The Big Sleep: Γιατί τα υπνοδωμάτια αγαπούν το χαλί με τη Lorna Haigh

0
The Big Sleep: Γιατί τα υπνοδωμάτια αγαπούν το χαλί με τη Lorna Haigh

Lorna Haigh, Creative and Marketing Director, Alternative Flooring

Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τη Lorna Haigh ως Διευθύντρια Δημιουργίας και Μάρκετινγκ της Alternative. Είναι η φωτεινή σπίθα πίσω από πολλά από αυτά νέες συλλογές και όταν δεν σκέφτεται έξυπνα σχεδιαστικά ονόματα και δεν δημιουργεί πρωτότυπες εικόνες, μπορεί να την πιάσουν να ονειρεύεται χαλί είναι το καλύτερο για το σπίτι σας.

Αυτή την εβδομάδα βλέπει το Έκθεση Sleep & Eat στο Ολυμπία Και καθώς αρχίζουμε να τελειώνουμε τον χειμώνα, σκεφτήκαμε ότι αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να ανακαλύψουμε ποια χαλιά πιστεύει ότι λειτουργούν καλύτερα στην κρεβατοκάμαρα.

Εδώ είναι το Q&A μας

Γιατί να πάτε για χαλί στην κρεβατοκάμαρα;

Όταν κάνετε γέμιση με γυμνά πόδια, το χαλί είναι τόσο άνετο κάτω από τα πόδια. Τα χαλιά είναι υπέροχα, αλλά το τοποθετημένο χαλί με ένα καλό υπόστρωμα στα υπνοδωμάτια έχει απλά υπέροχη αίσθηση και ξεπερνά τις θορυβώδεις, τριζες σανίδες δαπέδου κάθε μέρα.

Μάλλινο ριγέ χαλί Alternative Flooring Barefoot Ashtanga Cobra

Ποιο είναι το καλύτερο για πολυτέλεια βαθιάς στοίβας στην κρεβατοκάμαρα;

Γίνε φυσικά και κάνε το πόδι βουτιά με το δικό μας Ξυπόλυτος χαλί. Με πάνω από 10 χιλιοστά υπέροχο μαλλί για να βυθίσετε τα δάχτυλα των ποδιών σας, αυτό το χαλί είναι φυσική πολυτέλεια στα καλύτερά του. Επιλέξτε από ένα πανέμορφο βελούδο, ένα βρόχος ή μια ήπια τάση μάρμαρο πρότυπο. Απλά τέλειο.

Μάλλινο χαλί κρεβατοκάμαρας Alternative Flooring Barefoot Marble Morwadstripe

Τι γίνεται με το δάπεδο από φυσικές ίνες;

Κατασκευασμένη από φυτικές ίνες, η φυσική μας συλλογή δαπέδων είναι ιδανική για υπνοδωμάτια. Γιούτα είναι απλά τέλειο και έχει την εγγενή δομή του σιζάλ αλλά απαλό στην αφή. Το νέο Jute Chevron και Ψαροκόκκαλο Τα σχέδια είναι μοντέρνα αλλά απαλά για τα μάτια δίνοντάς σας μια υπέροχη βάση για τα σχέδια του υπνοδωματίου σας.

Εναλλακτικό δάπεδο από γιούτα Chevron Φυσικό δάπεδο με φυσικό σχέδιο

Τα υπνοδωμάτια είναι εμπνευσμένα από την κομψότητα του ξενοδοχείου;

Υπάρχει μια σαφής διασταύρωση μεταξύ του σχεδιασμού ξενοδοχείου και κατοικιών. Μπουτίκ ξενοδοχεία προσπαθήστε να προσφέρετε πολυτελή κατοικία, όπου οι άνθρωποι μπορούν να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, αλλά να εξυπηρετούνται και να περιποιούνται. Καλός επαγγελματίας εσωτερική διακόσμηση είναι το κλειδί σε αυτό. Και όπως στις πασαρέλες αυτό που βλέπουν οι άνθρωποι σε αυτά τα λαμπερά δωμάτια ξενοδοχείου, θέλουν να αναπαράγουν στα σπίτια τους. Το υπέροχο μας Χαλιά Luxx χρησιμοποιούνται σε έργα κρεβατοκάμαρας ξενοδοχείων boutique αλλά και κατοικιών. Όλοι αγαπάμε λίγη πολυτέλεια στη ζωή μας.

Χαλιά Alternative Flooring Zoffany Boutique Serpentine Malachite and Luxx Stripe Wolf

Είναι πιο δημοφιλές το σχέδιο στα υπνοδωμάτια;

Πρότυπο είναι απλά υπέροχο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι το διασκεδάζουν στα σπίτια τους. Το #banthebeige είναι πλέον ένα δημοφιλές hashtag που χρησιμοποιείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ποιος θα το φανταζόταν στα μινιμαλιστικά 90s. Είναι τώρα το θέμα μαξιμαλισμός, χρησιμοποιώντας μοτίβα διαφορετικής κλίμακας σε ένα δωμάτιο και εκμεταλλευόμενοι τον πέμπτο τοίχο, το πάτωμα. Το σχέδιο και το χρώμα δεν κάνουν ένα δωμάτιο να φαίνεται μικρότερο, αντίθετα του δίνει βάθος και βαρύτητα.

Το Ροζ Σπίτι με το Quirky B Liberty Fabrics Capello Shell Coral χαλί εναλλακτικού δαπέδου

Τι λειτουργεί για τα παιδικά υπνοδωμάτια

Πρότυπο είναι εξαιρετικό για τα παιδικά υπνοδωμάτια, επομένως, τόσο επιεικής καθώς δεν δείχνει κάθε σημείο και σημάδι, αλλά μπορεί να καθαριστεί εύκολα. Τα μάλλινα χαλιά είναι μαλακά κάτω από τα πόδια και ευγενικά στα μικρά γόνατα. Μας Ιδιότροπος Τα χαλιά έχουν βρετανικά διαπιστευτήρια. όχι μόνο χρησιμοποιεί βρετανικό μαλλί αλλά κατασκευάζεται και στη Βρετανία.

Χαλιά Alternative Flooring’s Quirky B Geo Duck Egg και Quirky B Margo Selby Shuttle Peter

Εξακολουθούμε να προτιμάμε τις φυσικές αποχρώσεις στον επάνω όροφο;

Μαλλί Milkshake, τα παστέλ τα νέα φυσικά θα είναι πάντα δημοφιλή. Στους ανθρώπους αρέσει ο κενός καμβάς για να κάνουν άλλα απαλά έπιπλα ποπ, αλλά τα παστέλ είναι τόσο χρήσιμα με τη σημερινή χρωματική παλέτα του υπνοδωματίου. Τα κλινοσκεπάσματα απαλά μπλε και ροζ είναι παντού, οπότε ο γάμος είναι εύκολος.

Μοκέτα Alternative Flooring’s Wool Milkshake Marshmallow

Τι έχετε στην κρεβατοκάμαρά σας;

Μαλλί, αλλά πρέπει να αλλάξω. Ωχ…τι να διαλέξεις. Πρέπει να είναι πάλι μαλλί για μένα όμως. Μου αρέσει αυτή η θαυματουργή ίνα, η ανθεκτικότητά της, η φυσικότητά της. Είναι μια ευγενική ίνα.

Χαλί Quirky B Ashley Hicks Daisy Gloriosa του Alternative Flooring

Το εναλλακτικό είναι καινούργιο Μπουτίκ η συλλογή βρίσκεται στο Ζόφανυ σταθείτε στο Έκθεση Sleep & Eatμια εμπορική εκδήλωση 20-21 Νοεμβρίου στο ΟλυμπίαΛονδίνο.

https://olympia.london/whatson/sleep-eat

Μοκέτα Alternative Flooring’s Zoffany Boutique Serpentine Celadon

Κάντε κύλιση προς τα κάτω για περισσότερα υπέροχα δάπεδα και εσωτερική έμπνευση στο ιστολόγιό μας

www.alternativeflooring.com

Schreibe einen Kommentar