Πώς έφτιαξα τον ιστότοπο και το εμπορικό σήμα μου με την Jessica Adams

Πώς έφτιαξα τον ιστότοπο και το εμπορικό σήμα μου με την Jessica Adams

Januar 13, 2023 0 Von admin

Από το Ιστολόγιο Cool Cat Teacher της Vicki Davis

Ακολουθήστε το @coolcatteacher στο Twitter

Η Jessica Adams, μια δασκάλα δημοφιλής για την κοινή χρήση #TuesdayTechTips μοιράζεται το ταξίδι της στη δημιουργία ενός προσωπικού ιστότοπου και το ταξίδι της για τη δημιουργία μιας προσωπικής επωνυμίας. Συζητάμε τον ιστότοπο που χρησιμοποίησε, πώς διάλεξε το όνομά της, τα χρώματά της, το λογότυπό της και τις γραμματοσειρές της και το ταξίδι της. Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για τους εκπαιδευτικούς να εργαστούν στον προσωπικό τους ιστότοπο και επωνυμία. Συζητά τη σημασία όχι μόνο της φωνής των μαθητών, αλλά και της φωνής των δασκάλων και πώς την κάνει να νιώθει να έχει μια προσωπική ιστοσελίδα. Συζητήσαμε επίσης την προστασία που παρέχει ένας προσωπικός ιστότοπος για εσάς ως προσωπική επωνυμία.

TARA Edtech

Η TARA ήταν χορηγός της σημερινής εκπομπής. Το TARA σημαίνει το Teacher Assistant for Resources & Administration που διατηρεί τα εργαλεία, τους πόρους, τα μαθήματα, τα IEP και τις συναντήσεις σε ένα μέρος. Περιλαμβάνει επίσης ελεγμένους πόρους που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε στην τάξη σας αμέσως. Καθώς εξέτασα αυτό το προϊόν, έχω δει δασκάλους και οργανισμούς ειδικής αγωγής να διαλαλούν πώς η TARA τους βοήθησε να οργανώσουν την πρόοδο του IEP, τις συναντήσεις και την παρακολούθηση αποτελεσμάτων. Το TARA είναι δωρεάν για έως και πέντε άτομα για να εργαστούν μαζί ως ομάδα ή απλώς για να το χρησιμοποιήσετε στην τάξη σας για να οργανώσετε τα σχέδια μαθημάτων σας. Μεταβείτε στη διεύθυνση coolcatteacher.com/tara για να εγγραφείτε για τον δωρεάν λογαριασμό σας. Ευχαριστούμε TARA για τη χορηγία αυτής της παράστασης!

Κάντε κλικ ΕΔΩ

Ανάδοχος

Επεισόδιο 795 – 10 Minute Teacher Podcast

Πώς έφτιαξα τον ιστότοπο του δασκάλου μου και την προσωπική μου επωνυμία

Jessica Adams, Συντονίστρια Σχολικής Τεχνολογίας

Εγγραφείτε στο Show

Ακούγονται podcas 10 λεπτών για καθηγητές

Πόροι που αναφέρονται σε αυτήν την εκπομπή – 795

Jessica Adams – Βιογραφικό όπως υποβλήθηκε

Τζέσικα ΆνταμςΗ Jessica Adams είναι Συντονίστρια Τεχνολογίας σε Τοπικό Σχολείο στο Hoschton, GA. Κατά τη διάρκεια των 20+ ετών στην εκπαίδευση, έχει διδάξει επιστήμες, μαθηματικά, PBL, STEM και παραγωγή βίντεο. Της αρέσει να μαθαίνει για την τεχνολογία και να βοηθά τους δασκάλους να την ενσωματώσουν στις τάξεις τους.

Δικτυακός τόπος https://sites.google.com/view/all-the-tabs/home

Κελάδημα @jessicaradams

Ίνσταγκραμ @jessicaradams

Αποκάλυψη σύνδεσης υλικού: Αυτό είναι ένα „επεισόδιο podcast με χορηγία.» Η εταιρεία που το υποστήριξε με αποζημίωσε μέσω πληρωμής σε μετρητά, δώρου ή κάτι άλλο αξιόλογο για να συμπεριλάβω μια αναφορά στο προϊόν της. Ανεξάρτητα, προτείνω μόνο προϊόντα ή υπηρεσίες που πιστεύω ότι θα είναι καλές για τους αναγνώστες μου και είναι από εταιρείες που μπορώ να προτείνω. Το αποκαλύπτω αυτό σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου 16 CFR, Μέρος 255: „Οδηγοί σχετικά με τη χρήση εγκρίσεων και μαρτυριών στη διαφήμιση.“

The post Πώς έφτιαξα τον ιστότοπο και το εμπορικό σήμα μου με την Jessica Adams εμφανίστηκε πρώτα στο Cool Cat Teacher Blog από Vicki Davis @coolcatteacher βοηθώντας τους εκπαιδευτικούς να είναι εξαιρετικοί κάθε μέρα. Νιάου!