Smalls: Ευτυχισμένος κάτω από όλα

0
Smalls: Ευτυχισμένος κάτω από όλα

Emma Jane Adam και Cat Pharo, ιδρυτές του Μικρές

Μικρές είναι το πνευματικό τέκνο της Cat Pharo και του EJ Adam, Βρετανών-Νεοζηλανδών που έχουν φτιάξει τα σπίτια και τις οικογένειές τους στο Ηνωμένο Βασίλειο τα τελευταία είκοσι χρόνια (και συνεχίζουν να μετρούν).

Οι συνιδρυτές μας λένε περισσότερα για τη βρετανική επωνυμία τους στο Q&A….

Aroha Baby Onesie από Μικρές

Πως γνωριστήκατε?

Γνωριστήκαμε σε μια ομάδα παιχνιδιών στην οδό Crawford Street στο Marylebone του Λονδίνου, όταν τα 16χρονα μωρά μας ήταν 10 μηνών, οπότε όχι πολύ καιρό πριν! Στη γάτα άρεσε το μπλουζάκι μου Karen Walker και ανακαλύψαμε και οι δύο ότι ήμασταν «Ακτινίδια». Από τότε ήμασταν σπουδαίοι φίλοι και τώρα ζούμε ο ένας από τον άλλο, ενεργώντας ως παρένθετες θείες για τους αντίστοιχους απογόνους μας.

Ποιο είναι το καλύτερο πράγμα στη συνεργασία;

Συνήθως, η επιλογή της επιχειρηματικής δραστηριότητας με τον φίλο ή τον σύντροφό σας είναι γεμάτη δράματα και μπορεί συχνά να σημαίνει ότι δεν παραμένετε ως στενοί φίλοι, αυτό ήταν το αντίθετο για εμάς. Πιθανώς επειδή η Cat είναι πολύ υπομονετική και μπορεί να ανεχτεί τις περιστασιακές μου καταρρεύσεις, αλλά κυρίως επειδή ισορροπούμε ο ένας τον άλλον με τα δωρεάν σετ δεξιοτήτων μας. Φυσικά σκεφτόμαστε το ίδιο και έχουμε τα ίδια συστήματα αξιών, επομένως η διαδικασία συνεργασίας είναι πάντα ευχάριστη και καταλήγει σε σπουδαία πράγματα. Μπορούμε να συζητήσουμε ορθολογικά οποιαδήποτε ζητήματα και να φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμα με το οποίο είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι. Ασυνήθης!!

Μικρές μαλακό γιλέκο και παντελόνι Merino, παιδική συλλογή

Υπέροχο όνομα, πώς ξεκίνησε το Smalls;

Όλα ξεκίνησαν στην κουζίνα Cats (πολύ ζεστή), ήμασταν ένα ποτήρι κρασί και συζητούσαμε πώς δεν μπορούσαμε να βρούμε κανένα καλοφτιαγμένο κομψό στρώματα βάσης μερινό για τα δικά μας παιδιά που θα λειτουργούσε κάτω από τις σχολικές τους στολές, όταν μάθαινα γιατί να μην το κάνουμε μόνοι μας, οπότε η Cat απάντησε ότι σκεφτόταν το ίδιο και είχε ένα όνομα στο μυαλό…. Μικρέςγια τους μικρούς μας ανθρώπους και γιατί το Smalls είναι ο βρετανικός ευφημισμός για τα εσώρουχά σας! Μην ξεχνάτε τα μικρά σας!

Γιατί Wool and Merino;

Το Merino Wool είναι ένα εγγενές μέρος της ενηλικίωσης Νέα Ζηλανδία. Όταν έκανα το πρώτο μου μωρό το Ακτινίδια μέσα μου αναζήτησε ενστικτωδώς κάποια μάλλινες άλτες και κάλτσες από το τοπικό μου Τζον Λιούις, Αυτοψυγείαέψαξα παντού (αυτό ήταν πριν από 15 χρόνια, οπότε προ-διαδικτυακή αναζήτηση!) Τρομοκρατήθηκα πολύ που βρήκα μόνο βαμβάκι και ακρυλικό. Αυτό δεν είναι λογικό για κάποιον που μεγαλώνει σε μια χώρα που χρησιμοποιεί μαλλί σχεδόν για τα πάντα… συμπεριλαμβανομένης της μόνωσης του σπιτιού.

Πριν από πέντε χρόνια, μόλις αποφασίσαμε ότι χρειαζόμασταν το προϊόν με το οποίο ήμασταν ευχαριστημένοι. Λαμβάνοντας υπόψη τα παρόμοια κλίματα με το Ηνωμένο Βασίλειο ήμασταν έκπληκτοι που δεν υπήρχαν περισσότερα μάλλινα ρούχα διαθέσιμες επιλογές! Αλλάζει όμως, δόξα τω Θεώ, με περισσότερη επίγνωση για το περιβάλλον και βιώσιμες ίνες.

High Country MusteringZQ

The shearers Commb – Σταθμός NokomaiZQ

Τι γίνεται με την ηθική και την αισθητική – είναι τα πρόβατά σας ευτυχισμένα;

Είναι ΤΑ πιο χαρούμενα πρόβατα. Υπάρχει αυτό το λαμπρό απόσπασμα από τον ZQ με τον οποίο συνεργαζόμαστε για να προμηθευόμαστε το μαλλί μας, το οποίο εξηγεί τέλεια γιατί θα χρησιμοποιούμε μόνο ανιχνεύσιμο μαλλί από ZQ εξασφαλισμένες εκμεταλλεύσεις.

«Την εποχή μας, το μαλλί ήταν μαλλί. Οι καλλιεργητές μάζευαν φυτικές ίνες, χωρίς να γνωρίζουν σε ποιον ή σε τι θα προορίζονταν. Οι επωνυμίες αγόραζαν ίνες, χωρίς να γνωρίζουν ποιος και πώς παρήχθησαν. Οι πελάτες χρησιμοποιούσαν ίνες, χωρίς να γνωρίζουν πώς αντιμετωπίζονταν τα ζώα, χωρίς συνέπεια στην ποιότητα. ZQ δημιουργήθηκε για να διαφοροποιείται και να καινοτομεί».

Όχι μόνο από την άποψη της καλής διαβίωσης των ζώων, αλλά και από περιβαλλοντική και κοινωνική άποψη. Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ είναι ζωτικής σημασίας, καθιστά τη ζωή πιο περίπλοκη όσον αφορά την παραγωγή. Είναι ξεκάθαρα ένα καυτό θέμα τώρα, αλλά για εμάς είναι απλώς κοινή λογική και είναι από τότε που ξεκινήσαμε. Μεγάλωσα σε μια φάρμα γαλακτοπαραγωγής περιτριγυρισμένη από ζώα, είχα τόσα πολλά υιοθετημένα κατοικίδια, που η σκέψη να ΜΗΝ ήξερα πώς μου φέρθηκαν τα ζώα θα φαινόταν κάπως ανεύθυνη.

Εναλλακτικό χαλί Μάλλινο βότσαλο σε Bridling χαλί με α Σύνορα Jot Biscotti Birdling

Τι σημαίνει για εσάς το αργό;

Λοιπόν είμαι πολύ ΑΡΓΟΣ να παίρνω αποφάσεις που σημαίνει ότι συχνά καθυστερώ με την παραγωγή! Για εμάς αργό σημαίνει, να μην καταβροχθίζουμε τρελά τα «αντικείμενα της μόδας» κάθε σεζόν, να αγοράζουμε ό,τι χρειάζεστε, να γνωρίζουμε τον εαυτό σας και το προσωπικό σας στυλ, ώστε να μπορείτε πραγματικά να «αγοράζετε λιγότερα και να επιλέγετε καλά» για να αναφέρετε το υπέροχο στυλ που είναι Vivienne Westwood.

Νομίζω ότι οι άνθρωποι διατυπώνουν «βιώσιμους» όρους ελπίζοντας ότι οι καταναλωτές θα αγοράσουν ό,τι εποχιακό πράγμα προσφέρουν. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι σοφίζονται, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος.

Γυναικεία καμιζόλα Merino και Ανδρική Merino παντελόνι με Μικρές

Πόσα κομμάτια στη συλλογή;

Αυτή τη σεζόν έχουμε συγκεντρωθεί συλλογή γύρω από βασικά κομμάτια που δουλεύουν σκληρότερα για τους πελάτες μας. Προσθέτοντας το πιο μαλακό μας από μαλακές κάλτσες μέχρι το γόνατο Για Οι άνδρες, γυναίκες και παιδιά ήταν ένας εξαιρετικός τρόπος για να επεκτείνουμε τη γκάμα και να παραμείνουμε πιστοί στην ιδέα μας για τα «μικρά» δίπλα στα απαραίτητα για το δέρμα.

Αγαπημένα κομμάτια;

Τα προσωπικά μου αγαπημένα κομμάτια θα έπρεπε να είναι η γυναικεία καμιζόλα και το παντελόνι Charcoal 24/7… δηλαδή γιατί δεν φαίνεται να τα βγάζω ποτέ. Έχω αρχίσει να κοιμάμαι στην καμιζόλα και το φοράω κάθε μέρα κάτω από το ντύσιμό μου της ημέρας (από βόλτα με σκύλο μέχρι φιλανθρωπικές μπάλες στο V&A), είναι το πιο δύσκολο ρούχο στην γκαρνταρόμπα μου!

Εναλλακτικά Μαλλί Berber Omani Χαλί

Περιγράψτε το στυλ σας.

Ω, αυτό είναι δύσκολο! «Σε τάση με την περιστασιακή ρετρό (δεκαετία 70) ανατροπή;». Έπρεπε να ρωτήσω τη Cat ποιο πιστεύει ότι ήταν το στυλ μου…. ντυνόμαστε το ίδιο, οπότε ήλπιζα ότι θα έλεγε κάτι καλό! Μου αρέσει να συντονίζομαι με τις εποχιακές τάσεις χρησιμοποιώντας ό,τι έχω, ίσως αγοράζοντας ένα ή δύο πράγματα από ανεξάρτητες μάρκες ή ανακυκλώνοντας ό,τι έχω. Πάντα αναρωτιέμαι όταν αγοράζω κάτι, «θα το φοράω ακόμα αυτό στα 90 μου;» Αν η απάντηση είναι ναι, τότε παίρνει το πράσινο φως! Κυρίως είμαι λάτρης του καλά υφάσματα. Θα με βρείτε στο μαγαζί να διαβάζω τις ετικέτες!

Μελλοντικά σχέδια?

Επιδιώκουμε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την αλυσίδα εφοδιασμού μας, διασφαλίζοντας ότι η ιστορία μας συνδέεται από το αγρόκτημα στο ισόγειο κατάστημα. Είχα μια υπέροχη ιδέα για νέο προϊόν, οπότε πρέπει απλώς να βρω πώς να τα φτιάξω! Και πάλι, ποτέ δεν κάνουμε τη ζωή μας εύκολη γιατί έχουμε εμμονή με τις λεπτομέρειες, επίσης η παραγωγή ενδυμάτων δεν είναι το υπόβαθρό μας, επομένως μαθαίνουμε κάθε μέρα!

Μικρά απαραίτητα Merino για παιδιά

Επόμενο μεγάλο πράγμα;

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το επόμενο μας Χειμώνας εποχή. Έχουμε αλλάξει τα χρώματά μας και μου αρέσει η κατεύθυνση που μας πήρε μαζί της η Cat Παλέτα χρωμάτων AW20. Συνεργαζόμαστε επίσης με μια πολύ γνωστή όμορφη Βρετανική μάρκαέχει δημιουργήσει μερικά εξαιρετικά υπέροχα κομμάτια σε πιο κλασικές αποχρώσεις… μια τέλεια συνεργασία για το AW20.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ INSTAGRAM

Έχουμε δύο ζευγάρια από τις πιο απαλές μάλλινες κάλτσες μερινό για να χαρίσουμε. Ένα για εκείνον και ένα για εκείνη σε όμορφες Γκρι και Ροζ αποχρώσεις που φαίνονται τόσο όμορφα όσο νιώθουν.

Ακολουθήστε μας στο Ίνσταγκραμ

Βρείτε περισσότερη έμπνευση για δάπεδα και εσωτερικούς χώρους στο Εναλλακτικό μας ιστολόγιο.

Schreibe einen Kommentar