4 Δωρεάν Winter Scavenger Hunts (Ιδανικό για μια χιονισμένη μέρα!) – The Crazy Outdoor Mama

4 Δωρεάν Winter Scavenger Hunts (Ιδανικό για μια χιονισμένη μέρα!) – The Crazy Outdoor Mama

Februar 5, 2023 0 Von admin

Ο χειμώνας είναι εδώ, το χιόνι πέφτει και τα παιδιά αισθάνονται ανήσυχα – αποκτήστε αυτό το δωρεάν εκτυπώσιμο σετ τεσσάρων χειμερινών κυνηγών οδοκαθαριστών Αν ψάχνετε έναν τρόπο να τους διασκεδάσετε ενώ παίρνετε ακόμα καθαρό αέρα! Ένα κυνήγι οδοκαθαριστών θα βγάλει τα παιδιά από τη ζώνη άνεσής τους, εξερευνώντας την υπέροχη ύπαιθρο και διασκεδάζοντας με φίλους ή οικογένεια.

Το χειμερινό κυνήγι οδοκαθαριστών μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών και τις ικανότητές τους. Αν θέλετε να προκαλέσετε τα μεγαλύτερα παιδιά, βάλτε ένα χρονόμετρο για να δουν πόσο χρόνο χρειάζονται για να ολοκληρώσουν το χειμερινό κυνήγι οδοκαθαριστών!

εκτυπώσιμα χειμερινά κυνήγια οδοκαθαριστών για παιδιά

Χειμερινή διασκέδαση με τα παιδιά (διαβάστε πριν πάτε!)

Αν προσπαθείτε να βρείτε έναν τρόπο να απολαύσετε τον χειμώνα με τα παιδιά, είστε στο τέλειο μέρος! Αυτά τα κυνήγια οδοκαθαριστών μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν οπουδήποτε, καθώς τα περισσότερα από τα αντικείμενα είναι κοινά σε χιονισμένα μέρη. Σας συνιστώ να ελέγξετε τη λίστα ΠΡΙΝ πάτε σε περίπτωση που χρειαστεί να διαγράψετε οτιδήποτε και να το αντικαταστήσετε με κάτι που μπορεί να βρεθεί στην περιοχή σας.

Αν ψάχνετε για κάποιες άλλες διασκεδαστικές χιονισμένες ιδέες για να κάνετε με τα παιδιά, σας προτείνω να το ελέγξετε μερικά απίθανα παιχνίδια χιονιού καθώς και αυτά 27 ιδέες για δραστηριότητες για την ημέρα του χιονιού για παιδιά!

Χρώμα + βρες χειμερινό κυνήγι οδοκαθαριστών

Μου αρέσει όταν μπορώ να αποκομίσω περισσότερα από μια μεμονωμένη δραστηριότητα, οπότε αντί να χρησιμοποιώ μια προ-χρωματισμένη επιλογή, δημιουργώ/χρησιμοποιώ μια ασπρόμαυρη έκδοση! Όχι μόνο τους αρέσει να χρωματίζουν όλες τις εποχιακές φωτογραφίες, αλλά έχουν περισσότερο χρόνο να «ενθουσιαστούν» για να βρουν τα πάντα μόλις βγουν τελικά έξω μετά το χρωματισμό!

χειμερινό κυνήγι οδοκαθαριστών για παιδιά στο πρόχειρο μπροστά από πεύκο και χιόνι με εικόνες με θέμα το χειμώνα

Χειμερινό κυνήγι οδοκαθαριστών που βασίζεται σε εικόνες (ιδανικό για προαναγνώστες)

Με ένα χειμερινό κυνήγι οδοκαθαριστών που βασίζεται σε εικόνες, ακόμη και μικρά παιδιά που δεν ξέρουν ακόμα να διαβάζουν μπορούν να συμμετάσχουν στη διασκέδαση! Φροντίστε να σαρώσετε το κυνήγι οδοκαθαριστών της επιλογής σας για να βεβαιωθείτε ότι τα περισσότερα πράγματα μπορούν να βρεθούν, πιάστε ένα στυλό και το πρόχειρο και θα είναι έτοιμα!

Τα μικρότερα παιδιά μπορεί μερικές φορές να αντιμετωπίσουν προβλήματα κινητικότητας κατά τη διάρκεια του χειμώνα – τελικά, οι στολές χιονιού είναι τεράστιες και χρειάζονται ένα ή δύο χρόνια για να αποκτήσουν τα «πόδια του χιονιού» σας! Για να το κάνουμε αυτό πιο εύκολο (και πιο ικανό για μεγαλύτερες χειμερινές εξερευνήσεις) φροντίσαμε να φέρνουμε πάντα ένα έλκηθρο ώστε να έχουν ένα μέρος για να ξεκουραστούν ενώ κινούνται. Μπορούν ακόμα να απολαύσουν το κυνήγι οδοκαθαριστών με την ομάδα από το έλκηθρο!

χειμερινό κυνήγι οδοκαθαριστών στο πρόχειρο στο χιόνι

Χειμερινό κυνήγι οδοκαθαριστών με βάση τη λίστα

Τα παιδιά που διαβάζουν ηλικίας και άνω συνήθως θέλουν κάτι λίγο πιο απαιτητικό από μια απλή λίστα εικόνων… οπότε εδώ είναι μια πολύ μεγαλύτερη γραπτή λίστα που είναι διασκεδαστική πρόκληση για κάθε ηλικία!

Υπάρχουν πολλές διασκεδαστικές ανατροπές που μπορείτε να προσθέσετε στο παραδοσιακό κυνήγι οδοκαθαριστών όπως

 • Κάντε ένα χρονικό όριο – Αυτό είναι ιδιαίτερα καλό για τους μεγαλύτερους εφήβους που μπορεί ακόμα να βρίσκουν τη λίστα πολύ εύκολη… δείτε ποιος μπορεί να βρει πρώτα τα περισσότερα/όλα τα αντικείμενα!
 • Κάντε μια selfie έκδοση – Τα παιδιά λατρεύουν την ευκαιρία να γίνουν δημιουργικά με τον τρόπο που βγάζουν τη φωτογραφία τους με το αντικείμενο κυνήγι οδοκαθαριστών. Είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό να μοιράζεστε τις ανόητες selfies όλων μαζί μετά!
 • Προσθέστε ένα σύστημα σημείων – Μου αρέσει αυτό γιατί επιτρέπει στα παιδιά να κάνουν μια επιλογή μεταξύ της εύρεσης των ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ αντικειμένων στη λίστα ή των ΠΙΟ ΑΞΙΜΩΝ αντικειμένων στη λίστα!

Και αν θέλετε να κάνετε DIY το δικό σας χειμερινό κυνήγι οδοκαθαριστών, δείτε μερικές ιδέες για να ξεκινήσετε!

 • ☐ Γυμνό δέντρο
 • ☐ Πίστες πατινάζ στον πάγο/Παγοδρόμιο
 • ☐ Πάγος
 • ☐ Χιονάνθρωπος
 • ☐ Στολισμένο δέντρο
 • ☐ Καπνός καπνοδόχου
 • ☐ Γιορτινά φώτα
 • ☐ Έλκηθρο
 • ☐ Εορταστικό στεφάνι
 • ☐ Αποτυπώματα ποδιών στο χιόνι
 • ☐ Πουλί
 • ☐ Φτυάρι χιονιού
 • ☐ Πεύκο
 • ☐ Snow Angel
 • ☐ Μπάλα χιονιού
 • ☐ Καφέ φύλλο
 • ☐ Παγωμένη λακκούβα/σώμα νερού
 • ☐ Δέντρο που κράτησε τα φύλλα του
 • ☐ Σκι/πίστες σκι
 • ☐ Λόφος έλκηθρου
 • ☐ Παιχνίδι χιονιού
 • ☐ Χιονοστιβάδα
στυλ λίστας χειμερινό κυνήγι οδοκαθαριστών μπροστά στο χιονισμένο τοπίο

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτά τα κυνήγια οδοκαθαριστών

Όπως συμβαίνει με όλα τα υπαίθρια κυνήγια οδοκαθαριστών, το προτείνω πλαστικοποίηση αυτών αν είναι δυνατόν (ειδικά αν έχετε χιόνι!) ή τουλάχιστον να τα βάλετε σε μια προστατευτική πλαστική θήκη ώστε να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Φέρτε ένα πρόχειρο και στυλό (έχουμε αυτά τα πραγματικά φοβερά στυλό caribener που δένουν στα πρόχειρα!) ή μερικά κραγιόνια και μαρκαδόρους αν γνωρίζετε ότι θα υπάρχουν μέρη για να καθίσετε και να χρωματίσετε στη διαδρομή!

Αν αυτό είναι πολύ κρύο και άσχημο για να βγω έξω, χρησιμοποιώ μια τροποποιημένη έκδοση αυτού που ονομάζεται „Winter Window Hunt“ που, όπως ίσως μαντέψατε, είναι το κυνήγι οδοκαθαριστών που ολοκληρώθηκε εξ ολοκλήρου βλέποντας τι μπορούν να βγουν από τα παράθυρα!

Συνδυάστε το με μερικά διασκεδαστικά/εκπαιδευτικά βιβλία για το χειμώνα

Εάν πηγαίνετε στο σπίτι ή είστε σε διάλειμμα, ένα χειμερινό κυνήγι οδοκαθαριστών συνδυάζεται πραγματικά καλά με μια ενότητα εποχών και μερικά εκπαιδευτικά χειμερινά βιβλία. ΤΕδώ είναι τόσα πολλά καλά βιβλία για την εποχή του χιονιού, αλλά έχω παραθέσει μερικά παρακάτω που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σπουδών μας (Moving Beyond the Page) και άλλα που βρήκα πολύτιμα!

Αν ψάχνετε για άλλη εκπαιδευτική δραστηριότητα στο χιόνι, ρίξτε μια ματιά σε αυτό σκάφος μέτρησης χιονιού + εκτυπώσιμο γράφημα – είναι εξαιρετικό για την εξάσκηση των δεξιοτήτων γραφικών κατά τη διάρκεια του χειμώνα!

 • Winter Sleep: A Hibernation Story – Ένα όμορφα εικονογραφημένο βιβλίο (συγγραφέας από έναν οικολόγο και εκπαιδευτικό) που εισάγει την έννοια της αδρανοποίησης στα παιδιά και πώς λειτουργεί όλο αυτό! Λατρεύω τις συμβουλές που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι στο τέλος!
 • Περίεργος για το Snow – Ένα βιβλίο για τις επιστημονικές πτυχές του ίδιου του χιονιού (με ΤΟΝΟΥΣ φοβερών εικόνων με νιφάδες χιονιού) και πώς να διασκεδάσετε σε αυτό!
 • Ο χιονισμένος υπνάκος – Ένα κλασικό Jan Brett που είναι περισσότερο μια χαριτωμένη προσέγγιση σε στυλ ιστορίας στη χειμερία νάρκη που απλώς λατρεύουμε!
βιβλίο ιστορίας χειμερινού ύπνου χειμερία νάρκη
μέσω amazon.com

Κατεβάστε το δωρεάν εκτυπώσιμο σετ χειμερινού κυνηγιού οδοκαθαριστών

Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές επιλογές για χρήση, ανάλογα με το τι προτιμάτε – ασπρόμαυρη, έγχρωμες εικόνες, στυλ λίστας και εικόνες + λέξη είναι διαθέσιμες!

Παρακαλούμε μην κάνετε κοινή χρήση, μεταπώληση ή αναδιανομή αυτών των αρχείων PDF – είναι μόνο για προσωπική χρήση!

Κατεβάστε εκτυπώσιμα το χειμερινό κυνήγι οδοκαθαριστών

χειμερινό κυνήγι οδοκαθαριστών για μικρά παιδιά με χρώμα σε αντικείμενα με θέμα το χειμώνα
4 δωρεάν εκτυπώσιμα φύλλα εργασίας χειμερινού οδοκαθαριστή
Τελευταίες δημοσιεύσεις από Stacy Bressler (Προβολή όλων)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!