Σχέδια για το Νέο Γραφείο

7
Σχέδια για το Νέο Γραφείο

Συγγνώμη για τη μακρά σιωπή για τη νέα έδρα της SESE, αλλά ήμασταν τόσο απασχολημένοι με την κατασκευή της που ξεχάσαμε εντελώς να σας τα πούμε όλα. Καταστρέψαμε την ανακυκλωμένη αποθήκη και την φτιάξαμε ως επί το πλείστον το 2011 (η ανάρτηση θα αναρτηθεί σύντομα) και στη συνέχεια σπάσαμε στο ίδιο κτίριο τον Μάιο του 2012. Οι μήνες που προηγήθηκαν της ανακαίνισης ήταν μια σειρά από συνεδρίες σχεδιασμού, προσχέδια, έρευνα , και διαβούλευση με το Performance Based θέρμανση & Air 1180 Bush St, Angels Camp, CA 95222 (209) 588-7454 εταιρεία the εξήγηση Αυτό είναι ότι θέλουμε να κάνουμε το κτίριο πράσινο και ενεργειακά αποδοτικό. Αφού κάναμε πολλές εργασίες στο έδαφος, καταλήξαμε να συνεργαζόμαστε με αρχιτέκτονα Fred Oesch, ένας αρχιτέκτονας πράσινου περιοχής που συνέστησε ιδιαίτερα από πολλούς ανθρώπους, για να ολοκληρώσουμε τα σχέδιά μας. Μας βοήθησε πολύ, συμβουλεύοντάς μας για στοιχεία σχεδιασμού που βοηθούν στον φυσικό φωτισμό και αερισμό, χτίζοντας συστήματα για υψηλή απόδοση και χαμηλό κόστος και μας βοήθησε να καταλάβουμε τι μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας και πώς να το κάνουμε καλύτερα. Άνθρωπος και φορτηγό υπηρεσίες που είναι προσιτές και μπορούν να μετακομίσετε σε νέο σπίτι ή θέλετε να μεταφέρετε την εταιρεία σας σε νέες εγκαταστάσεις, να μεταφέρετε όλα τα υπάρχοντά σας και να σας βοηθήσουν να στήσετε το νέο σας σπίτι σε ελάχιστο χρόνο.

Το τελικό σχέδιο είναι μια όμορφη σαρωτική διώροφη υπόθεση προσανατολισμένη φιλόξενα προς το νότο (πώς θα μπορούσαμε να χτίσουμε ένα κτίριο χωρίς μια μεγάλη νότια έκθεση;) και να ταιριάζει άνετα στον χώρο που ετοιμάσαμε για αυτό. Ρίξε μια ματιά.

Όταν αντιμετωπίζετε το γεγονός ότι πρέπει να επισκευάσετε την οροφή σας, πρέπει να λάβετε υπόψη σας περισσότερα από μερικά μπαλώματα για να ολοκληρώσετε την εργασία. Εάν η στέγη σας είναι εξασθενημένη σε μια περιοχή, το πιθανότερο είναι ότι θα είναι αδύναμη και σε άλλες τοποθεσίες. Η προετοιμασία της στέγης σας για μερικά ακόμη χρόνια αντοχής δεν είναι μόνο πιο επικερδής μακροπρόθεσμα, αλλά μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα στην τσέπη σας. Έχετε πολλές επιλογές στέγης κατοικιών για να διαλέξετε σήμερα. Εδώ είναι μερικά παραδείγματα. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Residential Roofing μέσω αυτού του ιστότοπου JaggRoofing.com.

Είναι μια φθηνή επιλογή και είναι η πιο δημοφιλής επιλογή σε στέγες κατοικιών. Η άσφαλτος μπορεί να κατασκευαστεί από οργανικά υλικά ή μπορεί να κατασκευαστεί από fiberglass. είτε το υλικό είναι πολύ ανθεκτικό. Το μειονέκτημα των ασφάλτινων έρπητα ζωστήρα είναι ότι ο έρπης ζωστήρας σκίζεται εύκολα όταν αντιμετωπίζει μια ισχυρή καταιγίδα, όπως ο καιρός της εποχής των τυφώνων.

Τα κουνήματα κέδρου ή τα κουνήματα πεύκου είναι μια άλλη επιλογή στέγης κατοικιών. Όχι μόνο αυτές οι επιλογές στέγης είναι επίσης δημοφιλείς, αλλά είναι όμορφες όταν τοποθετούνται σωστά στην οροφή. Είναι κατασκευασμένα από φιλικό προς το περιβάλλον υλικό επειδή είναι νεκρά δέντρα και φλοιοί που έχουν ήδη πέσει ή είναι εντελώς νεκροί χωρίς νέα ανάπτυξη. Το μειονέκτημα αυτού του τύπου στέγης κατοικιών είναι ότι μπορεί να είναι πολύ ακριβό η αγορά και η εγκατάσταση. Ωστόσο, μπορεί να διαρκέσει για πολλά χρόνια χωρίς να χρειάζεται επισκευή.

Το νέο γραφείο του SESE… τώρα το κόλπο είναι να το βγάλει από το χαρτί και να πατήσει στο έδαφος.

Μπορείτε να δείτε αρκετά χαρακτηριστικά του κτιρίου σε αυτό το σχέδιο. Η μακριά όψη γεμάτη παράθυρα είναι η νότια και η μπροστινή πλευρά του κτιρίου, μεγιστοποιώντας την ηλιακή θερμότητα το χειμώνα και αφήνοντας πολύ φως στον χώρο εργασίας μας. Η ανακυκλωμένη μας αποθήκη χώνει τη μύτη της στην εικόνα από τα δεξιά. Μπορείτε να δείτε την ηλιόλουστη βεράντα και το μπροστινό αεραγωγό να προεξέχουν από την πρόσοψη του κτιρίου. Ο εξωτερικός βαθμός πόρτες ντους Minneapolis που οδηγεί από τη βεράντα προς τα έξω και μέσα στο κατάλληλο γραφείο θα αποτρέψει την ανάμιξη του εξωτερικού και του εσωτερικού αέρα που θα μας βοηθήσει να μας κρατήσει δροσερούς το καλοκαίρι και ζεστούς το χειμώνα. Η κυρίως γυάλινη περιοχή με τοίχους θα πρέπει επίσης να είναι ένα άνετο μέρος για να βγάλετε το χιονισμένο παλτό και τις μπότες σας ή απλώς να περάσετε την ώρα σας το χειμώνα.

Από εδώ μπορείτε επίσης να δείτε τις βεράντες που παρέχουν εξωτερική πρόσβαση από τον δεύτερο όροφο, ο οποίος είναι ως επί το πλείστον ιδιωτικά γραφεία και ευέλικτο δωμάτιο για να επεκταθεί ο αναπτυσσόμενος συνεταιρισμός μας (χτύπησε το ξύλο!). Οι ανατολικές και δυτικές βεράντες θα είναι επιφανειακές σε ένα κατασκευασμένο έδαφος και θα φυτευτούν με ρέματα που σχηματίζουν μια ζωντανή στέγη που θα πρέπει να διαρκέσει απεριόριστα και θα βοηθήσει να διατηρήσουμε το κτήριο μας δροσερό το καλοκαίρι μετατρέποντας λίγη ηλιακή ενέργεια σε ζωντανή ενέργεια αντί για θερμότητα και κάνοντας λίγη εξατμιστική ψύξη για εκκίνηση. Στέφοντας το κτίριο θα παρατηρήσετε την οθόνη πλήρους μήκους (ένα είδος σούπερ τρούλου) που περιλαμβάνουμε για φωτισμό και αερισμό. Τα παράθυρα σε όλη αυτή την κορυφογραμμή θα αφήσουν μια πλημμύρα φωτός στον πυρήνα του δεύτερου ορόφου, φωτίζοντας φυσικά αυτό που διαφορετικά θα ήταν μια αμυδρή βόρεια πλευρά του κτιρίου. Όταν τα ανοίγουμε στη ζέστη του καλοκαιριού, θα δημιουργήσουμε ένα ισχυρό εφέ στοίβας ή καμινάδας, όπου ο ζεστός αέρας στο κτίριο θα ανέβει στην οθόνη και θα διαφύγει από το Παράθυρα ανώτερης επιρροής, τραβώντας σχετικά ψυχρότερο αέρα από το ισόγειο για να το αντικαταστήσει. Όταν οι μέρες ζεσταθούν αρκετά ώστε να σταματήσει το εφέ στοίβας, θα τοποθετήσουμε μερικούς ανεμιστήρες εξάτμισης ολόκληρου του κτιρίου στην οθόνη για να αντέξουν τη χαλάρωση.

Από τη δέσμευσή μας να ζούμε ελαφρά στη γη, δεν πρόκειται και δεν έχουμε κλιματίσει ποτέ τους ανθρώπους μας, αν και κλιματίζουμε τους σπόρους μας. Εξαερισμός, σκίαση και έγκαιρο άνοιγμα και κλείσιμο RoyaltyWindows μπορεί να κρατήσει τους χώρους μας άνετους σε ορισμένες πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ο πρώτος όροφος του νέου γραφείου, το μέρος όπου θα κατέβουν όλα.

Εδώ μπορείτε να δείτε τη διάταξη του πρώτου ορόφου του κτιρίου με μερικά χαρακτηριστικά που ήδη ανέφερα. Εδώ μπορείτε να δείτε πώς ο νότιος τοίχος (το κάτω μέρος του σχεδίου) είναι περασμένος με παράθυρα ενώ ο βόρειος τοίχος απέναντι του είναι πολύ αραιά τρυπημένος. Αυτό αφήνει το φως (και τη θερμότητα κατά τη διάρκεια του χειμώνα) να εισέλθει στο νότο όπου είναι άφθονο, αλλά διατηρεί τον δροσερό σκοτεινό βόρειο τοίχο όσο το δυνατόν καλύτερα μονωμένο. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι τα δωμάτια που συγκεντρώνονται γύρω από τον βόρειο τοίχο είναι χώροι που δεν κατοικούνται γενικά από ανθρώπους, όπως το μηχανολογικό δωμάτιο ή το μπάνιο, παρόλο που έχουμε 2 μεγάλα μπάνια, ή ότι θέλουμε να είμαστε δροσεροί και σκοτεινοί, όπως η αίθουσα συλλογής όπου ζουν όλα τα πακέτα με σπόρους. Οι αρχές για την καλή αποθήκευση των σπόρων είναι να διατηρούνται οι σπόροι δροσεροί, ξηροί και σκοτεινοί καθώς αυτό που θέλουν να αρχίσουν να αναπτύσσονται είναι η ζεστασιά, η υγρασία και το φως. Η τοποθέτηση της αίθουσας συλλογής κατά μήκος του βορρά βοηθά να διατηρείται δροσερό και αμυδρό. Για να το συμπληρώσουμε αυτό, θα μονώσουμε τους τοίχους του δωματίου (συμπεριλαμβανομένου ενός τοίχου από άχυρο δέμα κατά μήκος ολόκληρου του βόρειου εξωτερικού τοίχου) και θα εγκαταστήσουμε μια καλή περιτύλιξη γύρω από το φράγμα ατμών για να διατηρήσουμε την υγρασία της Βιρτζίνια μας μακριά. Αυτά τα μέτρα θα πρέπει να ελαχιστοποιήσουν την ποσότητα που χρειαζόμαστε για να λειτουργήσουμε το κλιματιστικό και τον αφυγραντήρα μας για να διατηρήσουμε το δωμάτιο στη βέλτιστη κατάστασή του.

Τα νότια δωμάτια είναι πιο αυτονόητα. Το δωμάτιο πολλαπλών χρήσεων είναι ο μεγάλος ανοιχτός χώρος μας που ελπίζουμε να τον χρησιμοποιήσουμε με διάφορους τρόπους. Θα πρέπει να παρέχει χώρο για εργασία κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης χειμερινής περιόδου, χώρο για τη διεξαγωγή των τακτικών μας συναντήσεων και ελπίζουμε να διοργανώνουμε περιστασιακά δημόσια εργαστήρια για την εκκίνηση των σπόρων, την εξοικονόμηση σπόρων, το μαγείρεμα με κειμήλια, τη βιολογική κηπουρική. Το καθαρό γραφείο, που ονομάζεται επίσης ήσυχο γραφείο, διαχωρίζει τους εργάτες υπολογιστών και τηλεφώνων από τη σκόνη και τη δυνατή μουσική από τους αποστολείς και τους συσκευαστές που καταλαμβάνουν το βρώμικο γραφείο (επίσης το θορυβώδες γραφείο).

Δύο λίγο πιο δύσκολο να εντοπιστούν λεπτομέρειες είναι ο λέβητας με καύση ξύλου και η τουαλέτα κομποστοποίησης. Θα θερμάνουμε αυτό το κτίριο, καθώς θερμαίνουμε όλα τα κτίριά μας, με ξύλα που συλλέγονται από τη δική μας γη ή αγοράζονται τοπικά και καίγονται σε λέβητα εξαιρετικά υψηλής απόδοσης. Το ξύλο είναι ένα εξαιρετικό καύσιμο θέρμανσης, ειδικά στις αγροτικές περιοχές, καθώς είναι σχετικά άφθονο, φυσικά ανανεώσιμο και ουδέτερο από άνθρακα. Χρησιμοποιώντας έναν λέβητα αεριοποίησης υψηλής απόδοσης και ένα έξυπνα σχεδιασμένο σύστημα θέρμανσης (για το οποίο λάβαμε μεγάλη βοήθεια από τον Galen Staengl, έναν τοπικό πράσινο μηχανολόγο μηχανικό) μπορεί να κάνει τη φωτιά να λειτουργεί πολύ καθαρά και να αξιοποιήσει την περισσότερη ενέργεια από αυτόν τον πολύτιμο πόρο . Το κτίριο διαθέτει επίσης ένα μικρό υπόγειο θησαυροφυλάκιο όπου θα στεγαστεί η πρώτη νόμιμα ιδιοκτήτρια τουαλέτα κομποστοποίησης που κατασκεύασε η Βιρτζίνια και η δοσομετρική λεκάνη για το σύστημα γκρίζου νερού μας, σχεδιασμένο από τον John Hanson της Nutricycle Systems. Οι τουαλέτες κομποστοποίησης είναι οικολογικά και οικονομικά θαυμάσια συστήματα διαχείρισης απορριμμάτων και, καθώς είμαστε σε θέση να τα βγάλουμε εύκολα, θα αισθανόμασταν παράλειψη να μην συμπεριλάβουμε ένα.

Λοιπόν, αυτό ολοκληρώνει την προκαταρκτική περιήγηση στο νέο γραφείο σπόρων. Ελπίζουμε να δημοσιεύσουμε μερικές ακόμη αναρτήσεις τις επόμενες εβδομάδες για να σας ενημερώσουμε για την τρέχουσα κατάσταση της κατασκευής. Μείνετε συντονισμένοι!

Schreibe einen Kommentar