Πώς να ανοίξετε ξανά μια επιχείρηση με ασφάλεια και με επιτυχία κατά τη διάρκεια του COVID-19

9
Πώς να ανοίξετε ξανά μια επιχείρηση με ασφάλεια και με επιτυχία κατά τη διάρκεια του COVID-19

Κατηγορία: Κέντρο Ειδήσεων

Γυναίκα με ανοιχτό για επαγγελματικό σημάδι

Τώρα που οι επιχειρήσεις ανοίγουν ξανά, είναι ευθύνη των ιδιοκτητών επιχειρήσεων να δημιουργήσουν μια στρατηγική επαναλειτουργίας που διατηρεί την υγεία και την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων σε πρωταρχική σημασία. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχει θέσει κατευθυντήριες γραμμές που συνιστούν να ακολουθούν όλες οι επιχειρήσεις. Έχοντας αυτό υπόψη, ακολουθούν τρεις προτεινόμενες φάσεις που μπορούν να εφαρμόσουν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων για να ανοίξουν ξανά με ασφάλεια και με επιτυχία.

Φάση 1

 • Καθιερώστε μια μέθοδο εκπαίδευσης για τη διαδικασία ασφάλειας που θα χρησιμοποιείται για όλους τους εργαζόμενους.
 • Βεβαιωθείτε ότι το χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας είναι σαφώς καθορισμένο για τους υπαλλήλους και τους πελάτες.
 • Μάθετε ποια είναι τα καλύτερα εργαλεία για να βοηθήσετε τους υπαλλήλους σας να εργάζονται αποτελεσματικά και με ασφάλεια, όπως σταθμοί απολύμανσης, μάσκες, γάντια και σημάνσεις δαπέδου.
 • Συνεχίστε να ενθαρρύνετε την τηλεργασία και να επιτρέψετε στους υπαλλήλους να εργάζονται εξ αποστάσεως, εάν είναι δυνατόν.
 • Καθαρίστε και απολυμάνετε επιμελώς περιοχές και επιφάνειες με μεγάλη κυκλοφορία, όπως διακόπτες φώτων και πόμολα πόρτας. Οι επαγγελματικές θεραπείες όπως η Υπηρεσία Απολύμανσης και Απολύμανσης της Modern Pest μπορούν να εξαλείψουν αποτελεσματικά τους ιούς, συμπεριλαμβανομένου του COVID-19, και τα βακτήρια που προκαλούν ασθένειες.
 • Προγραμματίστε μια επιθεώρηση παρασίτων από έναν επαγγελματία ελέγχου παρασίτων όπως το Modern Pest. Εάν μια επιχείρηση έχει κλείσει λόγω του COVID-19, τα παράσιτα που μεταφέρουν ασθένειες όπως τα ποντίκια, οι αρουραίοι, οι κατσαρίδες και οι μύγες είχαν την ευκαιρία να εγκατασταθούν. Το Modern Pest μπορεί να εντοπίσει τυχόν προβλήματα παρασίτων και να δημιουργήσει ένα σχέδιο ελέγχου παρασίτων.

Για να λάβετε μια δωρεάν, προσαρμοσμένη προσφορά Απολύμανσης και Απολύμανσης μέσω τηλεφώνου, καλέστε στο 1-800-323-7378 ή κάντε κλικ εδώ.

Φάση 2

 • Συνεχίστε να ενθαρρύνετε το τηλεχειριστήριο όταν είναι δυνατόν.
 • Ενθάρρυνση και επιβολή πρωτοκόλλων κοινωνικής αποστασιοποίησης. Κλείστε τους κοινόχρηστους χώρους, αφαιρέστε τα τραπέζια και τις καρέκλες από τις θάλασσες και περιορίστε τον αριθμό των ατόμων σε κοινόχρηστους χώρους ταυτόχρονα.
 • Να επιτρέπονται προσαρμοσμένα καταλύματα για υπαλλήλους που διατρέχουν κίνδυνο.
 • Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα όπως το Modern’s Disinfection and Sanitizing Service για τη θεραπεία κοινών χώρων και χώρων υψηλής κυκλοφορίας. Η Modern μπορεί να δημιουργήσει ένα επαναλαμβανόμενο σχέδιο θεραπείας για την απολύμανση και την απολύμανση της επιχείρησής σας σε τακτική βάση.

Φάση 3

 • Επαναλάβετε τη στελέχωση χωρίς περιορισμούς στα εργοτάξια
 • Τηρείτε περιορισμένα πρωτόκολλα κοινωνικής απόστασης σε μεγάλους χώρους.
 • Διατηρήστε ένα επαναλαμβανόμενο πρόγραμμα απολύμανσης και απολύμανσης για να διατηρήσετε την καθαριότητα.
 • Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (ΜΑΠ) όπως γάντια και μάσκες.
 • Ελέγχετε τακτικά τις θερμοκρασίες των εργαζομένων κατά την άφιξη.
 • Διατηρήστε πρωτόκολλα πλυσίματος χεριών. Ενθαρρύνετε το συχνό πλύσιμο των χεριών και κρατήστε σταθμούς απολύμανσης χεριών κοντά σε εξόδους και εισόδους.
 • Τοποθετήστε σήμανση που να υποδεικνύει ξεκάθαρα τις εξόδους και τις εισόδους και τους σταθμούς πλυσίματος χεριών και απολύμανσης. Εφαρμόστε σημάνσεις δαπέδου για να υποδείξετε αποστάσεις 6 ποδιών που συμμορφώνονται με τους κανονισμούς κοινωνικής απόστασης.
 • Ρυθμίστε ένα σύστημα επισκεπτών στο χώρο εργασίας. Έχετε ένα φύλλο σύνδεσης για να παρακολουθείτε κάθε άτομο που εισήλθε στην τοποθεσία σας και ήρθε σε επαφή με το προσωπικό. Συντονίστε ποιοι θα βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στην τοποθεσία για να αποφύγετε τον συνωστισμό.

Καλέστε στο 1-800-323-7378 για να μάθετε περισσότερα για το δικό μας Υπηρεσίες Απολύμανσης και Απολύμανσης σήμερα ή κάντε κλικ εδώ για μια δωρεάν, προσαρμοσμένη προσφορά μέσω τηλεφώνου.

Προστατέψτε την επιχείρησή σας και τους πελάτες σας κατά τη διάρκεια του COVID-19

Στη Modern Pest, βάζουμε την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων μας πάνω από όλα. Και ξέρουμε ότι κάνετε το ίδιο. Το να ανοίξετε ξανά με ασφάλεια θα ωφελήσει εσάς και την κοινότητα που υπηρετείτε. Η Υπηρεσία Απολύμανσης και Απολύμανσης μπορεί να σας βοηθήσει να επαναφέρετε την επιχείρησή σας με ασφάλεια όταν ανοίγετε ξανά και να διατηρείτε την καθαριότητα σε τακτική βάση μετά από αυτό.

Schreibe einen Kommentar