4 Συμβουλές Ακατάσχεσης πριν από μια Μεγάλη Ανακαίνιση σπιτιού

13
4 Συμβουλές Ακατάσχεσης πριν από μια Μεγάλη Ανακαίνιση σπιτιού

Η ανακαίνιση σπιτιού είναι πάντα συναρπαστική. Σημαίνει ότι μετά το έργο, αυτό που κάποτε ήταν προβληματική περιοχή στο σπίτι σας μπορεί τώρα να διορθωθεί.

Οτιδήποτε θέλετε να αλλάξετε στο σπίτι σας μπορεί να γίνει και η προοπτική ενός «νέου» σπιτιού είναι προ των πυλών.

Αλλά να πω την αλήθεια, α ανακαίνιση σπιτιού σημαίνει επίσης χάος—πολλά. Οι οικοδομικές προμήθειες θα είναι επί τόπου.

Θα υπάρχει σκόνη και συντρίμμια παντού. Απλώς θα νιώσετε ότι το σπίτι σας δεν είναι σε τάξη. Όσο μεγαλύτερο είναι το έργο, τόσο περισσότερος θα διαρκέσει.

Αυτός είναι ο λόγος αποσυμφορητικός είναι απαραίτητο ακόμη και πριν ξεκινήσετε. Όσο λιγότερη ακαταστασία έχετε στο σπίτι, τόσο πιο ομαλή θα είναι η ανακαίνισή σας. Όσο λιγότερο σφιχτό θα νιώθετε το σπίτι σας, κατά τη διάρκεια αυτών των πολυάσχολων ημερών.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές απορρόφησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Καθαρό ρητό στη χαρτοπετσέτα

1. Πετάξτε Ληγμένα Προϊόντα

Αυτό ισχύει για αντικείμενα στην κουζίνα και στο μπάνιο σας. Εάν μοιάζει με τους διαδρόμους του τοπικού παντοπωλείου σας, τότε είναι ένα σημάδι για σας να ξεφορτωθείτε.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σπαταλήσετε αντικείμενα. Τα τρόφιμα και τα προϊόντα ομορφιάς που δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιείτε μπορούν να δοθούν σε οικογένεια και φίλους που θα τα λάβουν με χαρά. Όσο για τα ληγμένα, καλύτερα να είσαι ασφαλής παρά να λυπάσαι — πετάξτε τα.

Η μετάβαση σε αυτό το βήμα θα σας δώσει μια συνολική ιδέα για το πόσα τρόφιμα και προϊόντα ομορφιάς μπορεί να χάνετε. Με αυτόν τον τρόπο, μόλις ολοκληρωθεί η ανακαίνιση, μπορείτε να έχετε καλύτερο σύστημα ως προς τα ψώνια σας.

Κάντε μια νοερή λίστα με εκείνα τα στοιχεία που δεν χρησιμοποιούσατε πολύ συχνά, τα οποία έμειναν μόνο να λήξουν. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε τόσα πολλά προϊόντα διατροφής και είδη ομορφιάς.

Με αυτά τα λόγια, καλέστε μια υπηρεσία skip bin για να φροντίσετε να πετάξετε αυτά τα ληγμένα αντικείμενα με ασφάλεια. Μερικά από αυτά μπορεί να είναι επικίνδυνα, καθιστώντας επικίνδυνη την απλή μεταφορά τους στη χωματερή.

Αφήστε τις υπηρεσίες skip bin να το φροντίσουν. Μπορείτε να μαζευτείτε περισσότερες πληροφορίες σε αυτό εδώ.

2. Να είσαι συστηματικός

Όσο πιο οργανωμένος και συστηματικός είστε, τόσο πιο εύκολο και πιο γρήγορο θα είναι για σας να ολοκληρώσετε την απορρόφηση. Μην πηδάτε από το ένα δωμάτιο στο άλλο, μαζεύοντας τυχαία πράγματα. Έχετε την αίσθηση της τάξης έχοντας ένα πρόγραμμα για την αντιμετώπιση ενός δωματίου την ημέρα.

Όταν πηγαίνετε από τη μια περιοχή του σπιτιού σας στην άλλη, φροντίστε να μην χάσετε τίποτα. Περάστε από κάθε ντουλάπι και ντουλάπι και σκεφτείτε προσεκτικά κάθε αντικείμενο.

Όπως είπε η Marie Kondo, αξιολογήστε αν αυτό το πράγμα προκαλεί χαρά. Αν δεν το κάνει, τότε είναι ώρα να το συσκευάσετε για δωρεά, να το χαρίσετε σε φίλους και συγγενείς ή να το πουλήσετε.

Γυναίκα που καθαρίζει ντουλάπια στην κουζίνα

3. Ενοικίαση μονάδας αποθήκευσης

Αφού καταλάβετε τι πρέπει να κρατήσετε, μπορείτε τώρα να εξακριβώσετε πόσα αντικείμενα πρέπει να αποθηκεύσετε. Αλλά ίσως είναι καλύτερη ιδέα να αποθηκεύσετε αυτά τα αντικείμενα εκτός τοποθεσίας.

Μην τα κρατάτε μέσα στο σπίτι σας. Οι κατασκευαστές σας θα χρειαστούν όσο περισσότερο χώρο μπορούν να έχουν για να κυκλοφορούν στο σπίτι σας.

Αναμένεται επίσης ότι σκόνη θα είναι παντού. Μπορείτε να αποφύγετε την ταλαιπωρία του καθαρισμού κάθε πράγματος στο σπίτι που είναι φορτωμένο με σκόνη από την ανακαίνιση μεταφέροντάς το στη νοικιασμένη αποθήκη σας.

Με αυτήν τη στρατηγική, μόλις ολοκληρωθεί η ανακαίνιση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επαναφέρετε αυτά τα πράγματα. Επιπλέον, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως οι κατασκευαστές σπάσουν ή καταστρέψουν κατά λάθος κάποια από τα πράγματά σας, με τις πολυάσχολες και γρήγορες μέρες που θα έχετε στο σπίτι από την ανακαίνιση.

4. Αποθηκεύστε τα πολύτιμα αντικείμενα με ασφάλεια

Τα τιμαλφή σας πρέπει επίσης να φυλάσσονται με ασφάλεια. Εάν δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια του σπιτιού σας κατά την ανακαίνιση, αποθηκεύστε τα τιμαλφή σας επίσης στη νοικιασμένη αποθήκη σας.

Ή αν έχετε οικογένεια κοντά σας, όπως οι γονείς ή τα αδέρφια σας, μπορείτε να τους ρωτήσετε αν θα έκαναν την εύνοια να αποθηκεύσουν τα τιμαλφή σας στο σπίτι τους προς το παρόν.

Η επιλογή ενός κατασκευαστή που μπορείτε να εμπιστευτείτε είναι, φυσικά, μια αδιαπραγμάτευτη απαίτηση. Αλλά ανάλογα με τη δουλειά που θα γίνει στο σπίτι σας, μπορεί να υπάρχουν μέρες που τα παράθυρα και οι πόρτες σας είναι εντελώς ανοιχτά.

Επίσης, δεν μπορείτε να μείνετε σπίτι όλη την ημέρα για να φυλάξετε το σπίτι σας, επομένως είναι καλύτερο να είστε ασφαλείς παρά να το μετανιώνετε αργότερα. Φροντίστε να συμπεριλάβετε την οργάνωση και την αποθήκευση των τιμαλφών σας μακριά από το σπίτι σας.

Γυναίκα που κάθεται με ένα γεμάτο κουτί στην αγκαλιά της.

Τελικές σκέψεις για την απομάκρυνση

Η ανακαίνιση του σπιτιού σας μπορεί να διαταράξει την καθημερινότητά σας. Υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που θα πηγαινοέρχονται μέσα στο σπίτι σας.

Στη συνέχεια, υπάρχουν όλα τα κατασκευαστικά εφόδια που θα είναι επίσης παντού. Σύντομα, θα είναι ακόμα πιο χαοτικό από όσο περίμενες.

Γι‘ αυτό είναι σημαντικές αυτές οι συμβουλές απορρόφησης. Όσο περισσότερο χώρο μπορείτε να ελευθερώσετε, τόσο λιγότερο ακατάστατο θα νιώθετε το σπίτι σας. Εάν μια ανακαίνιση σπιτιού μόλις χτυπά στη γωνία, ξεκινήστε τώρα με τις παραπάνω συμβουλές.

Schreibe einen Kommentar