτε τζιν, για παράδειγμα, θα φαίνονται εξίσου κατάλληλα με όλα τα άλλα υποδήματα.
  • Τρώγοντας έξω: Αν και ίσως δεν είναι ιδανικά για τα κορυφαία γκουρμέ εστιατόρια που μπορεί να έχουν συγκεκριμένο ενδυματολογικό κώδικα, για τα περισσότερα άλλα, και ειδικά όταν πρόκειται για ένα χαλαρό γεύμα με την οικογένεια ή τους φίλους, οι καουμπόικες μπότες σας είναι κάτι παραπάνω από κατάλληλα υποδήματα.

Πότε ΔΕΝ Φοράτε Μπότες Cowboy

  • Συνέντευξη για δουλειά: Εκτός και αν η δουλειά σχετίζεται με τον καουμπόη, κάτι που είναι απίθανο, τότε δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να εμφανιστείτε σε μια συνέντευξη για δουλειά με καουμπόικες μπότες, ακόμα κι αν το άλλο ένδυμα που φοράτε είναι έξυπνο. Κολλήστε με ένα έξυπνο ζευγάρι παπούτσια για αυτό.
  • Μακριές πεζοπορίες/σακίδιο πλάτης: Αν και οι καουμπόικες μπότες θα είναι πάντα άνετες, δεν είναι τα καλύτερα υποδήματα για μεγάλες πεζοπορίες ή βόλτες με σακίδιο. Φορέστε μπότες πεζοπορίας ή στιβαρά παπούτσια πεζοπορίας ενώ περπατάτε και αν επιμένετε να τα φοράτε, φορέστε τις καουμπόικες μπότες σας στον προορισμό σας.
  • Μόντεμ Χορευτικοί Όμιλοι: Εκτός από το fashion faux pas που αναμφισβήτητα δημιουργείται, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα περισσότερα σύγχρονα κλαμπ έχουν πίστες χορού που είναι λείες και λαμπερές. Δεν ταιριάζουν στις φτέρνες και τις σόλες των καουμπόι μπότες που σημαίνει ότι είναι πιθανό να αισθάνεστε αστάθειες και μπορεί ακόμη και να γλιστρήσετε.Schreibe einen Kommentar