Πράγματα που πρέπει να ετοιμάσετε για τις επόμενες διακοπές σας – Το Nomad is Beautiful

Πράγματα που πρέπει να ετοιμάσετε για τις επόμενες διακοπές σας – Το Nomad is Beautiful

September 14, 2022 0 Von admin

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε εάν αυτές είναι οι πρώτες σας διακοπές ή εάν έχετε κάνει πολλά ταξίδια στο παρελθόν. Η δημιουργία μιας λίστας με τα απαραίτητα για το ταξίδι είναι πάντα μια καλή ιδέα. Φυσικά, μιλάμε για μια παγκόσμια λίστα ελέγχου ταξιδιού που καλύπτει τα πάντα, από είδη πρώτης ανάγκης για τα ταξίδια συσκευασίας μέχρι προϊόντα περιποίησης.

Οι ατυχίες στη συσκευασία μπορεί να είναι δύσκολες (να μην ετοιμάζετε μαγιό για την Καραϊβική) ή καταστροφικές (να ξεχάσετε το πορτοφόλι σας στο αεροπλάνο), αλλά οι περισσότερες μπορούν να αποφευχθούν. Επομένως, για να σας βοηθήσουμε να αποτρέψετε τέτοιες ατυχίες, δημιουργήσαμε την απόλυτη λίστα συσκευασίας. Μια λίστα συσκευασιών όπως αυτή θα σας εξασφαλίσει ότι τα πακετάρετε καλά κάθε φορά.

Τι πρέπει να πακετάρετε για διακοπές

Εστιάζουμε στα ρούχα και τα παπούτσια μας όποτε ετοιμαζόμαστε για διακοπές. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ελέγχουμε τις μετεωρολογικές προβλέψεις πριν ετοιμάσουμε βαλίτσες για ένα ταξίδι. Ωστόσο, το να ετοιμάζεις βαλίτσες για διακοπές δεν έχει να κάνει μόνο με ρούχα. Το ομαλό ταξίδι μπορεί να γίνει πιο προσιτό με μερικά εύκολα στη συσκευασία αντικείμενα. Η λίστα συσκευασίας σας πρέπει να περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία:

Φορητό σακίδιο πλάτης

Ανεξάρτητα από το πού ταξιδεύετε, ένα σακίδιο είναι ένα απαραίτητο στοιχείο που πρέπει να έχετε μαζί σας. Είτε σκοπεύετε να κάνετε περιηγήσεις στα αξιοθέατα είτε για ορειβασία, είναι χρήσιμο να έχετε ένα από αυτά γύρω σας. Ωστόσο, συνιστούμε να αποκτήσετε ένα άνετο σακίδιο, ειδικά αν σκοπεύετε να κάνετε πεζοπορία, καθώς το να κουβαλάτε μια άβολη τσάντα στους ώμους σας για πολύ καιρό μπορεί να είναι ενοχλητικό.

Ομοίως, εάν σκοπεύετε να εξερευνήσετε τα υπέροχα βουνά Smoky στο επόμενο ταξίδι σας, σε αυτήν την περίπτωση, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να κάνετε κράτηση για τα καταφύγιά σας εκ των προτέρων. Επειδή ξενοδοχεία Gatlinburg είναι γενικά γεμάτο, η κράτηση εκ των προτέρων θα εξασφαλίσει ότι μπορείτε να βρείτε ένα μέρος για να μείνετε.

Να πακετάρετε πάντα ένα αδιάβροχο

Ένα άλλο υπέροχο αντικείμενο που αξίζει να μεταφέρετε είναι ένα πτυσσόμενο μπουφάν. Ένα ελαφρύ αδιάβροχο μπουφάν είναι απαραίτητο, ανεξάρτητα από το πώς είναι τα ρούχα σας ή αν πρόκειται για διακοπές με ζεστό καιρό. Είτε βρέχει είτε όχι, δεν θα πιάσει πολύ χώρο στη βαλίτσα σας. Ωστόσο, αν βρέξει, θα αποδειχθεί ότι είναι αρκετά χρήσιμο. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει πάντα να προετοιμάζεστε για τέτοιες καταστάσεις εκ των προτέρων, ειδικά εάν ταξιδεύετε με σακίδια σε διάφορες περιοχές.

Λίστα συσκευασίας για την Ευρώπη

Προετοιμασία ενός ειδικού κιτ Travel Dopp

Τα ειδικά ταξιδιωτικά κιτ Dopp είναι πάντα χρήσιμα όταν ταξιδεύετε. Όταν ετοιμάζετε βαλίτσες για ένα μεγάλο ταξίδι, μια από τις πιο απογοητευτικές πτυχές είναι να συνειδητοποιήσετε ότι δεν θα μπορείτε να κλείσετε το φερμουάρ των αποσκευών σας μέχρι να κάνετε ένα ντους και να μαζέψετε τα προϊόντα περιποίησης σας. Αντί να πακετάρετε τα βασικά σας αντικείμενα κάθε φορά που ταξιδεύετε, ετοιμάστε ένα ειδικό κιτ Dopp που περιέχει μερίδες από όλα τα βασικά σας είδη, ώστε να μην χρειάζεται να τα πακετάρετε κάθε φορά που ταξιδεύετε.

Fanny τσάντα ή πορτοφόλι

Θα χρειαστείτε ένα πορτοφόλι, ένα πορτοφόλι ή ένα μικρό πορτοφόλι για να διατηρήσετε τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα και τα βασικά σας αντικείμενα ασφαλή και ασφαλή. Τοποθετήστε το διαβατήριό σας, τα έγγραφα μετανάστευσης, τις κρατήσεις και τα στοιχεία κράτησης μέσα σε αυτά και κρατήστε τα μαζί σας ανά πάσα στιγμή. Ως αποτέλεσμα, δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα όταν περιφέρεστε σε μια ξένη χώρα.

Περισσότερη ταξιδιωτική έμπνευση

Super Comfy Παπούτσια

Λοιπόν, είναι άστοχο. Θα ήταν καλύτερο να έχετε μαζί σας άνετα παπούτσια όταν ταξιδεύετε. Όταν ταξιδεύετε σε αστικούς προορισμούς, η εξερεύνηση της πόλης μπορεί να είναι είτε ευχάριστη είτε επώδυνη – εξαρτάται από τα παπούτσια σας. Φυσικά, θα αισθάνεστε πιο άνετα όταν περπατάτε με αθλητικά παπούτσια, αλλά η επιλογή ενός ζευγαριού κλωτσιές που δεν θα χάσουν το σχήμα τους ή θα χαλάσουν σε μεγάλες βόλτες είναι απαραίτητο. Για να παραμείνετε κομψοί καθ‘ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας, αξίζει να επενδύσετε σε ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια πριν πάτε στο ταξίδι. Όταν εξερευνάτε μια νέα πόλη, ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι να νιώθετε άνετα και καλά με τον εαυτό σας.

Handy Packing Hacks

Τώρα, θα μιλήσουμε για μερικά εύχρηστα ταξίδια που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για το ταξίδι σας.

Χωρίς άλλη καθυστέρηση, ξεκινάμε;

Συμπιέστε και τυλίξτε τα ρούχα σας

Το πτυσσόμενο παιχνίδι τελείωσε. Όλα είναι θέμα κύλισης. Μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικό χώρο στη βαλίτσα σας τυλίγοντας τα ρούχα σας πριν τα πακετάρετε. Η χρήση συμπιεστών και επαναχρησιμοποιήσιμων πλαστικών σακουλών για τη συσκευασία των ρολών είναι ακόμα καλύτερη. Με αυτές τις εύχρηστες τσάντες ταξιδιού, θα εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερο χώρο αφαιρώντας όλο τον αέρα. Τα ρούχα σας θα αποφύγουν επίσης τις αντιαισθητικές ρυτίδες και δεν θα χρειάζεται να ψάχνετε για σίδερο και έτοιμα ρούχα.

Καλύψτε τα καπάκια των προϊόντων περιποίησης με πλαστική μεμβράνη

Μετά από μια πτήση, όποιος έχει ανοίξει ένα μπουκάλι λοσιόν ξέρει πώς είναι. Καθώς η πίεση αυξάνεται, τα πλαστικά μπουκάλια διαστέλλονται, χύνοντας τεράστιες ποσότητες υγρού. Μπορείτε να το αποτρέψετε αφαιρώντας τα καπάκια, καλύπτοντάς τα με πλαστική μεμβράνη και μετά βιδώνοντάς τα ξανά. Ως αποτέλεσμα, τα ρούχα και ο άλλος εξοπλισμός μέσα στη βαλίτσα σας θα προστατεύονται από τη μετακίνηση και την επέκταση κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Είναι επίσης δυνατό να αποθηκεύσετε το πλαστικό περιτύλιγμα. Ενώ η ισχυρή ταινία συσκευασίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το κλείσιμο των καπακιών, η πλαστική μεμβράνη είναι πιο βολική κατά τη συσκευασία και την επιστροφή στο σπίτι.

Χρησιμοποιήστε συσκευές οργάνωσης χαπιών ή θήκες φακών επαφής για την αποθήκευση μικροσκοπικών κοσμημάτων

Εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι τα σκουλαρίκια σας είναι εύκολα προσβάσιμα (και οργανωμένα) ενώ ταξιδεύετε, αποθηκεύοντάς τα μέσα στις θήκες για χάπι. Φροντίστε, ωστόσο, να κλείσετε καλά τα καπάκια της θήκης. Ομοίως, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε σκουλαρίκια, βραχιόλια και καρφίτσες σε αυτά τα διαμερίσματα.

Οι χρήστες φακών επαφής έχουν συχνά μια πληθώρα από επιπλέον θήκες και μπουκάλια διαλύματος. Κρατήστε μερικά για την αποθήκευση σκουλαρίκια. Μικρές ποσότητες λοσιόν μπορούν να τοποθετηθούν μέσα και όχι σε ένα γεμάτο δοχείο.

Τα παπούτσια κάνουν επιπλέον χώρο

Παρά το ότι είναι αδέξια, τα φόρεμα και τα αθλητικά παπούτσια είναι απαραίτητα για επαγγελματικά ταξίδια και backpacking. Γεμίζοντας κάλτσες ή εσώρουχα μέσα στα παπούτσια σας, μπορείτε να αξιοποιήσετε τον χαμένο χώρο. Κάνοντας αυτό θα εξοικονομήσετε χώρο στην τσάντα σας και θα διασφαλίσετε ότι τα παπούτσια σας παραμένουν σε καλή κατάσταση ενώ ταξιδεύετε.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τη θήκη των γυαλιών ηλίου σας

Αξεσουάρ όπως καλώδια, ακουστικά και φορητοί φορτιστές μπορούν να αποθηκευτούν μέσα σε μια άδεια θήκη γυαλιών ηλίου. Ως αποτέλεσμα, αυτά τα αντικείμενα μπορούν να βρεθούν εύκολα, εμποδίζοντάς τα να καταστραφούν ή να χαθούν σε τσαντάκια και σακίδια.

Τελευταίες λέξεις!

Η συσκευασία για το επόμενο ταξίδι σας μπορεί να γίνει σχετικά απροβλημάτιστη αν ξέρετε πώς να το κάνετε σωστά και τι να πάρετε. Ελπίζουμε ότι αυτό το ιστολόγιο θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για το επόμενο ταξίδι σας και αν πιστεύετε ότι μπορεί να χάσαμε κάποια βασικά στοιχεία, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω! Καλό ταξίδι!