25 χρόνια εναλλακτικού δαπέδου

0
25 χρόνια εναλλακτικού δαπέδου

Lorna Haigh, η διευθύντρια δημιουργικού και μάρκετινγκ στην Alternative Flooring

Εναλλακτικό δάπεδο γιορτάζει 25 χρόνια από υπέροχα πατώματα. Παρουσιάσαμε το έθνος μας σε έναν κόσμο εξωτικών φυσικών ινών, αγκαλιάσαμε το θαυμάσιο ινοβάμβακα, συνεργαστήκαμε με μερικούς από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές και εμβληματικές μάρκες για να δημιουργήσουμε βραβευμένα χαρούμενα μοτίβα. Από τώρα μέχρι το τέλος του έτους μας IG θα μοιραστούμε προϊόντα ορόσημα, αγαπημένα έργα, δημιουργικές καμπάνιες και αξέχαστες στιγμές καθώς γιορτάζουμε αυτό το απίστευτο ταξίδι. Η εναλλακτική περιπέτεια συνεχίζεται με συναρπαστικές στιγμές μπροστά.

Q&A με τη Lorna Haigh, διευθύντρια δημιουργικού και μάρκετινγκ, Alternative Flooring

Πότε ξεκίνησε η ιστορία;

Στη δεκαετία του ’90, δάπεδο από φυσικές ίνες άρχισε να γίνεται δημοφιλής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το διεκδίκησαν πολύ όσοι το επιθυμούσαν εξοχική και εξοχική εμφάνιση και τότε, το Coir ήταν σίγουρα το φαβορί.

25 χρόνια εναλλακτικού δαπέδου, κατά παραγγελία χαλί σε Coir

Το εναλλακτικό δάπεδο κατά παραγγελία Κοκοφοίνικα ψαροκόκαλο Φυσικό χαλί

Πόσες συλλογές έχετε τώρα;

Έχουμε τελειώσει σαράντα σειρές χαλιών αλλά εμπίπτουν σε κατηγορίες? και υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές υφές. Βιώσιμες φυσικές φυτικές ίνες κοκοφοίνικα, θαλάσσιο χόρτο, σιζάλ και γιούτα. Μαλλί μια χοντρή και λεπτή εμφάνιση? Ρίγες και μοτίβα. eco Barefoot, το χειροποίητο πολυτελές χαλί μας με βαθιές στοίβα και η προσφορά μας από τεχνητές ίνες Faux.

25 χρόνια εναλλακτικού δαπέδου

Οι συλλογές του Alternative που εμφανίζονται δεξιόστροφα από πάνω αριστερά: Φυσικό χαλί ψαροκόκαλου γιούτας, Quirky B Margo Selby Ribbon Magenta χαλί, Χαλί Sisal Bouclé Brockton,
Quirky B Honeycomb Duck Egg Carpet και Σιζάλ Bubbleweave Desert Bubble χαλί

Πόσο σημαντική είναι σήμερα μια βρετανική μάρκα;

Πολύ. Η Alternative Flooring είναι μια βρετανική εταιρεία με α ιστορία της χειροτεχνίας και ένα σπίθα περιέργειας που εμπνέει το δάπεδο να είναι διαφορετικό.

Ελπίζω ότι το Alternative άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο αισθάνονται οι άνθρωποι για τους ορόφους τους…. Μία από τις νέες μας γραμμές μάρκετινγκ είναι «δάπεδο που ερωτεύεσαι.‘ Είναι κάτι για το οποίο νιώθουμε έντονα. Τα χαλιά μας έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Τόσες πολλές ανθρωποώρες και πόροι μπαίνουν φτιάχνοντας ένα χαλί. Η διαδικασία είναι μακρά και δεν εξηγείται συχνά. Το χαλί είναι ένα ύφασμα όπως κανένα άλλο. Είναι σχεδιασμένο, προέρχεται από ίνες, γίνεται νήμα και στη συνέχεια υφαίνεται ή φουντωτά. Και μετά υποστηρίχθηκε. Για εμάς δεν είναι ποτέ «μόνο χαλί».

Το αγαπημένο μας ύφασμα έχει αξία, γι‘ αυτό χρεώνουμε τα δείγματα. Για χρόνια, το βιομηχανία χαλιών έχει κάνει κακό στον εαυτό του. Σωρεύστε το ψηλά, πουλήστε το φτηνά…. δεν πρόκειται για αυτό. Υπάρχει μια υπερηφάνεια για το κατασκευήο χειροτεχνία ή όπως μας αρέσει να λέμε χειροτεχνία.

κατασκευή χαλιών – Quirky B Margo Selby Fair Isle Reiko κατασκευή χαλιών στο Wilton and Paula Παρατήρηση της Ημέρας Ημέρα Lucienne αυθεντικά τετράγωνα και διαμάντια γίνεται.

Πείτε μας για τις αγαπημένες σας καμπάνιες.

Ω, οι μπότες Pink Cowboy… όταν οι νέοι ιδιοκτήτες αγόρασαν το Alternative Flooring το 2004, παίξαμε πραγματικά με το όνομα Alternative και δημιουργήσαμε μια καμπάνια που περιλάμβανε ασυνήθιστα παπούτσια και πόδια στο χαλί. Προκάλεσε μεγάλο σάλο… και μας έκανε να προσέξουμε. Είναι μια υπέροχη ανάμνηση.

Εικόνες από την καμπάνια του Alternative ‚Feet‘

ο Be Campaign ακολούθησε το 2010· με ελκυστικά μηνύματα Να είσαι Φυσικός, Να είσαι τολμηρός; Εμπνευστείτε. Απλές αλλά σαφείς δηλώσεις που έδωσαν προσωπικότητα στην επωνυμία και στα προϊόντα μας.

Ονομάστε μερικά ορόσημα στην πορεία;

Το Alternative άρχισε πραγματικά να ανοίγει το δρόμο το 2008. Αναπτύξαμε μερικές νέες ρίγες που ονομάζονται Rock ’n‘ Roll. Υπήρχαν και άλλες ρίγες στην αγορά, αλλά το είδαμε διαφορετικά. Δώσαμε στα χαλιά διασκεδαστικά ονόματα, Αγριο πράγμα και Ρωξάνη και ήταν περιπετειώδεις με το χρώμα. Το Rock ’n‘ Roll κέρδισε το πρώτο του βραβείο σε σκούρα πράσινα, έντονο κόκκινο. Κερδίσαμε το κύρος Σπίτια & Κήποι βραβείο σχεδίου περιοδικών το 2008, ένα πρώτο για το χαλί.

Η Roxanne και το Wild Thing από το Alternative’s Ροκ’ν’ρολ συλλογή

Πολλά από τα ορόσημα βασίζονται στην τεχνολογία. Ήμασταν νωρίς Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ – το πρώτο μας Facebook η ανάρτηση έγινε το 2010! Μας Ίνσταγκραμ γεμάτο από υπέροχες in-situ λήψεις έχει περισσότερους οπαδούς από μερικά από τα μεγάλα ονόματα δαπέδων στους δρόμους. Είναι όλα οργανική ανάπτυξη και αυθεντικοί ακόλουθοι που ασχολούνται πολύ με το υπέροχο δημιουργικό μας περιεχόμενο.

Ακολουθήστε το Alternative Flooring στο Instagram στη διεύθυνση @alternativeflooring

Ξεκινήσαμε Κάντε κλικ στο ’n‘ Collect για την υπηρεσία Make Me A Rug το 2017 – και την πρόσφατη Δείξε μου το δωμάτιό μου χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να ζωντανέψει τα δάπεδά σας με τα χαλιά μας.

Εξερευνήστε το Alternative’s Φτιάξε μου ένα χαλί και Δείξε μου το δωμάτιό μου ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις

Πότε εισαγάγατε το μοτίβο;

Το 2011 ξεκινήσαμε Ιδιότροπος η πρώτη μας συλλογή μοτίβων δρομέων ακολουθούμενη από την έκδοση broadloom (πλήρους πλάτους) το 2014. Είναι τόσο συναρπαστικό να φέρουμε σχέδιο στο πάτωμα. Θεϊκοί άγριοι που έχουν τα Flowers of Thorpe Quirky B x Liberty Fabrics στο σπίτι τους ξεκίνησαν δημόσια‘The Patterned Carpet Appreciation Club‘ στο Insta τους!

Εναλλακτικά Quirky B Liberty Fabrics Flowers of Thorpe Summer Garden Χαλί και Λουλούδια του Θορπ όπως φαίνονται στο Divine Savage’s Σπίτι.

Είμαστε πιο γενναίοι με το σχέδιο και το χρώμα;

Ω, ναι, νομίζω ότι ναι… ο κόσμος πάντα αγαπούσε λίγο σχέδιο στις σκάλες αλλά τώρα θεωρείται και για χώρους καθιστικού και υπνοδωμάτια. Μοτίβο με κεφαλαίο P καθώς είναι και Πρακτικό!

Ποιοι είναι οι συνεργάτες σας;

Το υπέροχο Margo Selby, Άσλεϊ Χικς και Μπεν Πέντριθ ήταν όλα σταθερά στη συλλογή μας Quirky.

25 χρόνια Εναλλακτικό Δάπεδο - Συνεργάτες

Από τα αριστερά στα δεξιά: Margo Selby, Μπεν Πέντριθ και Άσλεϊ Χικς

Έχουμε όμως συνεργαστεί και σε δρομείς με Έλα Ντορν, ο Ίδρυμα Robin and Lucienne Day και Θεϊκοί άγριοι.

25 χρόνια εναλλακτικού δαπέδου - Μοκέτα με μοτίβο Stair Runner

Βλέπεται από αριστερά προς τα δεξιά: του εναλλακτικού Το Quirky Waterlake Black Runner από την Ella Doran, Lucienne Day Authentic Octagon Runner και Quirky Deco Blush Runner από την Divine Savages

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους όσον αφορά τα πρακτορεία, τους στυλίστες και τους φωτογράφους και επίσης συνεργαζόμαστε με μερικούς εξαιρετικούς γνώστες του εσωτερικού χώρου, όπως η βραβευμένη Kate Watson Smyth.

Kate Watson Smyth στο σπίτι με την Enid τη γάτα και Χαλί Alternative’s Quirky B Zebo Black

Ποιες είναι οι στιγμές σου στο κόκκινο χαλί;

Το πρώτο μεγάλο ήταν το Βραβείο Homes & Gardens για το Rock ’n‘ Roll 2008? στη συνέχεια έγινε η πρώτη εταιρεία δαπέδων που έγινε α CoolBrand το 2014 ήταν απλά καταπληκτικό. Η εγγραφή μας στο βιβλίο ακολούθησε την Apple! Το χρυσό House Beautiful Awards Για Ιδιότροπος και το πρόσφατο Βραβείο Design Guild Mark για τα Quirky B x Liberty Fabrics.

Ποια είναι τα best-seller;

Όλες οι κατηγορίες προϊόντων μας πάνε καλά. Υπάρχει κάτι για όλους, μια υφασμάτινη επένδυση δαπέδου για παντού στο σπίτι. τώρα περιλαμβάνει κουζίνα και μπάνια, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους με τη σειρά Anywhere.

Για τι είσαι πιο περήφανος;

Οι Εναλλακτικοί άνθρωποι. Ήμασταν τολμηροί και παθιασμένοι και δεν φοβηθήκαμε να δοκιμάσουμε νέα πράγματα – αστραφτερό χαλί – ποιος θα το φανταζόταν; Έχουμε αγκαλιάσει τη νέα τεχνολογία και εφαρμόσαμε νέα σκέψη.

25 χρόνια εναλλακτικού δαπέδου - αστραφτερό χαλί Barefoot Quartz

Εναλλακτικά Ξυπόλητο Μάλλινο Χαλαζία Ροκ Χαλί

Επίσης, όντας ένθερμος υποστηρικτής του Εκστρατεία για το μαλλί. Το μαλλί είναι μια θαυματουργή ίνα. Ανανεώσιμο, εγγενώς επιβραδυντικό φωτιάς, αντιστατικό, μαλακό κάτω από τα πόδια και φυσικός μονωτήρας. Οι ιδιότητές του πρέπει να αξιοποιηθούν και το Alternative είναι ένα όχημα όπου μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Φέτος στηρίξαμε αναδυόμενο νέο ταλέντο και με τα δύο Εκστρατεία για το μαλλί και Βρετανικό μαλλί.

25 χρόνια εναλλακτικού δαπέδου - νικηφόρο χαλί με σχέδια για Campaign for Wool

Fibonacci από τη Louisa Knapp, χαλί περιορισμένης παραγωγής για Εναλλακτικό δάπεδο

Γιορτάζουμε τη διαφορά… το νέο μας στράλινο „διαφορετικά αισθάνεται καλά» ενσαρκώνει αυτό που πρεσβεύουμε. Οι πελάτες μας νοιάζονται για το τι προϊόντα βάζουν στα σπίτια τους και όπως και εμάς νοιαζόμαστε, είναι ένα ταίρι αγάπης.

ΚΑΙ πρέπει να πω βλέποντας ένα διαμάντι μιας ιδέας να ζωντανεύει στα σπίτια των ανθρώπων. Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν αναφωνήσει ότι το εναλλακτικό χαλί τους είναι το πιο αγαπημένο πράγμα στο σπίτι τους. Αυτό μου φέρνει καθαρή χαρά χαλί!

Περιγράψτε το εναλλακτικό δάπεδο με τρεις λέξεις…

Διαφορετικό, προσεκτικό αλλά διασκεδαστικό.

Εναλλακτικά Μαύρο χαλί Quirky B Margo Selby με κουμπί

Ποιο είναι το επόμενο?

Μόλις περάσαμε μια αρκετά καθηλωτική ταυτότητα μάρκας εμπειρία… και θα έχουμε ένα νέα ιστοσελίδα και μπροσούρα νέας εμφάνισης για το 2021. Είναι όλα για εσάς, τα σπίτια σας και φυσικά το πώς φαίνονται τα υπέροχα δάπεδά μας στα σπίτια σας.

Έμιλυ από Το Ροζ Σπίτι στο σπίτι με τον δρομέα σκάλας Alternative Flooring Wool Iconic Stripe Marley και την Kemi από Μαύρο εξοχικό σπίτι με τη Margo Selby Stripe.

Θα μιλήσουμε περισσότερο για τους ανθρώπους που κατασκευάζουν το προϊόν μας, από πού προέρχονται, πώς κατασκευάζονται. Το χαλί είναι ένα εκπληκτικό πράγμα!

Δείτε περισσότερα από τα σχέδιά μας και εξερευνήστε τις συλλογές μας εδώ

Ακολουθήστε μας στο Ίνσταγκραμ για έμπνευση.

Βρείτε περισσότερη έμπνευση για δάπεδα και εσωτερικούς χώρους στο δικό μας Εναλλακτικό ιστολόγιο.

Schreibe einen Kommentar