3 Συμβουλές για ένα σπίτι με φρέσκια μυρωδιά

11
3 Συμβουλές για ένα σπίτι με φρέσκια μυρωδιά

Είστε έτοιμοι για μερικές υπέροχες συμβουλές για να έχετε ένα σπίτι με φρέσκια μυρωδιά;

Κανείς δεν θέλει ένα σπίτι με μπαγιάτικο άρωμα. Αλλά η θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι αυτό μπορεί πολύ συχνά να συμβαίνει, ειδικά αν έχετε ένα ή δύο κατοικίδια γύρω από το μέρος.

Ακόμα κι αν όχι, η φυσική συσσώρευση των μυρωδιών του τρόπου ζωής μπορεί σύντομα να επηρεάσει το βάρος της και να δουν τους επισκέπτες να πέφτουν ριπές σε κάτι που θα προτιμούσατε να μην συνδέσετε με τον χώρο διαβίωσής σας.

Είναι ντροπιαστικό και είναι μια πραγματικότητα που μπορείτε να αποφύγετε πολύ πιο εύκολα από ό,τι νομίζετε. Φυσικά, ανοίγοντας το παράθυρο και επενδύοντας σε κάποια αξιοπρεπή φίλτρα αέρα θα κάνει τη διαφορά της.

Το ίδιο ισχύει και για τον τακτικό καθαρισμό αντικειμένων όπως τα πατώματα, οι κάδοι, ακόμη και τα δυσπρόσιτα μέρη. Όμως, το να διατηρήσετε το σπίτι σας με φρέσκο ​​άρωμα χωρίς να οδηγήσετε τον εαυτό σας στον τοίχο σημαίνει επίσης να λάβετε υπόψη τις παρακάτω φανταστικές και εκπληκτικά απλές συμβουλές για ένα φρέσκο ​​σπίτι.

Γυναίκα που καθαρίζει το σπίτι της

Επενδύστε στην τάση των φυτών εσωτερικού χώρου

Τα φυτά εσωτερικού χώρου έχουν γίνει στη μόδα τα τελευταία χρόνια και είναι φανταστικά για την ποιότητα του αέρα στο σπίτι. Αυτό ισχύει για κάθε φυτό εσωτερικού χώρου, αλλά είναι επίσης δυνατό να αγοράσετε ειδικά αρωματικά φυτά εσωτερικού χώρου που μπορούν να καθαρίσουν τον αέρα σας. Επίσης, κάνουν ακόμα και το μπάνιο σας να μυρίζει ευχάριστα.

Τop επιλογές που θα θέλετε ιδιαίτερα να εξετάσετε για ένα σπίτι με φρέσκια μυρωδιά που προχωρά, περιλαμβάνουν –

  • γαρδένιες
  • Πολύανθο γιασεμί
  • Λεβάντα
  • Ορχιδέες
  • Κι αλλα

Ακόμα και κάτι τόσο απλό καλλιεργώντας βότανα στο περβάζι της κουζίνας σας μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά για να αντισταθμίσει τις παλιές μυρωδιές των τροφίμων και να διατηρήσει τον χώρο πολύ πιο φρέσκο ​​για πολύ περισσότερο.

Φυτά εσωτερικού χώρου

Διατηρήστε τα έπιπλά σας φρέσκα

Εάν ακόμη και οι καλύτερες προσπάθειες καθαρισμού σας δεν εξαλείφουν τις μυρωδιές για πολύ, τότε είναι σίγουρο σημάδι ότι θα μπορούσατε να κάνετε τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη, αντιμετωπίζοντας τις βαθύτερες μυρωδιές που κρύβονται συνήθως στα έπιπλά σας.

Από έναν βρωμερό καναπέ μέχρι μυρωδάτα χαλιά ή ακόμα και κουρτίνες που έχουν συσσωρεύσει πάρα πολλά αρώματα με τα χρόνια, όλα αυτά μπορούν να σας δουν να καθαρίζετε ατελείωτα και να εξακολουθείτε να έχετε δυσάρεστες μυρωδιές. Επένδυση σε σωστό χαλί ή υπηρεσίες καθαρισμού ταπετσαριών είναι απαραίτητο για ένα σπίτι με φρέσκια μυρωδιά επιτέλους.

Ακόμα καλύτερα, θα πρέπει να διαπιστώσετε ότι η διατήρηση αυτής της υπέροχης μυρωδιάς είναι τόσο απλή όσο κάποιος σχετικά βασικός καθαρισμός και γενικά φροντίζοντας να κρατάτε τα έπιπλά σας απαλλαγμένα από τρόφιμα, κατοικίδια και άλλες ανεπιθύμητες μυρωδιές.

Καθαρισμός ταπετσαριών

Εξετάστε τα αρωματικά προϊόντα καθαρισμού

Πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν τα αρωματικά διαλύματα καθαρισμού γιατί μπορεί να είναι υπερβολικά και ακόμη και να προκαλέσουν πονοκέφαλο. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι τίποτα δεν κάνει το σπίτι σας να μυρίζει καλύτερα από ένα καλά επιλεγμένο αρωματικό προϊόν καθαρισμού.

Προϊόντα που χρησιμοποιούν φυσικά ή οι λεπτές μυρωδιές είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές για να διασφαλίσετε ότι ακόμη και ένα γρήγορο σκούπισμα των πλευρών σας αφήνει το σπίτι σας να μυρίζει ακαταμάχητα. Χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να τρίψετε το σπίτι σας από πάνω προς τα κάτω, προσθήκες σαν αυτές μπορούν σίγουρα να συμπληρώσουν τις προσπάθειές σας και να διατηρήσουν όλες τις μυρωδιές του σπιτιού σας ευχάριστες για πολύ περισσότερο από ό,τι θα ήταν διαφορετικά!

Αξίζετε ένα σπίτι με φρέσκο ​​άρωμα όσο κανείς άλλος. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να το πετύχετε χωρίς να σπάσετε την πλάτη σας, εφαρμόζοντας αυτές τις συμβουλές.

Schreibe einen Kommentar