Πότε πρέπει να καλέσετε έναν επαγγελματία για να διακοσμήσετε το σπίτι σας

16
Πότε πρέπει να καλέσετε έναν επαγγελματία για να διακοσμήσετε το σπίτι σας

Η λίστα επιθυμιών των περισσότερων ιδιοκτητών σπιτιού περιέχει αντικείμενα όπως περιποιημένα κρεβάτια κήπου, ένα υγιές γκαζόν και γενικά έναν καλά εξοπλισμένο εξωτερικό χώρο διαβίωσης. Ωστόσο, μερικές φορές είναι πιο εύκολο να το πεις παρά να το κάνεις να πάρεις την αυλή σου σε σχήμα κορυφής. Υπολογίζοντας ποιες εργασίες εξωραϊσμού κάνουν καλά έργα DIY και ποια είναι καλύτερα τοποθετημένα στα χέρια ενός επαγγελματία μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική προσπάθεια. Ένας επαγγελματίας μπορεί να σας βοηθήσει με σχεδόν οποιοδήποτε υπαίθριο έργο που θέλετε να ακολουθήσετε, αλλά παρακάτω είναι πέντε συγκεκριμένες εργασίες που δεν πρέπει ποτέ να προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε μόνοι σας:

Διατήρηση υγιούς χόρτου

Αν είστε όπως οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού, το πλούσιο, πράσινο γρασίδι είναι απαραίτητο εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια ιδιοκτησία βιβλίου ιστοριών. Είναι το τέλειο αντίστοιχο του λευκού φράχτη. Ωστόσο, είναι πολύ πιο εύκολο να αποκτήσετε το λευκό φράχτη παρά να μεγαλώσετε και να διατηρήσετε ένα πράσινο, υγιές γκαζόν. Πλούσιο, όμορφο γρασίδι ξεκινά με υγιές έδαφος, το τελευταίο από το οποίο πρέπει να έχει τη σωστή ισορροπία θρεπτικών συστατικών και το σωστό pH. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εφαρμόζετε το κατάλληλο λίπασμα καθ‘ όλη τη διάρκεια του έτους σε διάφορα σημεία του γκαζόν σας. Απρόσκλητοι επισκέπτες, όπως τα ζιζάνια, πρέπει να διώχνονται, καθώς κλέβουν νερό και τροφή από το γρασίδι σας.

Φυσικά, υπάρχουν και εκείνα τα προβληματικά προβληματικά σημεία στο γκαζόν σας, τα οποία έχουν συνήθως ένα καφέ, ανθυγιεινό χρώμα. Υπάρχει ουσιαστικά απεριόριστος αριθμός λόγων για το καφέ γρασίδι, όπως οι ακατάλληλες πρακτικές κοπής, η εισβολή από μη γηγενή χόρτα, ακόμη και οι επιπτώσεις του αλατιού και άλλων συνθέσεων αποπάγωσης. Η σωστή λύση εξαρτάται από τη σωστή διάγνωση του προβλήματος. Οι επαγγελματίες περιποίησης γκαζόν μπορούν σίγουρα να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων αυτού του είδους στην αυλή σας και, το πιο σημαντικό, να σας διδάξουν πώς μπορούν να προληφθούν στο μέλλον.

Πολλοί αρχάριοι κηπουροί επιλέγουν βοτανικά με βάση την αισθητική γοητεία ή το χρώμα, και όχι αυτό που αναπτύσσεται καλύτερα σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Άλλοι μη ενημερωμένοι ιδιοκτήτες ακινήτων επιλέγουν και φυτεύουν θάμνους με βάση το μέγεθός τους όταν αγοράστηκαν και όχι το μέγεθός τους όταν έχουν αναπτυχθεί πλήρως. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να καταλήξετε με μεγάλους θάμνους που εμποδίζουν διάφορες απόψεις από το εσωτερικό του σπιτιού. Η τοποθέτηση των λάθος φυτών σε λάθος μέρη είναι συχνά ένα δαπανηρό έργο δοκιμής και λάθους. Οι επαγγελματίες τοπιογράφοι έχουν τις ικανότητες να επιλέγουν και να φυτεύουν μια ποικιλία βοτανικών χωρίς να πέσουν στις ίδιες παγίδες με ένα ανειδίκευτο άτομο. Για παράδειγμα, κατανοούν πώς να στρώνουν τις υφές και τα μεγέθη των φυτών και ξέρουν ποιους θάμνους να επιλέξουν για συγκεκριμένες θερμοκρασίες και συνθήκες εδάφους. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν τελικά να δημιουργήσουν το καλύτερο τοπίο για το σπίτι. Έχουν επίσης τα προσόντα να προσφέρουν συμβουλές για το τι φαίνεται καλύτερα αμέσως, καθώς και να παρέχουν προτάσεις για μακροπρόθεσμα έργα φύτευσης.

Φροντίδα για τα δέντρα

Φροντίδα δέντρων είναι ένα άλλο έργο που τοποθετείται καλύτερα στα χέρια ενός επαγγελματία. Οι ειδικοί έχουν πλήρη κατανόηση των κινδύνων για την ασφάλεια κατά τη διάγνωση και τη θεραπεία ασθενειών των δέντρων. Έχουν επίσης σημαντική εμπειρία στο κλάδεμα μεγάλων φυτών αυτού του τύπου. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι τα δέντρα που δεν φροντίζονται επαρκώς μπορεί τελικά να σαπίσουν και να πέσουν κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας ή να πρέπει να αφαιρεθούν λόγω ζητημάτων ασφαλείας. Οι δενδροκόμοι, που αναφέρονται απλώς ως ειδικοί στη φροντίδα των δέντρων, μπορούν να διασφαλίσουν ότι τα υπέροχα δέντρα που αγοράζετε θα παραμείνουν υγιή και ελκυστικά για πολλά μελλοντικά χρόνια. Εάν σκοπεύετε να επενδύσετε σε νέα δέντρα, οι επαγγελματίες μπορούν να προτείνουν τις καλύτερες επιλογές τόσο για την ιδιοκτησία σας όσο και για τις ατομικές σας προτιμήσεις.

Hardscape

Το Hardscaping είναι μια φράση που περιγράφει την τεχνική δεξιότητα και τη σκληρή εργασία που απαιτείται για την εγκατάσταση βεράντων, τοίχων αντιστήριξης, πλακόστρωτων και άλλων κατασκευών που δεν είναι εύκολο να κατασκευαστούν. Οι επαγγελματίες τοπίου μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα καλύτερα υλικά για οποιοδήποτε έργο σκοπεύετε να ολοκληρώσετε. Για παράδειγμα, θα ξέρουν αν το σκυρόδεμα, το τούβλο ή η λιθοδομή είναι καλύτερο για το έργο που έχετε στο μυαλό σας. Οι επαγγελματίες μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε μια βεράντα, έναν τοίχο ή ένα άλλο αντικείμενο που ταιριάζει στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Επιπλέον, ένας έμπειρος διαμορφωτής τοπίου διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και εξοπλισμό για να εγγυηθεί ότι η εργασία θα ολοκληρωθεί σωστά την πρώτη φορά.

Ενισχύοντας το Τοπίο σας

Μόλις ολοκληρωθεί το τοπίο σας, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο βελτίωσης ορισμένων περιοχών για την προστασία της επένδυσής σας. Για παράδειγμα, ένας εμπειρογνώμονας έχει τα προσόντα να επιβλέπει το εγκατάσταση συστήματος άρδευσης, που θα εξασφαλίσει ότι τα φυτά και οι θάμνοι σας λαμβάνουν την τέλεια ποσότητα νερού για την υγεία τους. Μπορούν επίσης να κάνουν προτάσεις σχετικά με το φωτισμό, ο τελευταίος από τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναδείξει την ομορφιά του ακινήτου σας ακόμα και μετά το σκοτάδι.

Ένας επαγγελματίας τοπίου είναι ένας αξιόπιστος σύμβουλος που φέρνει τελικά την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τις δημιουργικές ιδέες του κλάδου στην ιδιοκτησία σας.

Εξωραϊσμός του Βανκούβερ

BUR-HAN Φροντίδα κήπου και γκαζόν
2110 Front St, North Vancouver, BC V7H 1A3
(604) 706-1362

Schreibe einen Kommentar