Το ιστολόγιο Life Coaches υπόσχεται όλα τα κέρδη στη Conservation International – Ιστολόγιο Life Coaches

3
Το ιστολόγιο Life Coaches υπόσχεται όλα τα κέρδη στη Conservation International – Ιστολόγιο Life CoachesΠριν από 3 μήνες έγραψα ότι όλες οι διαφημίσεις στο Life Coaches Blog ήταν απενεργοποιημένες, λόγω ενός νέου συμβολαίου στην εργασία που έλεγε ότι έπρεπε να μοιραστώ μέρος των κερδών μου με την εταιρεία εάν επρόκειτο να κάνω εξωτερική εργασία.

Όλα αυτά ήταν ωραία και καλά, αλλά αν ήθελα να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, η ικανότητα να βγάλω επιπλέον χρήματα από το Life Coaches Blog ήταν ένα μεγάλο κίνητρο για μένα να διατηρήσω τη λειτουργία αυτού του ιστότοπου. Και όχι μόνο αυτό, το μηνιαίους ελέγχους Adsense ήταν ένας πολύ καλός τρόπος μέτρησης της προόδου – όσο καλύτερα διαχειριζόμουν το Life Coaches Blog, τόσο περισσότερα χρήματα θα έπαιρνα. Όλα αυτά βγήκαν από το παράθυρο την ημέρα που έσβησα τις διαφημίσεις.

Η λύση ήρθε όταν έγραφα στο ημερολόγιό μου (ένας πολύ καλός τρόπος για να καθαρίσεις το κεφάλι σου και να νικήσεις τα μπλουζ). Δεν σκεφτόμουν καν το Life Coaches Blog, αλλά πώς θα μπορούσα να συνεισφέρω περισσότερο στις αιτίες που έχουν σημασία για μένα.

Το Life Coaches Blog ήταν ένας από τους τρόπους με τους οποίους συνεισέφερε, καθώς αφιέρωνα το 20% όλων των κερδών μου στο παρελθόν στην Conservation International, μια ομάδα που βοηθά στην προστασία του περιβάλλοντος και έχει βαθμολογία 4 αστέρων από το Charity Navigator. Και μετά άρχισα να σκέφτομαι, αφού δεν μπορούσα να βγάλω κέρδη στο Life Coaches Blog για τον εαυτό μου, τι θα γινόταν αν δώρισα το 100% όλων των κερδών του στην CI;

Αυτό λοιπόν αποφάσισα να κάνω. Από σήμερα θα δείτε ότι οι διαφημίσεις επιστρέφουν, αλλά Δεν πρόκειται να βγάλω ούτε ένα σεντ προσωπικά από αυτούς. Όλα τα κέρδη πηγαίνουν κατευθείαν στη Conservation International, και θα πληρώσω ακόμη και τον λογαριασμό για τον τομέα από την τσέπη μου. Θα κρατήσω τις αποδείξεις της Conservation International και τις ταχυδρομικές αποστολές του Adsense, οπότε όποιος θέλει να δει αποδείξεις για δωρεές χρειάζεται μόνο να ρωτήσει.

Αυτή είναι η νέα αποστολή.Schreibe einen Kommentar