Steve Bakker, The WoolSafe Organisation: Μιλάμε για το Wool Care στο Covent Garden!

0
Steve Bakker, The WoolSafe Organisation: Μιλάμε για το Wool Care στο Covent Garden!

Steve Bakker, Ο Οργανισμός Woolsafe

Αυτο το μηνα, Η καμπάνια για το Wool’s Η ετήσια εβδομάδα μαλλιού περιστρεφόταν γύρω από τη φροντίδα του μαλλιού. Το αποκορύφωμα ήταν μια αναδυόμενη εγκατάσταση με δύο τεράστια δοχεία διακοσμημένα με μάλλινη μόδα, έπιπλα και δάπεδα, και εξοπλισμένα με 40 πλυντήρια ρούχων AEG που δείχνουν πόσο εύκολο είναι να φροντίζεις το μαλλί.

Αν το χάσατε, μην ανησυχείτε. Ο Steve Bakker του Ο Οργανισμός Woolsafe μας λέει τα πάντα για τις διαρροές και τις συγκινήσεις της φροντίδας του μαλλιού. Αυτός ο οργανισμός είναι ένας πάροχος υπηρεσιών βιομηχανίας καθαρισμού, αφοσιωμένος στην προώθηση των βέλτιστων πρακτικών στη φροντίδα χαλιών και χαλιών.

Εδώ είναι οι Q&A μας…

Πώς ασχολήθηκες με το μαλλί;

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη χώρα των προβάτων στην άκρη του Yorkshire Dales, έτσι πάντα ήμουν περιτριγυρισμένος από φάρμες προβάτων και με φίλους που τα εκτρέφουν. Η πρώτη μου εμπειρία με το πόσο εύκολο είναι να καθαριστεί και να συντηρηθεί το μαλλί ήρθε όταν ίδρυσα μια επιχείρηση καθαρισμού χαλιών στην τρυφερή ηλικία των 21 ετών. Ήμουν πάντα τόσο χαρούμενη που έφτανα στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο ενός πελάτη για να αντιμετωπίσω μάλλινο χαλί.

Ποιες ιδιότητες κάνουν το μαλλί μια θαυματουργή ίνα;

Εγγενείς στο DNA του μαλλιού (Δυναμικές Φυσικές Ικανότητες) είναι τόσες πολλές νικητήριες ιδιότητες, αλλά θα επικεντρωθώ σε αυτό WoolSafe είναι η εξουσία σε, Φροντίδα.

Οι ίνες μαλλί έχουν ένα εξωτερικό στρώμα από κηρώδη λέπια που απωθούν φυσικά τις διαρροές (όπως το νερό από την πλάτη μιας πάπιας) και βοηθούν στο να διατηρείται το ξηρό χώμα κοντά στην επιφάνεια, ώστε να μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα με ηλεκτρική σκούπα. Οι συνθετικές ίνες γρατσουνίζονται και τρίβονται (φανταστείτε να τρίβετε ένα σπιρτόκουτο σε μια πλαστική επιφάνεια) αφήνοντας τα χαλιά θαμπά και λερωμένα, ακόμα και μετά τον καθαρισμό. Μάλλινο χαλί από την άλλη είναι το μόνο που μετά τον καθαρισμό μπορεί να φαίνεται σαν καινούργιο ακόμα και μετά από αρκετές δεκαετίες. Υπάρχουν μάλλινα χαλιά που είναι εκατοντάδων ετών και εξακολουθούν να φαίνονται καταπληκτικά!

Η αναδυόμενη εγκατάσταση Campaign for Wool στο Covent Garden#ChooseWool

Ποιες είναι οι κορυφαίες συμβουλές σας για τη φροντίδα του μάλλινου χαλιού;

Όσο πιο γρήγορα αντιμετωπίσετε τις διαρροές τόσο πιο γρήγορα και πιο εύκολα θα τις απελευθερώσει το μαλλί. Μαλλί καθαρίζεται εύκολα αλλά χρειάζεται τη σωστή χημεία. ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΝΑ Εγκεκριμένο WoolSafe προϊόν, υπάρχουν βαθμολογίες για να διαλέξετε και κρατήστε το κάτω από το νεροχύτη έτοιμο να αντιμετωπίσει τυχόν μικρά ατυχήματα.

Ποιοι είναι οι κορυφαίοι λεκέδες οικιακών χαλιών και οι καλύτερες θεραπείες της χώρας;

Ο καφές, ο χυμός φρούτων και το κόκκινο κρασί είναι πολύ συνηθισμένα. Υπάρχει δωρεάν Εφαρμογή WoolSafe μπορείτε να κατεβάσετε το οποίο απαριθμεί δεκάδες συνηθισμένους οικιακούς λεκέδες και εξηγεί βήμα προς βήμα πώς να τους αφαιρέσετε. Στο Ιστότοπος WoolSafe Υπάρχουν πολλά βίντεο που δείχνουν τη σωστή αφαίρεση κηλίδων, συμπεριλαμβανομένων των διαρροών που αναφέρονται παραπάνω.

Η αναδυόμενη εγκατάσταση Campaign for Wool στο Covent Garde#ChooseWool

Μιλήστε μας για τα τριήμερα demo λεκέδων χαλιών.

Πέρασα ένα φανταστικό τριήμερο στο Covent Garden δείχνοντας πόσο εύκολο είναι να αφαιρέσετε το κόκκινο κρασί, τον καφέ και τον χυμό φρούτων από το μάλλινο χαλί. Ήταν υπέροχο να βλέπεις την έκπληξη στα πρόσωπα όσων παρακολουθούσαν τις διαδηλώσεις. Πώς ξεχάσαμε πόσο υπέροχο από τη φύση μας είναι το μαλλί;

Ο Steve στο Wool Care αναδύεται στο Covent Garden

Συμμετοχή στη διασκέδαση Wool Care στο αναδυόμενο παράθυρο στο Covent Garden

Ποιες είναι οι αμαρτίες της αφαίρεσης λεκέδων;

Τα δύο θανάσιμα αμαρτήματα της φροντίδας του μαλλιού είναι:

Τρίψιμο! Δεν χρειάζεται να τρίψετε, απλώς οδηγεί τη διαρροή περισσότερο μέσα στο χαλί και παραμορφώνει το σωρό. Απλώς σκουπίστε μέχρι να μην υπάρχει άλλη μεταφορά στο ρολό κουζίνας ή στην πετσέτα και αν μείνει λίγος λεκές προσθέστε ΛΙΓΟ Εγκεκριμένο WoolSafe spotter και πάλι blot.

Κακή χημεία! Μην χρησιμοποιείτε το πρώτο πράγμα που θα βρείτε κάτω από το νεροχύτη, το μαλλί δεν αγαπά τα ισχυρά αλκάλια ή τα λευκαντικά. Το υγρό πλυσίματος μπορεί να αφαιρέσει μια διαρροή, αλλά επειδή αφήνει ένα κολλώδες υπόλειμμα θα προκαλέσει γρήγορη βρωμιά και θα καταλήξετε με έναν μεγάλο γκρίζο λεκέ όπου το χώμα έλκεται από αυτό.

Δώσε μερικά ανόητα στοιχεία;

Εξημερώσαμε πρόβατα πριν από 10.000 χρόνια και πιστεύουμε ότι η ύφανση χαλιών ξεκίνησε μέχρι και πριν από 4.000 χρόνια… το παλαιότερο γνωστό παράδειγμα είναι το Χαλί Pazyryk2500 ετών και σώζεται μέχρι σήμερα!

Τρεις λέξεις γιατί αγαπάς το μαλλί;

Εμφάνιση, ακουστική και ζεστασιά.

Μάλλινη εικονική λωρίδα εναλλακτικού δαπέδου – Simone

Τέλος, ονομάστε το αγαπημένο σας μάλλινο προϊόν στο σπίτι και την γκαρνταρόμπα σας;

το 100% μου μάλλινο χαλίφυσικά!

Φρόντισε το μαλλί και το μαλλί θα σε φροντίσει.

Διαβάστε περισσότερα για το WoolSafe εδώ https://www.woolsafe.org/

Κάντε κύλιση προς τα κάτω για περισσότερα υπέροχα δάπεδα και εσωτερική έμπνευση στο ιστολόγιό μας

www.alternativeflooring.com

Schreibe einen Kommentar