15 Βασικές Εργασίες Καθαρισμού Άνοιξης

18
15 Βασικές Εργασίες Καθαρισμού Άνοιξης

Όταν ακούτε τη φράση «εργασίες ανοιξιάτικου καθαρισμού», μπορεί να σκεφτείτε να τινάξετε σκονισμένα και βρώμικα χαλιά, να σκουπίσετε τις σανίδες βάσης και να ταξινομήσετε την εκπληκτικά μεγάλη συσσώρευση χειμερινής ακαταστασίας.

Αν και αυτές οι εργασίες είναι σημαντικές, μην ξεχάσετε να δείτε μερικές από τις εργασίες καθαρισμού ελατηρίου με μεγαλύτερη εικόνα που είναι απαραίτητες για τη συντήρηση του σπιτιού σας.

Γυναίκα Άνοιξη που καθαρίζει το σπίτι της

Ελέγξτε το σύστημα θέρμανσης σας

Για να διατηρήσετε το σύστημα θέρμανσης σας σε λειτουργία όπως θα έπρεπε, θα χρειαστεί τακτική συντήρηση. Χωρίς συντήρηση, θα μπορούσε να χαλάσει και να απαιτήσει χρόνο και χρήμα για να επισκευαστεί.

Διαφορετικά συστήματα θέρμανσης απαιτούν διαφορετικά είδη συντήρησης. Τα φίλτρα αέρα πρέπει να αντικαθίστανται ανά τρίμηνο, αλλά πολλοί άνθρωποι ξεχνούν να το κάνουν αυτό. Εάν δεν θυμάστε να το κάνετε συχνά, φροντίστε να το κάνετε τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.

Οι φούρνοι με πετρέλαιο απαιτούν αλλαγή λαδιού μία φορά το χρόνο. Εάν η συντήρηση σας κοστίζει περισσότερο από όσο θα έπρεπε, σκεφτείτε να επενδύσετε σε ένα νέο σύστημα και επικοινωνήστε με τον α εγκατάσταση θέρμανσης Εταιρία. Αν και είναι ένα μεγάλο αρχικό κόστος, θα σας εξοικονομήσει περισσότερα μακροπρόθεσμα.

Ξαναβάψτε το εξωτερικό

Ενώ μπορεί να μην απαιτείται εκ νέου βαφή κάθε χρόνο, αν παρατηρήσετε ότι το σπίτι, ο φράχτης ή το κατάστρωμα αρχίζουν να φαίνονται λίγο χειρότερα για φθορά, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε το εξωτερικό βάψιμο.

Ένα φρεσκοβαμμένο σπίτι θα βελτιώσει την αξία του στην αγορά προστατεύοντας ταυτόχρονα το σπίτι σας από τα στοιχεία. Τα ξύλινα καταστρώματα και φράκτες, εάν είναι κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο, θα πρέπει να επανασφραγίζονται τακτικά για να αποφευχθεί η ζημιά από την υγρασία.

Βάψιμο του εξωτερικού

Ελέγξτε τα υδραυλικά σας

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται δύο φορές το υδραυλικό τους σύστημα μέχρι να έχουν διαρροή. Αντί να περιμένετε να λάβει χώρα μια έκτακτη ανάγκη υδραυλικών προτού καλέσετε έναν υδραυλικό, επιθεωρήστε το υδραυλικό σας σύστημα για σταγόνες, διαρροές και σκουριασμένα εξαρτήματα μία φορά το χρόνο.

Εάν βρείτε ένα εξάρτημα που χρειάζεται αντικατάσταση, ίσως μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας με ένα γρήγορο ταξίδι Κατάστημα ειδών σπιτιού και ένα βίντεο στο YouTube. Αυτό θα σας εξοικονομήσει εκατοντάδες από την πρόσληψη υδραυλικού και ενδεχομένως χιλιάδες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης υδραυλικών.

Ελέγξτε τους ανιχνευτές καπνού

Εάν βασίζεστε στον ανιχνευτή καπνού σας για να σας πει πότε η μπαταρία πέφτει, κάνετε λάθος. Υπάρχουν δύο τύποι δοκιμών που μπορείτε να κάνετε για να διασφαλίσετε ότι ο ανιχνευτής καπνού σας λειτουργεί σωστά: μια βασική δοκιμή και μια δοκιμή κρίσης.

Σε μια βασική δοκιμή, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί δοκιμής για να ελέγξετε ότι ο συναγερμός λειτουργεί. Σε μια δοκιμή κρίσης, θα θέλετε να κρατήσετε ένα σβησμένο κερί ή ένα ραβδί θυμιάματος περίπου 12 ίντσες μακριά από το συναγερμό. Θα πρέπει να ανιχνεύει τον καπνό και να παράγει συναγερμό.

Ανιχνευτές καπνού

Ελέγξτε την οροφή και τη δομή για ρωγμές

Οι βλάβες στέγης και θεμελίωσης είναι μια από τις πιο δαπανηρές επισκευές στο σπίτι. Ωστόσο, αν αγνοήσετε αυτά τα προβλήματα, θα καταλήξετε να πληρώσετε ακόμα περισσότερα στη γραμμή.

Εάν δεν μπορείτε αυτήν τη στιγμή να αντέξετε οικονομικά αντικαταστήστε τον έρπητα ζωστήρα στη στέγη σας, απλώς αντικαθιστάτε μερικούς έρπητα ζωστήρα ετησίως. Μόλις εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα, μπορείτε να αντικαταστήσετε ολόκληρη την οροφή. Οι ρωγμές στη θεμελίωση ή στο δρόμο μπορούν να συμπληρωθούν για να αποφευχθεί περαιτέρω φθορά.

Schreibe einen Kommentar