5 λόγοι Το 2022 είναι η χρονιά για το κόψιμο του καλωδίου

15
5 λόγοι Το 2022 είναι η χρονιά για το κόψιμο του καλωδίου

Εάν ήσασταν αρκετά ένθερμοι, πιθανότατα έχετε παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται να εγκαταλείπουν την παραδοσιακή τηλεόραση για ψυχαγωγία. Το κόψιμο του καλωδίου είναι ένα μοντέρνο φαινόμενο. Έχει επιτρέψει στους ανθρώπους να μετακινηθούν από την καλωδιακή τηλεόραση και να επιλέξουν εναλλακτικές, όπως οι εκπομπές Over the Air (OTA) ή Over the Top (OTT) Broadcasts.

Το πρώτο σάς επιτρέπει να λαμβάνετε τηλεόραση μέσω μιας κεραίας ενώ το δεύτερο και οι πιο δημοφιλείς χρησιμοποιούν υπηρεσίες ροής. Τι κάνει όμως την κοπή καλωδίου μια βιώσιμη εναλλακτική φέτος; Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε.

Σύγχρονη τηλεόραση

Χρήση κοπής καλωδίου για Περικοπή Κόστους

Οι παραδοσιακές επιλογές τηλεόρασης όπως η καλωδιακή τηλεόραση έχουν γίνει ακριβές. Το κόστος φαίνεται να αυξάνεται κάθε χρόνο. Οι επιλογές ροής παρουσιάζουν έναν φθηνότερο και πιο προσιτό τρόπο ψυχαγωγίας.

Με τη ροή, μπορείτε επίσης να πληρώσετε για αυτό που θέλετε. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε για εκπομπές της Disney εάν ​​δεν παρακολουθείτε εκπομπές της Disney. Υπάρχουν ακόμη και λύσεις που θα σας βοηθήσουν να παρακολουθήσετε εκπομπές PPV όπως UFC δωρεάν.

Η παραδοσιακή τηλεόραση δεν σου δίνει αυτή την επιλογή. Πρέπει να επιλέξετε ένα πακέτο που να ικανοποιεί τα ενδιαφέροντά σας και να ασχοληθείτε με όποιο άλλο περιεχόμενο συνοδεύεται από αυτό. Με την υπηρεσία ροής, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα.

Μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση λογαριασμών σε πλατφόρμες όπως το Netflix. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος που μπορείτε εξοικονομήσετε χρήματα. Με το πρόγραμμα των 15 $ ανά μήνα, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και έξι λογαριασμούς και να χρησιμοποιήσετε τέσσερις διαφορετικές οθόνες για ροή ταυτόχρονα.

Οι άνθρωποι θέλουν να έχουν αξία για τα χρήματά τους. Παρόλο που οι συνδρομές καλωδίων συνεχίζουν να αυξάνονται, δεν μεταφράζονται σε καλύτερη αξία.

Επιτρέπει την κοπή καλωδίου Περισσότερες επιλογές και ελευθερία

Ναι, η παραδοσιακή τηλεόραση μπορεί να σας δώσει πρόσβαση σε εκατοντάδες κανάλια. Αλλά για να λέμε την αλήθεια, οι πλατφόρμες ροής προσφέρουν πολύ περισσότερο περιεχόμενο. Εάν είστε αρκετά τυχεροί να έχετε το το καλύτερο vpn για ροήτότε η εμπειρία σας θα είναι ακόμα πιο ευχάριστη.

Για παράδειγμα, με το Hulu, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε εκπομπές που εκτελούνται αυτήν τη στιγμή ή σε εκπομπές εκτός εκπομπής. Με το Netflix, μπορείτε να αποκτήσετε πρωτότυπο και φανταστικό περιεχόμενο.

Ο κόσμος είναι πλέον υπέρ των υπηρεσιών ροής όπως οι Hulu, Netflix, HBO Max, Amazon Prime Video κ.λπ. Αυτές οι πλατφόρμες προσφέρουν πολλές επιλογές ψυχαγωγίας και αυτή είναι μόνο η αρχή.

Το YouTube TV και το Sling TV είναι υπηρεσίες άμεσης αντικατάστασης καλωδίων που μεταδίδουν ζωντανά κανάλια, ειδήσεις και αθλητικά.

Με αυτές τις επιλογές, μπορείτε συνήθως να διασκεδάσετε μόνο με μια σύνδεση στο Διαδίκτυο, ενσωματωμένες εφαρμογές στην έξυπνη τηλεόρασή σας ή μέσω ενός φθηνότερου streamer όπως το Amazon Fire TV ή το Roku. Αυτό προκαλεί περισσότερους λόγους για την κοπή του καλωδίου.

Το Netflix στην τηλεόραση ως αποτέλεσμα κοπής καλωδίου

Είναι πιο ευέλικτο

Ένας άλλος λόγος που θα δείτε πολλούς ανθρώπους να κόβουν το καλώδιο φέτος οφείλεται στο πόσο ευέλικτο είναι. Δεν έχετε πρόσβαση μόνο στο περιεχόμενο μέσω της τηλεόρασής σας αλλά και από φορητές συσκευές όπως υπολογιστή, smartphone ή tablet.

Οι υπηρεσίες ροής έχουν διαθέσιμες εφαρμογές, οι οποίες είναι χρήσιμες, ειδικά για τους ταξιδιώτες. Μπορείτε να κατεβάσετε περιεχόμενο και να το παρακολουθήσετε αργότερα, ακόμη και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο με πλατφόρμες ροής.

Ορισμένα έχουν περιεχόμενο αποκλειστικά για συγκεκριμένες χώρες, αλλά μπορείτε πάντα να επιλύσετε αυτό το ζήτημα με ένα VPN.

Με την κοπή καλωδίου, δεν δεσμεύεστε από κανένα συμβόλαιο και μπορείτε πάντα να ακυρώσετε μια συνδρομή που δεν σας αρέσει πια.

Υπάρχει Ποικιλία και Καλύτερο Περιεχόμενο

Αυτό μπορεί να είναι μια απόφαση κρίσης, αλλά και πάλι, μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι οι υπηρεσίες ροής έχουν καλύτερο περιεχόμενο. Σκεφτείτε τις εκπομπές και τις ταινίες που μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Οι περισσότερες από αυτές τις πλατφόρμες εργάζονται για να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να αναπτύξουν πρωτότυπα προγράμματα. Εάν έχετε μια συσκευή όπως το Amazon Firestick, τότε μπορείτε να εγκαταστήσετε τόνους δωρεάν εφαρμογές ταινιών που προσφέρουν ώρες με τις ώρες διασκέδασης.

Δεδομένου ότι τέτοιες εξελίξεις απαιτούν πολλά χρήματα, αυτές οι πλατφόρμες δεν έχουν άλλη επιλογή από το να προσφέρουν στους χρήστες το καλύτερο περιεχόμενο για επιστροφές. Το Cable έχει άφθονο καλό περιεχόμενο, αλλά οι πιο πρόσφατοι καιροί έχουν δείξει μια στροφή προς τις πλατφόρμες ροής.

Σύγχρονη Τηλεόραση

Για να αντιμετωπίσετε καθόλου ή λιγότερες διαφημίσεις

Αν υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο οι χρήστες καλωδίων θέλουν να αποχαιρετήσουν, αυτό είναι οι διαφημίσεις. Ως επί το πλείστον, οι διαφημίσεις πρέπει να είναι ό,τι πιο ενοχλητικό στην καλωδιακή τηλεόραση. Ορισμένες από αυτές τις διαφημίσεις απογοητεύουν τους χρήστες που τις βρίσκουν βαρετές, ανόητες και χρονοβόρες.

Ορισμένες υπηρεσίες ροής δεν έχουν διαφημίσεις και αυτό είναι μια τεράστια ώθηση. Ακόμη και για εκείνα που περιλαμβάνουν διαφημίσεις, υπάρχει η επιλογή αναβάθμισης και απαλλαγής από τις διαφημίσεις.

Οι υπηρεσίες ροής ζωντανής τηλεόρασης έχουν διαφημίσεις, καθώς λειτουργούν σαν καλωδιακή. Ωστόσο, διαθέτουν μια υπηρεσία DVR που βασίζεται σε σύννεφο με την οποία μπορείτε να εγγράψετε τις αγαπημένες σας εκπομπές ή να κάνετε παύση ζωντανής τηλεόρασης για να παραλείψετε τις διαφημίσεις.

Το YouTube TV μπορεί να επιβάλλει διαφημίσεις χωρίς δυνατότητα παράβλεψης, οπότε σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να τις αντιμετωπίσετε.

συμπέρασμα

Το κόψιμο του καλωδίου μπορεί να είναι μια σημαντική βελτίωση, ειδικά για όσους έχουν κουραστεί από το καλώδιο και τις γελοιότητες του. Με τα πλεονεκτήματα που έχει να προσφέρει, θα καταλάβατε γιατί φέτος η κοπή καλωδίου θα φέρει επανάσταση στον κλάδο του συρμού.

Εάν δεν έχετε δοκιμάσει να κόψετε το καλώδιο, ίσως ήρθε η ώρα να το κάνετε και να δείτε αν είναι η σωστή κίνηση για εσάς.

Schreibe einen Kommentar