Τι είναι η Crystal Meth και γιατί πρέπει να γνωρίζετε – Site Servisleri

Τι είναι η Crystal Meth και γιατί πρέπει να γνωρίζετε – Site Servisleri

Januar 16, 2023 0 Von admin

Τι είναι η Crystal Meth και γιατί πρέπει να γνωρίζετε


Η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη ή η μεθαμφεταμίνη είναι απλώς ένα διεγερτικό που προκαλεί οξεία εθισμό όταν λαμβάνεται. Αυτό το φάρμακο επηρεάζει το σώμα, ειδικά τον εγκέφαλό σας. Το Gem meth μπορεί να κατασκευαστεί στο σπίτι, όπου θα δημιουργηθεί άφθονο φάρμακο. Εξαιτίας αυτού, το φάρμακο έχει γίνει τόσο διαδεδομένο. Το Crystal Meth μπορεί επίσης να αναφέρεται ως „meth“, „speed“, „κρύσταλλο“, „πάγος“ ή γυαλί. Αποτελείται από κρυσταλλική σκόνη που λιώνει όταν συνδυάζεται με υγρά όπως για παράδειγμα νερό ή αλκοόλ. Το μητρικό τους φάρμακο είναι η αμφεταμίνη. Η αμφεταμίνη είναι γνωστή για τη χρήση της σε προϊόντα και υπηρεσίες χρήσιμα για σοβαρά προβλήματα μύτης και βρόγχων.

Η μεθαμφεταμίνη μοιάζει με το μητρικό τους φάρμακο, αλλά είναι πιο στοχευμένη στον τομέα της πνευματικής απόδοσης. Όταν λαμβάνεται, η πολύτιμη μεθίνη θα μπορούσε να κάνει τους ανθρώπους να κάνουν κάτι περίεργο. Έχουν επίσης αρκετή δύναμη και δεν κοιμούνται σημαντικά. Επίσης τους λείπει η πείνα να καταναλώσουν οτιδήποτε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το φάρμακο μπορεί να επηρεάσει τη διαδικασία τους για ένα χρονικό διάστημα, από πολλές ώρες έως όλο το χρόνο. Η κρυσταλλική μεθίνη μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να την κάνουν κατάχρηση. Η πραγματική μεθαμφεταμίνη είναι απλά προσβάσιμη όταν χορηγείται από γιατρό για ιατρική χρήση. Συχνά χορηγείται για πράγματα όπως η διαταραχή ελλειμματικής προσοχής.

Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορεί να απορροφηθεί η μεθαμφεταμίνη στο σύστημά σας. Θα μπορούσε να ρουφήξει, να χρησιμοποιηθεί, να εισαχθεί με βελόνα ή να ληφθεί από το στόμα. Επιπλέον, πυροδοτεί διάφορες εναλλαγές της διάθεσης σε αυτούς που το παθαίνουν. Είναι άγνωστο 1 λεπτό από το άλλο πώς σχεδιάζουν να αντιδράσουν. Μπορεί να είσαι χαρούμενος 1 λεπτό και να στεναχωριέσαι άλλο ένα λεπτό. Το φάρμακο επηρεάζει τον εγκέφαλο να αντιδράσει έτσι.

Βασιζόμενοι στον τρόπο που παίρνετε το φάρμακο, μπορείτε να γνωρίζετε μια ταχύτητα ή μια μεγάλη, η οποία συνεχίζεται περισσότερο. Σε περίπτωση που καπνίζετε ή εισάγετε αγοράστε κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη στο διαδίκτυο στο σώμα κάποιου, μπορεί να βιώσετε μια βιασύνη. Ένα τρέξιμο συνεχίζεται μόνο για μερικά λεπτά. Αν ρουθουνίζεις ή το φέρνεις από το στόμα, μπορείς να γνωρίζεις ένα υψηλό. Μόλις ρουφήξετε πολύτιμος λίθος, απαιτούνται περίπου 5 λεπτά για να νιώσετε το αποτέλεσμα. Εάν παίρνετε meth από το στόμα, χρειάζονται περίπου τριάντα λεπτά πριν βρείτε οτιδήποτε.

Οι πελάτες της κρυσταλλικής μεθόδου αρέσκονται στο φαγοπότι. Οι συνέπειες από το φάρμακο συχνά δεν διαρκούν πολύ και η απόλαυση ως αποτέλεσμα γίνεται ανύπαρκτη. Ως αποτέλεσμα αυτού, όσο περισσότερο φαγοπότι κάνουν, τόσο περισσότερο θα μπορούσαν να κρατήσουν ψηλά το φάρμακο. Εάν οι άνθρωποι συνεχίσουν να παίρνουν σταθερά πολύτιμη μεθαμφεταμίνη σε συνεχή βάση, είναι σε θέση να υποστούν σημαντικές αποτυχίες ευεξίας. Μπορείτε να γνωρίζετε έναν επιταχυνόμενο καρδιακό ρυθμό, την υψηλή αρτηριακή πίεση ή την πιθανότητα ταλάντευσης από βλάβη των αγγείων του σώματος. Μπορεί επίσης να έχετε μια κατάρρευση φλέβας, φυματίωση ή παθήσεις των νεφρών και/ή του ήπατος.

Η χρήση αυτού του φαρμάκου για παρατεταμένη χρονική περίοδο μπορεί επίσης να αποδειχθεί θανατηφόρα. Παρόλο που οι τοπικές, περιφερειακές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες επιβολής του νόμου λειτουργούν συνεχώς για να κρατήσουν αυτό το επικίνδυνο φάρμακο στο δρόμο, περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν μεθόδους για να πάρουν πετράδι και να το κάνουν κατάχρηση. Εάν ίσως δεν επιδιώκετε να γίνετε στατιστικός, ένα πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να πετύχετε είναι να μην το χρησιμοποιήσετε ποτέ. Ακόμα καλύτερα, μείνετε μακριά από άτομα που το χρησιμοποιούν.

Όταν ξεκινάτε τη θεραπεία κρυσταλλικής μεθόδου, υπάρχουν πολλές σωματικές επιπλοκές που θα πρέπει να προσφέρουν το προσωπικό και ο ανεμιστήρας. Μερικά από αυτά τα σημεία είναι θεραπεύσιμα, ενώ τα άλλα πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν αντιληπτά. Αυτό το ακραίο ναρκωτικό έχει μακροχρόνια αποτελέσματα στον χρήστη/χρήστη και δεν αντιμετωπίζονται πλήρως όλα τα ζητήματα. Είναι γύρω από το σχέδιο θεραπείας με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη για να κατανοήσουμε τις διάφορες αρνητικές επιπτώσεις του φαρμάκου μηχανής.

Το Crystal Meth έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια μεγάλη ποικιλία κεντρικών και αερόβιων προβλημάτων. Τα βραχυπρόθεσμα προβλήματα περιλαμβάνουν αυξημένο σφυγμό, ακανόνιστο κεντρικό ρυθμό και μεγάλη αρτηριακή πίεση. Όλα αυτά τα σημεία μαζί μπορεί να οδηγήσουν σε μια ταλάντευση, η οποία μπορεί να είναι μια μόνιμη επίδραση της χρήσης κρυσταλλικής μεθόδου. Τα καραβάκια στο μυαλό σπάνε και μελλοντικές λήψεις είναι πιθανές.

Η επένδυση της καρδιάς μπορεί να είναι ερεθισμένη, με αποτέλεσμα περικαρδίτιδα και καρδιακά προβλήματα. Όσοι εισάγουν το φάρμακο έχουν σπασμένες φλέβες, δερματικά αποστήματα και πιθανές μολύνσεις της κεντρικής βαλβίδας. Ευτυχώς, με τη θεραπεία σε μια μονάδα θεραπείας, μπορείτε να βρείτε αρκετές μακροχρόνιες επιπλοκές που σχετίζονται με το κέντρο, ιδιαίτερα όταν το άτομο δεν υποτροπιάζει.