NOBLE ISLE – The Alternative Blog

0
NOBLE ISLE – The Alternative Blog

Η Katy Simpson είναι η Ιδρύτρια και Διευθύντρια του Noble Isle

Η Katy γεννήθηκε το Βόρεια Ιρλανδίαμορφωμένος σε Αγγλία, Νέα Ζηλανδία και Αμερική. Σπούδασε μόδα στο πανεπιστήμιο Λονδίνο και οι πρώτες της δουλειές ήταν στα γραφεία αγοράς βρετανικών high street brands, πριν ασχοληθεί με τα καλλυντικά, όπου μετά από 10 χρόνια στην ανάπτυξη προϊόντων, δημιούργησε Noble Isle – η νέα παράδοση στο πολυτελές μπάνιο εμπνευσμένη από το βρετανικά νησιά.

Μιλήσαμε με την Katy για να συζητήσουμε για τη συναρπαστική και αυθεντική ιστορία του Noble Isle. Όπως και εμείς, αυτή είναι μια βραβευμένη βρετανική μάρκα με κοινή αγάπη για αειφόρα και φυσικά συστατικά γεμάτα τοπική γεύση. Και οι δύο εκτιμούμε επίσης τους ανθρώπους και τα μέρη που παρέχουν τις υπέροχες αφηγήσεις πίσω από τα προϊόντα μας.

Η ζωή μου σε δέκα…

Πώς ξεκίνησε, η ιδέα, το όνομα;

Όταν δημιούργησα Noble Isleείχα ένα πάθος να παράγω κάτι πραγματικά βρετανικό – μια βρετανική εταιρεία, που κατασκευάζει προϊόντα στο Βρετανικά νησιά, προμήθεια συστατικών από διάσημους τοπικούς παραγωγούς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ήθελα να προωθήσω και να επισημάνω αυτό που συμβαίνει στη χώρα – καταπληκτικά μέρη, ανθρώπους, συστατικά. Τα βρετανικά συστατικά είναι μοναδικά για Noble Isle.

Κατά τη δημιουργία της μάρκας, ταξιδέψαμε σε όλη την Αγγλία, την Ιρλανδία, τη Σκωτία και την Ουαλία για να προμηθευτούμε αυθεντικά, βασικά βρετανικά συστατικά που γιορτάζουν την πλούσια πολιτιστική ιστορία μας. Οι πολυτελείς λοσιόν και τα πλυσίματά μας διαθέτουν εκχυλίσματα που προέρχονται από διάσημους τοπικούς παραγωγούς, μεταξύ των οποίων Ραβέντι από το Γιορκσάιρ, Sea Oak από την Ιρλανδία, Κριθάρι από τη Σκωτία και Παντζάρι από την Ουαλία.

Τα βρετανικά συστατικά είναι μοναδικά για Noble Isle και το όνομα και το λογότυπο γιορτάζουν αυτήν την ιδέα. Noble Isle ήταν ο πρώτος όρος που χρησιμοποιήθηκε για Μεγάλη Βρετανία τον 15ο αιώνα από Βασιλιάδες και Βασίλισσες και μας Coat of Balms δείξτε τα τέσσερα λουλούδια που αντιπροσωπεύουν τις μεγάλες χώρες εντός του βρετανικά νησιά.

Noble IsleKaty Simpson – Ιδρύτρια και Διευθύντρια

Ποιο ήταν το όραμα για αυτό το εμπορικό σήμα;

Noble Isle είναι δυνατός, περήφανος Βρετανική μάρκα. Τα σχέδια είναι μοντέρνα και μοντέρνα, ωστόσο δεν έχουμε ξεχάσει το παρελθόν ή την κληρονομιά μας. Είμαστε γειωμένοι, ριζωμένοι και εμπνεόμενοι από τη γη, τον πολιτισμό και την ιστορία μας.

Γιατί βρετανικές και γιατί τοπικές ιστορίες;

Ήμουν παθιασμένος με τη δημιουργία μιας διαχρονικής βρετανικής επωνυμίας που γιόρταζε τις τοπικές ιστορίες που καταλήξαμε στη σύντομη περιγραφή – Η Βρετανία σε ένα μπουκάλι. Αιχμαλωτίζει την καρδιά της επωνυμίας μας και είναι πραγματικά αυτό που μας χωρίζει από άλλες μάρκες στην αγορά.

Προωθούμε αγρότες, φιλανθρωπικές οργανώσεις, οικολόγους – ανθρώπους που κάνουν εξαιρετικά πράγματα στη χώρα μας. Κάθε παραγωγός είναι απίστευτα παθιασμένος με το συστατικό του. Έτσι, ο πιο σημαντικός παράγοντας κατά την κατασκευή των προϊόντων μας είναι ότι χρησιμοποιούμε Βρετανικά εκχυλίσματα από διάσημους παραγωγούς από το βρετανικά νησιά. Perry Pearαπό το Gloucestershire Orchards, Κριθάρι από το αποστακτήριο Balvenie, Παντζάρι από το Monmouthshire, Σαμπούκος από την Κορνουάλη και Σαμπίρ από την ιρλανδική ακτή – για να αναφέρουμε μόνο μερικά!

Noble Isle, Φίνο άρωμα Perry Pear Συλλογή Bath & Body

Σημασία των φυσικών συστατικών

Για μένα είναι σημαντικό να είμαι όσο πιο φυσικός γίνεται. Αντηχώντας το ήθος της μάρκας της Alternative

Είμαι πολύ πιστός σε βιωσιμότητα και προστατεύοντας τον πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές, έτσι χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά όπου είναι δυνατόν, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.

Είμαστε επίσης χορτοφάγος και χωρίς σκληρότητα.

Γιατί το άρωμα είναι τόσο δυνατό;

Μυρωδιά είναι σε θέση να σας μεταφέρει σε μια ανάμνηση, ένα μέρος ή ένα άτομο εγκαίρως. Οι αναμνήσεις που δημιουργεί το άρωμα είναι ατομικές για εσάς.

Σαν ένας καλλιτέχνης που χρησιμοποιεί λάδι και καμβά, μια μάστερ μύτη, σου ζωγραφίζει μια εικόνα με αρώματα. Είναι γνωστό ότι η όσφρηση είναι η πιο ισχυρή μας αίσθηση και α ευωδιά είναι πιο συγκινητικό από μια εικόνα. Κλείστε τα μάτια σας και αφήστε τα αρώματα να δημιουργήσουν μια ιστορία στο μυαλό σας.

Το best-seller Ραβέντι Ραβέντι! συλλογή με Noble Isle

Ποιος ονομάζει τις συλλογές;

Δέχομαι. Η μεγαλύτερη έμπνευσή μου προέρχεται από φυσικά συστατικά και φύση. Εκεί βρίσκω όλες τις ιδέες μου. Μου αρέσει να σκέφτομαι ονόματα που δημιουργούν τις αρωματικές νότες στο μυαλό του πελάτη και αντηχούν με το Η Βρετανία σε ένα μπουκάλι θέμα.

Γιατί είναι Ραβέντι, Ραβέντι! το best seller;

Noble Isle ήταν η πρώτη εταιρεία εντός της Bath & Body που δημιούργησε ένα Άρωμα ραβέντι το 2011 και λόγω του μοναδικού, καθαρού αρώματος του, έφτασε στο νούμερο ένα best seller μας και παραμένει εκεί χρόνο με τον χρόνο. Χρησιμοποιούμε νότες κορυφής, καρδιάς και βάσης για να δημιουργήσουμε το γλυκόπικρο άρωμα, που θυμίζει α Γιορκσάιρ ανοιξιάτικο πρωινό και φυσικά εκχυλίσματα ραβέντι από μια φάρμα αναγκαστικής ραβέντι έκτης γενιάς.

Πιστεύω ότι είναι τα καθαρά, φρέσκα, φυσικά στοιχεία του αρώματος που το κάνουν τόσο δημοφιλές στους πελάτες μας.

Το αγαπημένο σας άρωμα και γιατί;

Τραγούδι ιτιάς είναι το αγαπημένο μου άρωμα – Πέταλο τριαντάφυλλου, Κισσός, Κρίνος της κοιλάδας και Κεδρόξυλο. Είναι πράσινο, φρέσκο ​​και ήρεμο και μου θυμίζει καλοκαίρινέα ξεκινήματα και όλα τα καλά πράγματα που έρχονται με μια αλλαγή σε μια πιο ζεστή εποχή.

Τραγούδι ιτιάς συλλογή από Noble Isle

Περιγράψτε το στυλ του σπιτιού σας με τρεις λέξεις

Μπορώ να κάνω έξι; Σύγχρονα Κλασικά με ασιατικό Twist.

Τελευταία νέα για το Noble Isle/wellness

Λανσάρουμε τη νέα μας σειρά Απολυμαντικά χεριώνξεκινώντας με α Ραβέντι Ραβέντι! και Άγριο Σαμπίρ άρωμα – καθώς καμία συλλογή Hand Care 2020 δεν είναι πλήρης χωρίς ένα! Τον Οκτώβριο λανσάρουμε ένα νέο άρωμα, Scots Pineεμπνευσμένο από τα αρχαία δάση της Σκωτίας και τα εγγενή έλατα.

Ανακαλύψτε περισσότερα για ένα Noble Isle ΕΔΩ

Το Alternative Flooring γιορτάζει τα 25 χρόνια βρετανικού σχεδιασμού, χειροτεχνίας και κατασκευής.

Είμαστε ένας μεγάλος Βρετανός πρεσβευτής για το φυσικό δάπεδο και την ευεξία στο σπίτι. Η ομορφιά της φύσης μας εμπνέει όλους να δημιουργήσουμε πρωτότυπα προϊόντα που είναι ευγενικά προς εμάς και το περιβάλλον.

Γεμάτη φυσική καλοσύνη, Χαλί Sisal Bubbleweave Desert της Alternative κατασκευασμένο από φυσικές φυτικές ίνες

Το φυσικό μας δάπεδο απολαμβάνει κάθε είδους διαφορετικές υφές, από λεπτό έως χοντρό σιζάλ, γιούτα, κοκοφοίνικα και θαλάσσιο χόρτο που προσθέτουν βάθος, ενδιαφέρον και πλούτο στο σπίτι σας.

Εξερευνήστε τις συλλογές δαπέδων Natural της Alternative

Τα όμορφα περιγράμματα ουράνιου τόξου μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στη Βρετανία. Επιλέξαμε το καλοκαιρινό μπλε για το βραβείο χαλί στον διαγωνισμό μας με Noble Isle.


Σύνορα Rainbow Bleu και Rainbow Rouge

Δηλώστε συμμετοχή στον συλλογικό μας διαγωνισμό στο Instagram ΕΔΩ για μια ευκαιρία να ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ έναν φυσικό δρομέα εναλλακτικού δαπέδου και ένα ραβέντι ραβέντι! Σετ δώρου από την Noble Isle, αξίας έως 600 £!

Δείτε περισσότερα από τα σχέδιά μας και εξερευνήστε τις συλλογές μας εδώ

Ακολουθήστε μας στο Ίνσταγκραμ για έμπνευση.

Βρείτε περισσότερη έμπνευση για δάπεδα και εσωτερικούς χώρους στο Εναλλακτικό μας ιστολόγιο.

Schreibe einen Kommentar